Maşallah hayırlı olsunKızlar burayı ne zamandır takip ediyorum hep hamilelik ile ilgili açılan konuları okurdum 10 aydır bende bebek sahibi olmak istiyordum ama her ay hüsrandı. Bir gün bende pozitifi görürsem buraya yazıcam demiştim ve bu defa o çizgiyi gördüm. Benim gibi merak edenlere yol göstermek yardımcı olmak istiyorum. Ben düzensiz adet görüyorum döngüm 35 38 45 gün olduğu bile var. 7 ay kendimiz denedik son 3 ay da ise ovülasyon takibi yaptım. Belirtilerim ise gögüs hassasiyeti ve adet olacakmış gibi sancı. Bu belirtileri inanın her ay yaşadım hatta psikolojik olarak daha fazlasını bile yaşadım. Hamile kadınların duaları kabul olur derler. İnşallah isteyen herkese nasip eder rabbim
Çok teşekkür ederimMaşallah hayırlı olsun
Hayırlı olsunKızlar burayı ne zamandır takip ediyorum hep hamilelik ile ilgili açılan konuları okurdum 10 aydır bende bebek sahibi olmak istiyordum ama her ay hüsrandı. Bir gün bende pozitifi görürsem buraya yazıcam demiştim ve bu defa o çizgiyi gördüm. Benim gibi merak edenlere yol göstermek yardımcı olmak istiyorum. Ben düzensiz adet görüyorum döngüm 35 38 45 gün olduğu bile var. 7 ay kendimiz denedik son 3 ay da ise ovülasyon takibi yaptım. Belirtilerim ise gögüs hassasiyeti ve adet olacakmış gibi sancı. Bu belirtileri inanın her ay yaşadım hatta psikolojik olarak daha fazlasını bile yaşadım. Hamile kadınların duaları kabul olur derler. İnşallah isteyen herkese nasip eder rabbim
Rabbim hayırlı evlat versin inşallahKızlar burayı ne zamandır takip ediyorum hep hamilelik ile ilgili açılan konuları okurdum 10 aydır bende bebek sahibi olmak istiyordum ama her ay hüsrandı. Bir gün bende pozitifi görürsem buraya yazıcam demiştim ve bu defa o çizgiyi gördüm. Benim gibi merak edenlere yol göstermek yardımcı olmak istiyorum. Ben düzensiz adet görüyorum döngüm 35 38 45 gün olduğu bile var. 7 ay kendimiz denedik son 3 ay da ise ovülasyon takibi yaptım. Belirtilerim ise gögüs hassasiyeti ve adet olacakmış gibi sancı. Bu belirtileri inanın her ay yaşadım hatta psikolojik olarak daha fazlasını bile yaşadım. Hamile kadınların duaları kabul olur derler. İnşallah isteyen herkese nasip eder rabbim
Bi neden bulmadılar hormon sorunu kist falan da yoktu ama hiç düzenli olmadım. Bişey yapmadım sadece yumurtlama takibi yaptım ve o günleri değerlendirdim.Hayırlı olsundöngü düzensizliğinin sebebi neydi acaba? Bir de şunu yaptım faydasını gördüm diyeceğiniz bir öneriniz var mı?
Amin Allah razı olsunRabbim hayırlı evlat versin inşallah
Tebrik ederimKızlar burayı ne zamandır takip ediyorum hep hamilelik ile ilgili açılan konuları okurdum 10 aydır bende bebek sahibi olmak istiyordum ama her ay hüsrandı. Bir gün bende pozitifi görürsem buraya yazıcam demiştim ve bu defa o çizgiyi gördüm. Benim gibi merak edenlere yol göstermek yardımcı olmak istiyorum. Ben düzensiz adet görüyorum döngüm 35 38 45 gün olduğu bile var. 7 ay kendimiz denedik son 3 ay da ise ovülasyon takibi yaptım. Belirtilerim ise gögüs hassasiyeti ve adet olacakmış gibi sancı. Bu belirtileri inanın her ay yaşadım hatta psikolojik olarak daha fazlasını bile yaşadım. Hamile kadınların duaları kabul olur derler. İnşallah isteyen herkese nasip eder rabbim
Hayır canım doktora 1 defa gittim onda da hormonlara bakıldı. 10 aydır olunca bakmadılar 1 sene dolsun gel ona göre tadavi uygulayalım dendiTebrik ederimherhangi bir tedavi gördünüz mü yumurta gelişimi için falan
Anladim bende bir defa gittiğimde sadece hormonlara baktı da bir şey yok bir yıl geçti bekliyorum adet olursam bu sefer geliştirici haplara baslatcak bir şey kullanmadan doğal yolla hamile kalmak istiyorum neler yediniz ne tavsiye edersinHayır canım doktora 1 defa gittim onda da hormonlara bakıldı. 10 aydır olunca bakmadılar 1 sene dolsun gel ona göre tadavi uygulayalım dendi
Canım inşallah sende tez zamanda güzel haber alırsın. İnan ben hiç kendime bakmıyorum beslenmeme de dikkat eden biri değilim hatta sigara kullanıyorum. Rabbim nasip etti ekstra hiç bişey yapmadım darısı sana inşallah.Anladim bende bir defa gittiğimde sadece hormonlara baktı da bir şey yok bir yıl geçti bekliyorum adet olursam bu sefer geliştirici haplara baslatcak bir şey kullanmadan doğal yolla hamile kalmak istiyorum neler yediniz ne tavsiye edersin
Amin inşallah yaş geçtikçe zorlaşıyor Rabbim isteyen herkese nasip etsinCanım inşallah sende tez zamanda güzel haber alırsın. İnan ben hiç kendime bakmıyorum beslenmeme de dikkat eden biri değilim hatta sigara kullanıyorum. Rabbim nasip etti ekstra hiç bişey yapmadım darısı sana inşallah.
Aminnnn canım teşekkür ederimMasallah sağlıkla kucağınıza almanız nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?