Bu degerler normal mi?

madelaine24

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2023
20
2
16
40
Bebek düşüneli 1 yıl oluyor 1 yıldır regl düzensizligi yaşıyorum.2 doktor pcos yok dedi 2 doktor var dedi.bu degerlerle hamile kalmam mümkün degil mi? Burdaki çogu kadın doktorlardan daha bilgili gibi geliyor bana fikirlerinizi yazarsanız sevinirim
Lh 11.3
Fsh 6.52
Amh 3.72
Prolaktin 18.7

Normal gibi duruyor. Tabi hangi süreçte verdiğiniz de önemli. Yumurtlama zamanı falan verdiyseniz normal. Yoksa Lh biraz yüksek geldi bana ama aşırı değil. Tabi doktor verdiğiniz tarihe göre daha net bir yorum yapar. Bana da bi doktor pcos görüntüsü var demişti. Hatta picossos diye bir tablet kullanmamı önermişti kullandım da. Ama amh falan düşüktü yani pcos ile uyumlu değildi. Kısaca benim de net değildi durum ben de 1 seneye yakın hamile kalamadığım için gitmiştim ama 1 sene dolunca hamile kaldım bi tedavi görmeden. Yani bazen hiç bir sorun olmadan da 1 sene hamilelik olmayabiliyor. Sizin de bu sürecin sonunda normal yolla olma ihtimali yüksek. Umudunuzu kesmeyin kesinlikle.

Adetin 3.gününde verdim bu kan tahlilini.sevindim sizin adınıza saglıkla kucagınıza alın inşallah inşallah tedaviye gerek kalmadan olur ya evlendikten sonra 20 kilo aldım tüm doktorlar kilo ver diyor ama insülin direncim yüksek kiloda veremiyorum denemeye devam edecegim doktora gidip moralimi bozmak istemiyorum

Merhaba herkese ben yeni üye oldum Aklıma takılan bazı şeyleri netleştirmek istiyorum sizin tecrübelerinizle 1 hafta önce gebelik testi yaptığımda sonuç negatif çıktı ama iki gündür göğüslerimde aşırı gerginlik ve dolgunluk var dün gün boyu şiddetli ağrı yaşadım göğsümde ama geçti adetim de 5 gün gecikti sonuç değişiklik gösterir mi yoksa adet kaynaklı mıdır sizce

İnsülin direnciniz varsa siz de picossos adlı ilacı kullanın ben bi de yanında foliborn Myforce diye bir takviye kullandım 2 ay içinde hamile kaldım kullanmaya başladıktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…