Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kısmen. .
Mesela bu doğum günümde en sevdiğim parfümü almis bana ..
Aslında bu davranışlar sonradan kazaniliyor , çevresinde ailesinde hiç görmemiş olabilir , anlamıyor olabilir yavaş yavaş degistirebilirsiniz.
Mesela benim eşim daha önce hiç doğumgünü bilmezmis , bizim tarafta da tam tersi o günler çok özeldir.
Gerek duymuyor olabilir , akıl etmiyor olabilir ama degistirilebiliyorlar söyleyin bikaç kere , ben size hak verdim maddi boyutu hiç önemli değil hatırlanmak , değerli olduğunu hissetmek sadece sizin derdiniz.
Benim de erkek arkadaşım öyle hatta kavga etmiştik. ben onun kız kardeşine kedimin yavrularından birini hediye etmiştim. gel al kedini senden hiç bi hatıra kalmasın dedi.. benim aldığım parfüm, şişme yelek falan vardı onları da getirmiş ben ne getircem aldığın kurumuş gülleri mi?? Demiştim o zaman bana hediye almadığının farkına varmıştı almıyorsa almıyordur herkesten bizim kadar ince düşünceli olmasını bekleyemeyiz.. değer bununla kıyaslanmamalı bence