Bu dert yüzünden üye oldum:(

Nedenama

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
10
2
1
34
Merhaba kızlar;
Ben 24 yasindayim.Yaklaşık 4 senedir annemle aram aşırı derecede kötü.Sözlüyüm evlenip gideceğim annemi üzmek istemiyorum ama ona hep bağırıyor sinirleniyorum.Her dediği yaptığı resmen deyim yerindeyse batıyor bana.Tabiki bunların bir sebebi var annem olmayacak biri ile görüştü bir ara ve ailecek babamda dahil bu durumu kabul etti ve annem pisman bende kabul ettim ama bir türlü kendimi kontrol edemiyorum:(cok uzuyorm onu.Lutfen bana yardim edin:((

Olmayacak biri derken anneniz babanızı aldattı sanırım...
Tabiki çok zor bir durum ama düşmez kalkmaz bir Allah...
Pişmanlık duyuyorsa sizde destek olun ona zaten içten içe o da kendini kötü hissediyordur...

Artık evlenip kendi yuvanızı kuracaksınız,annenizle eskisi kadar görüşmeyeceksiniz böyle düşünün.
Bir koca olarak babamız kabullendiyse bu durumu,siz ona devamlı bu konu üzerinden bağırıp durmayın.
Bir evlat olarak elbette ki hakkınız tepki göstermek ama bunu bağırıp çağırarak değil aranıza mesafe koyarak gerçekleştirin. Soğuk davranarak gösterin tepkinizi.

Artık evlenip kendi yuvanızı kuracaksınız,annenizle eskisi kadar görüşmeyeceksiniz böyle düşünün.
Bir koca olarak babamız kabullendiyse bu durumu,siz ona devamlı bu konu üzerinden bağırıp durmayın.
Bir evlat olarak elbette ki hakkınız tepki göstermek ama bunu bağırıp çağırarak değil aranıza mesafe koyarak gerçekleştirin. Soğuk davranarak gösterin tepkinizi.
Zaten içimden gelmiyor ama hicbir paylasimim yok gibi neredeyse.Fakat yakin olmak istiyorm.Cunku annem mutsuz ve ben cok uzuyorm onu ve buna daha cok uzuluyorm

Annem pişman dıyosunuz.Sızde daha fazla yargılamayın bence.
Evlenınce daha az gorusursenız zamanla azalır kızgınlıgınız.

Biz evlatlar olarak ihaneti ne annemize ne babamıza yakıştıramayız ve öğrendiğimizde elimizde olmadan kızar kin güderiz . Kabullenemeyiz. Tavrınız aslında normal babanızın bunu haketmediğini düşünüyorsunuz çünkü hiçbi evlat istemez annesinin yada babasının ihanete uğramasını. evlenip gitseniz bile sizin içinizdeki bu Ateş hep bir yerde duracak kor gibi. Zaman Zaman alevlenip tekrar yakacak sizi de annenizi de . Bitmeyecek yani bu annenize fevri çıkışlarınız . Bir hata yapmış anneniz evet ama yine de o sizi doğuran kadın çok da aşırıya kaçıp gönlünü dağlamayın..

Sanırım konu sahibinin annesi,babasını aldatmış veya teşebbüste bulunmuş. Babası kabullenmiş ama konu sahibesi hala kabul edemiyor sanırım ondan dolayı da devamlı bağırıp çağırıyor annesine.
Yani benim anladığım bu
Aynen durum bu aldatma yok teşebbüs :(aramz eskiden iyiydi kendimi çok zorluyorum ama olmuyor

Zaten içimden gelmiyor ama hicbir paylasimim yok gibi neredeyse.Fakat yakin olmak istiyorm.Cunku annem mutsuz ve ben cok uzuyorm onu ve buna daha cok uzuluyorm
Sanırım içinizde birbiriyle çatışan iki farklı kutup var.
Annenize merhamet besleyen onunla olmak isteyen taraf ve yaptığı şeyi affedemeyen taraf.
Üzgünüm ama ikisini bir arada bulundurarak sağlıklı bir iletişim kuramazsınız annenizle.
Hem bağırıp çağırıp hem de ona yakın olamazsınız.
Bir tarafı içinizden atmalısınız diye düşünüyorum ben

Valla sen haklisin istesende artik eski annen olamaz icinde biseyler kopup gider o masum o sevkatli gozunde baska olan kadin siradanlasir bence cokta takilma affedemiyorsan oyle kalsin bigun gelir affedersin belki ama kotu de davranma her koyun kendi bacagindan asilir ki sende 24 yasindasin kendin bir birey olmussun ...

Çok sağolun kızlar.Kaç kere iyi davranacgm diye karar alip sabah uyandığımda aynı olduğumu bilseniz üzülürsunuz inanin bana.Ama anltmk bile çok rahatlattı cok sağolun

Vala bende sinirli biriyim ama anneme az sesim yükselsin inanlmaz rahatsız oluyorum canım kanım Annem ya anneler bi tane bence sevgiyle yaklasmalisiniz.Sizde ona karşı bir soğukluk oluşmuş veyahut iletişim eksikliği de bir neden olabilir:işsiz:

Yani bu sonucta annenin ozel hayati sen de onun icdunyasini bilemezsin.

Insan evliyken asik olabilir pekala. Cocuguna kocasina ailesine sirtini donemezdi annen, donememis zaten bu yuzden belki de cok hoslandigi heyecan duydugu biriyle gorusemiyor artik. Bu yastan sonra insan kalbi carpti ama sorumluluklari yuzunden kalbine uyamadi.

Annen de olsa, hoslanan , belki seven , bir seyler yasamak isteyip yasayamayan bir kadin o. O da bir kadin, bunu anla once (bence). Annen simdi hayatindan mutlu mu , sanmam sevmedigi bir hayata kisili kalmis. Ustune bir de onu anlama cabasi gostermeyen bir evladi var. Bagirip cagirmak yerine kahve icmeye cagirsan anneni, adam ne hikayeymis dinlesen keske.

Sen kocani 10 kisiyle aldatsan bile annen sana sirtini donmezdi, cunku annelik boyle bir sey evlat ne hata yaparsa yapsin anne sirtini donemez. Sen aynisini yapabilir misin? Yoksa baskasina asik oldu diye hayatboyu boyle mi davranicaksin?

Yani bu sonucta annenin ozel hayati sen de onun icdunyasini bilemezsin.

Insan evliyken asik olabilir pekala. Cocuguna kocasina ailesine sirtini donemezdi annen, donememis zaten bu yuzden belki de cok hoslandigi heyecan duydugu biriyle gorusemiyor artik. Bu yastan sonra insan kalbi carpti ama sorumluluklari yuzunden kalbine uyamadi.

Annen de olsa, hoslanan , belki seven , bir seyler yasamak isteyip yasayamayan bir kadin o. O da bir kadin, bunu anla once (bence). Annen simdi hayatindan mutlu mu , sanmam sevmedigi bir hayata kisili kalmis. Ustune bir de onu anlama cabasi gostermeyen bir evladi var. Bagirip cagirmak yerine kahve icmeye cagirsan anneni, adam ne hikayeymis dinlesen keske.

Sen kocani 10 kisiyle aldatsan bile annen sana sirtini donmezdi, cunku annelik boyle bir sey evlat ne hata yaparsa yapsin anne sirtini donemez. Sen aynisini yapabilir misin? Yoksa baskasina asik oldu diye hayatboyu boyle mi davranicaksin?
Haklisiniz ama annem hala inkar ediyor konuşmak istemiyor ki zaten ben annem mutlu olacaksa o adama da gitsin diye düşünecek duruma gelmistim.Anneme istemedgm halde tepki gosteriyorum üzüntüm bu benim.siz her kelimenizde haklisiniz ben bunlri hepsini yaptm hergun iyi olayim diye dua ediyorum

Back
X