Bu dışlamak değil mi? Gerçekten çok zoruma gidiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

meredithgrey

2013-2022’de vivelamour ve 2022’deki felidaee’yim.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
14.758
35.998
598
Merhaba kürkçü dükannının güzelleri gene ben :KK200:
Ben bu sefer bambaşka bir konuyu dert ettim. Kısaca bahsedeyim. Üç senedir bu şirketteyim, binamız her katta farklı departman olacak şekilde konuşlandırılmış ben de bizim departman ve ceo' nun asistanıyım. Çok kafam bozulmadıkça makul, enerjisi çok yüksek, herkese yardım etmekten mutluluk duyan ve ikramı, hediyeler vermeyi seven biriyim. Enerjim sadece bugünkü gibi mutsuz olduğumda düşüyor. Yaklaşık 10 kişilik bir ekibiz, bu ekipte gerçekten sevdiğim 2-3 kişi vardı. Ofis içerisinde muhabbetimiz, bazen dedikodumuz, ikramlarımız hiç sekmedi. Ben defalarca gelin kahve ısmarlıyım, hadi kalkın yemeğe gidelim dedim belki onlarca defa. Ama hep bir bahaneleri oldu. Ay hastayız, ay plan yaptık, ay çocuğa kitap alıcaz vs. Haftaya çıkalım ama diye bitti cümleleri ve bir kez dahi olsa bana nezaketen Viv sen de gel demediler. Her öğlen saat 12 olunca sanki ben yokmuşum gibi önümden kakarakikiri geçiyorlar ve ben buna çok üzülüyorum. Deli misin takma insanları diyeceksiniz ama ben Ceo' nun asistanıyım, hepsinin benimle işi oluyor ve ben hepsine yardım ediyorum ( salak kafam) Ama nedense sanki ben vebalıyım gibi benden bir kaçınma halindeler.

Ceo asistanıyım dedimse yönetime laf taşımamdan vs. de korkmazlar o şekilde bir yakınlığım zaten yok üst kademelerle, hepimizi ırgat gibi gördükelrinden!

Ben buna aşırı bozuluyorum, ne yapayım ? Çok saçma belki çocuk gibi ama gerçekten ben onlara defalarca sormasam diyeceğim ki mecbur değiller ( ki gerçekten değiller) ben sana bir hafta önce sormuşum, hadi beni yalnız bırakmayın demişim. Bana çok kaba geliyor bu ve bugün çok mutsuzum :( nasıl yenerim bunu ?

Yani hepsi mi böyle? Bi tanesiyle bile muhabbetin yok mu içlerinde?

Hepsiyle muhabbetim var ki. Hastalansalar ilgilenirim, birinin kızı sınav stresine girdi annem psikolog her tür ilgilendim, diğerleri ile de var. Zoruma giden de bu.

Hepsiyle muhabbetim var ki. Hastalansalar ilgilenirim, birinin kızı sınav stresine girdi annem psikolog her tür ilgilendim, diğerleri ile de var. Zoruma giden de bu.
Ben genelde almadan vermem , sen neden sana yapmadıklarını onlara yapıyosun ne mecburıyetın var

Sen su butun bınada kostur kostur calısan kızdın dımı? Hala aynı yerde mısın ve hep yalnız mısın? Eger oyleyse bır sekılde senı kucumsedıklerını ve ıstemedıklerını dusundum. Ve uzuldum

Evet oyum zam aldım neyseki maaşım iyi ama yine hala 3 kişilik iş yapıyorum. Benim de aklıma o geliyor ama kendileri ne ki ?

demekki sizi içlerine almak istemiyorlar, boşverin sizde bişe yapmayın onlara o zaman. zorla değil ya sizin dediğiniz gibi. üzücü ama gerçek işte napacaksın.
bende asistanım bi firmada, herkes bana vebalı gibi bakıyor. hem kültür yaşam farkımızdan hem de ne olursa olsun onları ispitleyeceğmden korkmalarından. oysa neden bunu yapayım dimi? ama yok anlamıyorlar..

Bana da sanki ayrı bir havanız varmış ve size karşı seviyeli olmaları gerekiyormuş gibi geldi.Ama planlayıp reddedilmişsiniz de. Bilemedim:KK43:
Önerim,enerjinizi emmelerine izin vermeyin.

Hepimiz anı Mali ekibin farklı görevlerindeyiz. Ben asistan biri gümrük diğeri sigorta gibi.
Anladım yınede farklılık var, ama sen surada ucurumu acmıssın. Neden yardım edıyosun etme, sana yardım eden var mı, kos yukarı merdıven merdıven ın asagı kan ter ıcınde sana kımse aman dur ben kosayım yerıne demıyor. Bıraz bencıl olacaksın. Bu sekılde de yalnızsın o zaman en fazla ne olabılır

İyiliktenmaraz doğar derler neden ilgileniyorsunki? Şöyle havalı bir tip olsan hepsi peşine dizilirdi emin ol. Tek tavsiyem artık hiçbiriyle samimi olmaya çalışma,hiçbir işlerinede koşma. İşleri düştüğü vakit sende uydur bir bahane aynı onlar gibi yani.. soğukluğun belli olsun kısacası.. mis gibi işin var ve takma işinle ilgilen.

İyiliktenmaraz doğar derler neden ilgileniyorsunki? Şöyle havalı bir tip olsan hepsi peşine dizilirdi emin ol. Tek tavsiyem artık hiçbiriyle samimi olmaya çalışma,hiçbir işlerinede koşma. İşleri düştüğü vakit sende uydur bir bahane aynı onlar gibi yani.. soğukluğun belli olsun kısacası.. mis gibi işin var ve takma işinle ilgilen.

Hepsinden bakımlı ve havalıyım, şıkım desem? :(

Neden yaptıklarını seni tanımadığımız için bilemeyiz belki de hiç tahmin etmeyeceğiniz bir sebebi vardır.

Ama onlardan sana doğru bir adım yoksa sen de bundan sonra mesafeni ona göre ayarla. Özel işlerini asla halletme. İşyerindeki problemlerini senin yetki alanın içerisinde hallet ekstra çaba gösterme.

Gerçekten arkadaş olmadığımız insanlarla ilişkilerimiz bazen duygusal açıdan çıkar ilişkisine benziyor. Ve genelde hep verici olan taraf eziliyor. Onlarda ben ona pas vermesem de nasıl olsa işlerimi hallediyor algısı oluşturmuşsanız kendilerini sizden üstte görüyor olabilirler.

Hepsinden bakımlı ve havalıyım, şıkım desem? :KK43:
Bunla alakalı degıl , ben mesela yapı olarak sıcagım ama ıs ortamında yalnız kalmayı sevıyorum zaten calısıyorum. Molalarımda veya bosluklarımda arkadaslarımla sohbet etmek ıstıyorum. Bır ıkı kısı ıle daha samımıyım ama bıl bakalım noluyor. Sureklı bırılerı benım adıma yemek planlıyor , basımı kurtaramıyorum bunlardan . Uzak dur herkesden kımseye yardım etme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X