- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 35.998
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
Foto koy kız isteriz![]()
he oldu kanka pinçik pinçik edin beni sonra

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Foto koy kız isteriz![]()
malesef mümkün değil.Departman değişikliği isteseniz ?
Tek tek yazamadım kusura bakmayın yine tek ayağım üstünde elli tane iş yaptım! Dedikoducu değilim, zaten çok konuşan biri de değilim, şirkette yeni mezunlar var liseli kız grubu gibi geziyorlar öyle mıç mıç sohbetleri de sevmem zaten yaşım da 40 oldu. Ben olsam benimle arkadaş olurdum ama sanıyorum ki istenmiyorum çünkü gıybet koyu, sürekli bir şikayet halindeler ve beni dahil etmek istemiyorlar buna. Ne diyeyim salaklığıma doymayayım.
Yaşları yazınca aklıma geldi,belki yaş uyumsuzluğundan kaynaklanıyordur.
Ben de 20lerin başında 40 yaş civarı olan iş arkadaşlarımla çok fazla sosyallesmezdim.
Görünce sohbetimi ederdim ama iş dışı görüşmeyi sevmezdim çünkü o zaman bekardım, cocuk muhabbeti ya da evlilik eksenli sohbetleri sevmiyordum (hala sevmem o ayrı ama)
Siz fazla iyisiniz ve anladığım kadarı ile etrafınızdakiler bunu haketmiyor o yüzden fazla iyi olmayın madem sizi görmezden geliyorlar siz de kimsenin derdine iyilik meleğiymişsiniz gibi koşturmayın kendinize ve işinize odaklanın insanlardan ilgi dilenir gibi peşlerinde koşmayın bırakın
eğer sürekli iyilik yapmaya çalışıyorsanız, sürekli sempatik gözükmeye çalışıyorsanız, onlar bir işe sinirlendiğinde siz olsun canım geçer gibi sürekli aynı pozitiflikte takılıyorsanız,sürekli dertlerine derman olup gereksiz iyilik yapıyorsanız, sürekli onlarla plan yapmak istiyorsanız sizden uzak durmayı tercih ediyor olabilirler. diyeceksiniz ki ne kadar güzel mutlu pozitif bir insan neden etraflarında olsun istenmez. 10 yıldır çalışıyorum ve istisnasız her iş yerimde bu tür insanlarla karşılaştım bazen bir bazen birden fazla. bu tarz hareketler özelikle iş yerinde insanı darlayan hareketlerdir. standart bir arkadaş grubunda bu özellikler size çok şey kazandırırken iş ortamında aynı sempati ve sevgiyi kazandırmıyor. ben somurtun , kimseye iyilik yapmayın demiyorum asla öyle biri de değilim ama mesela demişsiniz ya birinin kızına elimden geldiğince yardım ettim vs. sizden böyle bir iyilik istendi mi yoksa siz mi gidip ben sana yardımcı olayım vs.dediniz. insanlar sizden yardım istemeden hemen tüm imkanlarınız ile yardım etmeyin bu özellikle iş yeri için antipatik bir davranış olabiliyor. sizi kırmak istemem eminim çok iyi bir insansınız siz kendinizi biraz çekin onlardan
he oldu kanka pinçik pinçik edin beni sonra![]()
Tek tek yazamadım kusura bakmayın yine tek ayağım üstünde elli tane iş yaptım! Dedikoducu değilim, zaten çok konuşan biri de değilim, şirkette yeni mezunlar var liseli kız grubu gibi geziyorlar öyle mıç mıç sohbetleri de sevmem zaten yaşım da 40 oldu. Ben olsam benimle arkadaş olurdum ama sanıyorum ki istenmiyorum çünkü gıybet koyu, sürekli bir şikayet halindeler ve beni dahil etmek istemiyorlar buna. Ne diyeyim salaklığıma doymayayım.
Aynı ben 2 haftadır baby shower yapıyolar illa gelceksin istemiyom ya vallahi yıldımBunla alakalı degıl , ben mesela yapı olarak sıcagım ama ıs ortamında yalnız kalmayı sevıyorum zaten calısıyorum. Molalarımda veya bosluklarımda arkadaslarımla sohbet etmek ıstıyorum. Bır ıkı kısı ıle daha samımıyım ama bıl bakalım noluyor. Sureklı bırılerı benım adıma yemek planlıyor , basımı kurtaramıyorum bunlardan . Uzak dur herkesden kımseye yardım etme
Bulgaristan göçmenlerini nasılda gömmüşsün, ay ne fesat, ne kıskanç insanlarmış öyleÖzel sektörde calisirkenki beni yazmissiniz. Ne eksik ne fazla.
Işe sekreter ve ön muhasebe elemani olarak girmistim. Ise girdikten 1 hafta sonra isverinimin kizi geldi dedi ki bana 1-2 ay ver seni ihracata kaydiricam. Bu sure zarfinda X kisisi ile muhatap olacaksin ondan işi ogrenmeye bak.
Bir zaman sonra X kişisi Bulgaristan 'a gitti yillik izninde. Telefon numarasini isverenin kizi verdi. X ile irtibatta kal. O yokken sen yuruteceksin bu bolumu. Bu firsati iyi degerlendir Denef dedi.
X kişisi cevrimiciydi. Nasilsin dedim..Biraz konuştuk. Dedim durum bu bu..Bana yardimci olmani rica ediyorum.
Beni engelledi.
Soylemedim işverenime.
Ertesi gun muhasebe mudurum indi asagi. Ben de Bulgaristan a memleketime gidecegim umarim benim yerime de oturup masami kurcalamazsin dedi. Ben şok oldum. Dedim isverenimin kizi Y hanim bu sekilde istedi. Benlik bir durum yok. Bu arada sizin bilgisayariniza ve masaniza oturursam mutlaka size bilgi verir sizin onayiniz disinda bir harekette bulunmam dedim.
Bulgaristan dan gelen ve yasca benden kucuk , kendisine abla gibi davrandigim X geldi. Çaycì dahil tum bayanlara Bulgaristan dan ve Romanya dan hediyeler getirmis. Bileklik almis 3 ü de ayni bilekligi takti. Yemege birlikte cikarlardi.
Bir gun bana telefon etti çay getir. Dedim X, saat 17:30. raporum bitmedi. Ayrica çayci ablanin dahilisi bu. Istersen ben soyliyeyim. Asla terslemedim.
Yalakalik yaptigi Y ye sikayet etmis beni. Y odasina cekip tehdit etti beni. Sakinligimi korudum..Dedim Y hanim yuzyuze bakiyoruz cok kirildim size. Siz dert etmeyin. Ben veriyorum istifami.
Isverenimin kizi yirtti istifami. Babasina dedi ki baba Denef gidemez.En iyi personelim. Tahsilatlarini onun sayesinde toparladim. Yurtdisi musterilerimiz ile irtibati iyi. Denef e mesai saatleri disinda da ulasabiliyorum.
Çayci kadin, X ,Y hepsi isverenin odasinda toplanip beni sikayet etti. Isverenim dedi ki hepsinin yaninda kizim sen suçlusun. Sen onlarin islerini yaptin. Alttan aldin. Insanlara hak etmedikleri degeri verme dedi.
Salak çayci kadin da bak X ne guzel hanim kiz sen heryere zipliyorsun yerinde durmuyorsun demez mi ?
Bu 3 kisi de 2 ay arayla isten cikarildi. Ihracat sorumlusu beni yaptilar.
Sizi disliyorlarsa bilin ki işinizde iyisiniz. Onlar sizin iyi niyetinizi , gulumsemenizi , guzel davetlerinizi hak etmiyorlar. Sizi kucuk goruyorlar. Suratiniz mahkeme duvari, tavirlariniz buz gibi olmali. Madem öyle iste böyle.
Oradan ayrildim tabi sinava calismak ve evlilik icin v.s Ayrilirken bile kabul etmedi isverenin kizi istifami. Kendisi de dedi , Türk kadinlari cidden cok fena. 10+ yil Amerikada kaldim yok yani bizimkilerden bir nane olmaz.
Gonul isterdi ki birlikte piknige gidelim. Sevgililerimizi cekistirelim. Dertleselim. Gunun 10 saatini birlikte geciriyoruz yahu. Anami babami esimi calisma arkadasimdan cok gormuyordum.
Demek ki olmuyor. Meyve veren agac taslanir.