Bu dışlamak değil mi? Gerçekten çok zoruma gidiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazen fazla güleryüzlü ve konuşkan insanlar samimiyetsiz gelebiliyor bana. Arada çok ince bir çizgi var benim için. Örneğin ben istemeden gelip sürekli yardım etmeye çalışan veya gördüğü yerde durdurup sohbet etmeye çalışarak samimi olmaya çalışan kişiler beni hep itmiştir. Sizin böyle yapışkan biri olduğunuzu sezmedim aslında ama yine de ihtimallerden biri olarak yazma gereği duydum. Bana daha kuvvetli gelen öbür ihtimal ise sizi kıskanıyor olmaları.

Hepsinden bakımlı ve havalıyım, şıkım desem? :KK43:
Bakımli, havalı ve onlardan daha iyi konumda çalıştığın için sana bunu yapıyorlar.
Ve buna eminim :)..
ihtiyacin olan şey dozunda minik bir ego gerisini boşver.

tek bir soz soyleyim :) cok fedakarlik cok vefasizlik getirir. bu kadar neden yakin olmaya calisiyorsun. benim en sevmedigim sey is arkadaslariyla fazla samimiyet.

Hepsinden bakımlı ve havalıyım, şıkım desem? :KK43:
bu gercekten boyleyse sebep bu olabilir :) bi laf var ya; gittigin yer kor ise..sende tek gozunu kapat diye..kiskaniyor olabilirler ciddiyim, basima cok geldi :D hahaha hele birde benim gibi alimli bir hatunsan :))

bana en son biri gosteris meraklisi oldugumu soylemisti (aslan burcu ozelligi) bende neden oyle oldugumu soyledim :D

giyimimden filan oldugunu soylemisti bunun soyleyen insan. kotu niyetle soylemedigini dusundum. insanlar dusunuiyor tabii kadin bu kadar isin gucun arasinda nasil bu kadar kendine bakiyor diye. herseyin bir bedeli var tabii. onlar belki 7 saat uyurken ben 5 saat uyuyorumdur ama herseyimi tam yapmaya calisiyorumdur.

kendimi yeterince ovdugume gore, iyi geceler :))

Kendinizi geri çekin , yarim agiz tebessümden öteye gecmeyin, kacan heryerde kovalanir ..bu sadece sevgiliklte degildri..sizi merak edecekler ama geldiklerinde kapiyi acik gormesinler..hep bi isiniz ve planiniz olsun yani size bi teklifte bulunurlarsa ayyy cok isterdim ne iyi olurdu ama bi arkadasim plan yapmis ona sözum var dwyin gecin..bakin geri cekilin elbet dönecekler ama zaman gerekli cok kalkmis popileri

Bakımlı ,havalı ve çok güzel olduğunuzdan olabilir çünkü bana da öyle yapıyorlar. Yazar burada hazır fırsatını bulmuşken kendini övdü😂😂😅 Şaka be benim yüzüme ayrı arkamdan ayrı konuşurlar,ben de canım nasıl istiyorsa öyle davranırım. Onlar yemek siparişi verirken mutlaka bana sorarlar ben çat diye sadece kendime söylerim daha bir kez onlara sormadım,mesafe değer getiriyor olabilir 😎

Anlattiklarinizdan yola çıkarak ben sizinle takılmak isterdim açıkçası.
Ama işte insanlar çeşit çeşit belki o 2 kadının ortak noktası (es ,çocuk vs.gibi) çoktur ve sinerjileri tutmuştur.
Bir de onlardan şık ve bakimli olmaniz,enerjinizin yüksek olması gibi etkenler uzak durmalarına sebep olabilir.
Yetersiz hissediyor olabilirler sizin yanınızda.

Bence farklı alternatiflere yönelin en azından öğle arası çıkabileceğiniz farklı departmandan birilerini bulmaya çalışın.
Ve bence en azından ilk etapta almadan vermeyin derim.
Gerçekten hak ettiklerini düşündüğünüzde insanlara tamamen kendinizi açıp yardımcı olun .Daha az kırılirsınız belki.

Merhaba kürkçü dükannının güzelleri gene ben :KK200:
Ben bu sefer bambaşka bir konuyu dert ettim. Kısaca bahsedeyim. Üç senedir bu şirketteyim, binamız her katta farklı departman olacak şekilde konuşlandırılmış ben de bizim departman ve ceo' nun asistanıyım. Çok kafam bozulmadıkça makul, enerjisi çok yüksek, herkese yardım etmekten mutluluk duyan ve ikramı, hediyeler vermeyi seven biriyim. Enerjim sadece bugünkü gibi mutsuz olduğumda düşüyor. Yaklaşık 10 kişilik bir ekibiz, bu ekipte gerçekten sevdiğim 2-3 kişi vardı. Ofis içerisinde muhabbetimiz, bazen dedikodumuz, ikramlarımız hiç sekmedi. Ben defalarca gelin kahve ısmarlıyım, hadi kalkın yemeğe gidelim dedim belki onlarca defa. Ama hep bir bahaneleri oldu. Ay hastayız, ay plan yaptık, ay çocuğa kitap alıcaz vs. Haftaya çıkalım ama diye bitti cümleleri ve bir kez dahi olsa bana nezaketen Viv sen de gel demediler. Her öğlen saat 12 olunca sanki ben yokmuşum gibi önümden kakarakikiri geçiyorlar ve ben buna çok üzülüyorum. Deli misin takma insanları diyeceksiniz ama ben Ceo' nun asistanıyım, hepsinin benimle işi oluyor ve ben hepsine yardım ediyorum ( salak kafam) Ama nedense sanki ben vebalıyım gibi benden bir kaçınma halindeler.

Ceo asistanıyım dedimse yönetime laf taşımamdan vs. de korkmazlar o şekilde bir yakınlığım zaten yok üst kademelerle, hepimizi ırgat gibi gördükelrinden!

Ben buna aşırı bozuluyorum, ne yapayım ? Çok saçma belki çocuk gibi ama gerçekten ben onlara defalarca sormasam diyeceğim ki mecbur değiller ( ki gerçekten değiller) ben sana bir hafta önce sormuşum, hadi beni yalnız bırakmayın demişim. Bana çok kaba geliyor bu ve bugün çok mutsuzum :( nasıl yenerim bunu ?
Başka arkadaşlık edinerek ya sizi takmayani sizde takmayın yaa 😒kaçan kovalanir😏

Grup tipinde gezen insanlar genellikle iyi niyetli verici tipleri dışlarlar.Birilerini ezen özgüvenli dalgacı tipler grupların favorisidir.Gerçekçi ve iyiliksever tipler genellikle dışlanır.Benim bireysel ilişkilerim iyidir mesela,ama gruplarda bugüne dek neredeyse hiç olmadım.Sosyal anlamda çekiciliğim yok demek ki.Ve işin özünde ben de yalnız takılmayı seven biriyim.Belki de bu hissediliyordur bilmiyorum.Hani onlar beni istemiyor ama açıkçası ben de gruplarda olmaktan hoşlanmıyorum kafam götürmüyor ve gereksiz buluyorum sürü halinde olmayı.2 kişinin arkadaşlığı daha güzel.Boşver çok şey kaybetmedin bilakis dedikodu odağı olmaktan bazı dertlerden uzak kalırsın,böylesi en güzeli

ben insanlarla iyi ilişkiler kurmayı seviyorum belki de tek çocuğum diyedir :KK43: koşmayacağım tabii haklısınız
M meredithgrey ben kanki olurum sana ya 😌 kahretsin bende pozisyonum geregi kimseyle icli disli olup arkadaslik kuramiyorum is yerimde ne kadarda arkadas canlisiyim halbuki ama kizlar beni gorunce ne yapcaklarini sasirip bi taraflara kacisiyorlar 😂
İki lafin belini kirip bi kahve icicem gun icinde cil yavrusu gibi dagiliyorlar gittigim yerden.Gerci ben sebebini biliyorum ama yinede insan istiyor yaninda birini

Ben bu sefer bambaşka bir konuyu dert ettim. Kısaca bahsedeyim. Üç senedir bu şirketteyim, binamız her katta farklı departman olacak şekilde konuşlandırılmış ben de bizim departman ve ceo' nun asistanıyım. Çok kafam bozulmadıkça makul, enerjisi çok yüksek, herkese yardım etmekten mutluluk duyan ve ikramı, hediyeler vermeyi seven biriyim. Enerjim sadece bugünkü gibi mutsuz olduğumda düşüyor. Yaklaşık 10 kişilik bir ekibiz, bu ekipte gerçekten sevdiğim 2-3 kişi vardı. Ofis içerisinde muhabbetimiz, bazen dedikodumuz, ikramlarımız hiç sekmedi. Ben defalarca gelin kahve ısmarlıyım, hadi kalkın yemeğe gidelim dedim belki onlarca defa. Ama hep bir bahaneleri oldu. Ay hastayız, ay plan yaptık, ay çocuğa kitap alıcaz vs. Haftaya çıkalım ama diye bitti cümleleri ve bir kez dahi olsa bana nezaketen Viv sen de gel demediler. Her öğlen saat 12 olunca sanki ben yokmuşum gibi önümden kakarakikiri geçiyorlar ve ben buna çok üzülüyorum. Deli misin takma insanları diyeceksiniz ama ben Ceo' nun asistanıyım, hepsinin benimle işi oluyor ve ben hepsine yardım ediyorum ( salak kafam) Ama nedense sanki ben vebalıyım gibi benden bir kaçınma halindeler.

Ceo asistanıyım dedimse yönetime laf taşımamdan vs. de korkmazlar o şekilde bir yakınlığım zaten yok üst kademelerle, hepimizi ırgat gibi gördükelrinden!

Ben buna aşırı bozuluyorum, ne yapayım ? Çok saçma belki çocuk gibi ama gerçekten ben onlara defalarca sormasam diyeceğim ki mecbur değiller ( ki gerçekten değiller) ben sana bir hafta önce sormuşum, hadi beni yalnız bırakmayın demişim. Bana çok kaba geliyor bu ve bugün çok mutsuzum :KK43: nasıl yenerim bunu ?
Konuyla alakasız ama hep merak etmişimdir maaşın ne kadar😁 ciddi ciddi soruyorum valla

Hepsiyle muhabbetim var ki. Hastalansalar ilgilenirim, birinin kızı sınav stresine girdi annem psikolog her tür ilgilendim, diğerleri ile de var. Zoruma giden de bu.

İlgilenmeyi. Geçin ilginizi yardımınızı siz de onları yok sayın anlarlar kiymetinizi. Böyle biraz enayi gibi olmuşsunuz çünkü

Bu kadar fedakarlik yapma. Boylece bir beklentin de kalmaz.
Benim is yerimde de 6 kisiyiz (bizim departmanda). 5 kisi toplasir konsere giderler, is cikisi birseyler yaparlar,yatiya falan kalirlar birbirleriyle. Hatta kar yaginca kayaga gidecekler. Beni de cagirmazlar. Hic de bozulmam. Tinlamam bile.
Bir tanesi haric herkesle de konuşur gülüşürüm. Doğumgünümü kutlarlar, sohbet ederiz,birbirimize cay kahve getiririz. Ne bileyim sacim falan orerler is cikis ozel bir yere gideceksem.
Hic de dislanmak olarak görmüyorum bu durumu. Is dolayisiyla ayni yerde bulunan insanlariz sadece. Kimsenin beni sevmek - beni planlarina dahil etmek gibi bir zorunluluğu olduğunu düşünmüyorum.
Bence sen de düşünme.
Kendi sosyal çevren yok mu? Onlarla takil. Insanlara luzumundan fazla jest yapip durmaktan da vazgec bence

Ben buna aşırı bozuluyorum, ne yapayım ? Çok saçma belki çocuk gibi ama gerçekten ben onlara defalarca sormasam diyeceğim ki mecbur değiller ( ki gerçekten değiller) ben sana bir hafta önce sormuşum, hadi beni yalnız bırakmayın demişim. Bana çok kaba geliyor bu ve bugün çok mutsuzum :KK43: nasıl yenerim bunu ?
İnsanlar işlerinin görülmesi için arkadaşlık kuruyor bu zamanda
Kimseye hiç bir şey teklif etmeyin kimseye yardım etmeyin bir süre
Bu defa kendilerinin kapıya geldiğini görürsünüz
Ayrıca çok klişe olacak ama hiç takılmayın onlara
İş yerinde mesafe iyidir ne kadar az samimiyet o kadar az sorun
Ben devlet dairesindeyim bildiğin cadı kazanı kaynıyor özel sektörde düşünemiyorum durumları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X