Bu doktor kafayı mı yemiş, yoksa ben mi abartiyorum?

Bazı insanlarda riskli olabiliyor, doktor ne olur ne olmaz diye önlem almak için söylemiş bunda nevarki eğer doktor normal ilişkine devam et deseydi bu seferde ay bu doktor hiç önlem almıyor ne olur neolmaz demiyor serbest bırakıyor beğenmedim derdin
Demezdim :) Ilk gebeliğimde gittiğim doktor çok pozitif biriydi ve böyle bir yasak koymadı. Hamile kadına pozitif doktor lazım :)

Benim doktorumda 3 ay önermedi. Bebekten onemliyse duramiyosan yap arkadasim biz ne diyebiliriz.

Hayırlı uğurlu olsun canım. Içinden nasıl geliyorsa öyle yap, en iyisini sen bilir sen hissedersin canım

Geçen hafta test yaptım, sonuç çift çizgi. Planliydi ve çok şükür ki Mevla da uygun gördü ikinci kez anne olmamı. Umarım sağlıklı bir evladım daha olur. Bugun doktora gittik eşimle ve 5 haftalik olduğunu öğrendik. Yalnız doktor "3 ay boyunca ilişki yasak" dedi :KK57:

Her hastaya aynı şeyi soyluyormus, bizim özel bir engelimiz yokmuş yani. Ilk çocuğumda başka bir uzmana gitmiştim ama son aya kadar hiç böyle bir yasak konmadı. Bu ne şimdi? Paranoyak bir yaklaşım değil mi bu?

Size de böyle bir yasak gelmiş miydi hanımlar?
benım arkadasım 8 haftalık hamılelıgınde ılıskıye gırdı ve daha sonrasından cocugunu kaybettı dr a gıttıgınde gırdıgın ılıskıden dolayı bu oldu demıs tabı ne kadar doğru bılınmez valla ben korkumdan 8 aylık hamıleyım 8 aydır 1 kere ılıskıye gırmedım

benım arkadasım 8 haftalık hamılelıgınde ılıskıye gırdı ve daha sonrasından cocugunu kaybettı dr a gıttıgınde gırdıgın ılıskıden dolayı bu oldu demıs tabı ne kadar doğru bılınmez valla ben korkumdan 8 aylık hamıleyım 8 aydır 1 kere ılıskıye gırmedım
Arkadasinizda risk varmış demek ki. Valla her hamile kadın ilişkiye girdiğinde düşük yapsaydı yarısından fazlası doğumu goremezdi. Ilk aylarda gebeliğin farkına varilmayip neler yapılıyor da birsey olmuyor. Bazen de sakinilan göze çöp batıyor. Elimizden geldiğince dikkatli olmalıyız elbet ama abartmadan.

Back
X