• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu dolap başımın derdi :(

Eğer dolabın varlığı işinize yarıyorsa dolabı iptal etmeyin derim. Cunku iptal ettiğiniz anda evinizde bir sürü açıkta kalmis eşya ortaya çıkacak. Bulunduğunuz şehirdeki marangozlara dolabinizin resmini çekerek gidin, fiyat alin ve bence odanızın dekorasyonuna uygun yeni kapaklar yaptırın. Biraz pazarlıkla biraz da uygun fiyatlı malzeme seçimiyle bu isi cok masrafa girmeden hallettirebilirsiniz. Sonucta sadece kapaklariniz değişecek yeni bir dolap yaptırmaya kıyasla cok cok daha uygun olacaktır.

Evet Herşeyi topluyor. Kapak değişimi de iyi fikir. Ama arkasına çözüm arıyordum leş gibi cidden leş gibi yani.

Herşey olabilir aynen. Nefretlik geldi. Dolabın sıkıntısı öne çekilmemesi zaten ben buna çözüm çıkar mı diye sormuştum :) zaten iyice soğudum kırdırcam büyük ihtimal.
Hmm ben gömme dolap ama yanda az boşluk vardır diye düşünmüştüm altı üstü bi dolap niye takıntı yaptı ki kv yılların birikimi var sonuçta akar da kokar da :))

Hmm ben gömme dolap ama yanda az boşluk vardır diye düşünmüştüm altı üstü bi dolap niye takıntı yaptı ki kv yılların birikimi var sonuçta akar da kokar da :))

Bi anlasam... Yapmadığını bırakmadı inanın. Herşeyi toplarmış da şimdi milyar versen böyle dolap yapılmazmış da. Ki en ucuz kaplama dolaplardan. Iyk

Back
X