Kızlar mrb, inanın sinirden deliriyorum şuan. Her ay malum dönemlerde biliyosunuz çok gergin oluyoruz biz bayanlar. Ama ben gerginlikten öte deliriyorum ya. Etrafımda herkes gözüme batıyo ne deseler sinir oluyorum. Normalde belki şakayla geçiştirebileceğim laflar bu dönemde tüm enerjimi alıyo sanki...Örneğin işyerimde bi iş arkadaşım çok dikkatli her gün saçıma başıma giyimime makyajıma mutlaka bişey der. Ya çok beğendim Yada hiç olmamış gibi. Normalde aman onane der tınlamam ama bugün sabah saçlarımı topladım (bu günlerde saç baş uğraşamıyorum da ben
) sabah görür görmez böyle olmamış der gibi baktı. Sanki ben bunu modacım tayin ettim
Varya yemin ediyorum ağız göz giresim geldi
Hizmetli var bi tane geldi bana ".... hanım çok kahve içiyosunuz başınız döner bu kadar içmeyin" dedi (onane ya onane dimi? ) Bir de çok konuşanları çekemem bu dönemlerde. Ay düşününce bile sinir oldum
Herneyse, hepimizin başına geliyo bunlar siz napıyosunuz nasıl atlatıyosunuz onu merak ettim. Birde bi iş arkadaşım herşeyime karışıyo dedimya yukarda. Bu adam evli ama gözü üstümde kızlar ya, saçlarımı geçen kabarttım kıvır kıvır yaptırdım bonus gibi. Akşama kadar bana bakıp içini çekerek çok güzelsin diyip durdu. Vallahi kötüye yormak istemiyorum. ama adam resmen benle ilgileniyo sürekli. Doğumgünümde hediye almış bana (daha işe başlayalı 15 gün olmuştu) herkes gittikten sonra verdi ve aramızda kalsın hediye aldığım dedi. Sonra mesaj attı uzun uzun yazmış iyiki burda işe başladın falan gibi. Evli çocuğu var ama pis gözlü bişey
Bugün çok sinirimi bozuyo sizle paylaşmak önerilerinizi almak istedim.
Özetle 2 sorum var;
1-Bu dönemlerde ne yapmalıyım ne yesem içsem sakin olurum?
2-Bu adama nasıl bir tavır takınmalıyım ?
Şimdiden Teşekkürler....

Özetle 2 sorum var;
1-Bu dönemlerde ne yapmalıyım ne yesem içsem sakin olurum?
2-Bu adama nasıl bir tavır takınmalıyım ?
Şimdiden Teşekkürler....