Bu Dönem Nasıl Atlatılmalı :(

Benim annemin babamın her söylediği laf bile sinirimi bozuyor.Hani böyle köpürüyorum.Sen de benim gibisin.
Hatta bir hocam kılın tekidir bana da kıldır..Derse 3 5 sn ile geç kaldım ondan sonra girdim diyee yok yazıyorum dedi ama istersen derse gir dedi güldü bir de.Aman Allahım cinayet işleyebilirdim.5 dklık ara hastayım ağrıdan ölüyorum ve ağzıma bulduğumu tıkıştırdım derse geç kalacağım korkusuyla ve hemen hemen aynı anda girdik diye gösterdiği dalga geçer tavra bak.Aldım çantamı kalsın girmiyorum dedim kapıyı çarpıp çıktım sınıftan.:27:

Çözümü mü ne? İnan bilmiyorum.:50:

aah ah bi bulsakk...ne gıcık bi dönem yaaa:47:

Son düzenleme:
Tam şuanda o durumdayım bende. Zaten normaldade en küçük bir şeye bile sinirlenen biriyim.
Bugün hastalığımın 5. günü ve kimsenin konuşmasını dinleyesim gelmiyor bide aşırı şekilde duygusal oluyorum.
Saat başı ağlıyorum o derece yani.
Sanırım çözümü yok bunun...

Tam şuanda o durumdayım bende. Zaten normaldade en küçük bir şeye bile sinirlenen biriyim.
Bugün hastalığımın 5. günü ve kimsenin konuşmasını dinleyesim gelmiyor bide aşırı şekilde duygusal oluyorum.
Saat başı ağlıyorum o derece yani.
Sanırım çözümü yok bunun...
Aynen şuan bende öyleyim tavan yapmış durumda bi kum torbası boş bi oda versinler bu dönem bana yeter :31:

Kızlar mrb, inanın sinirden deliriyorum şuan. Her ay malum dönemlerde biliyosunuz çok gergin oluyoruz biz bayanlar. Ama ben gerginlikten öte deliriyorum ya. Etrafımda herkes gözüme batıyo ne deseler sinir oluyorum. Normalde belki şakayla geçiştirebileceğim laflar bu dönemde tüm enerjimi alıyo sanki...Örneğin işyerimde bi iş arkadaşım çok dikkatli her gün saçıma başıma giyimime makyajıma mutlaka bişey der. Ya çok beğendim Yada hiç olmamış gibi. Normalde aman onane der tınlamam ama bugün sabah saçlarımı topladım (bu günlerde saç baş uğraşamıyorum da ben :ssz:) sabah görür görmez böyle olmamış der gibi baktı. Sanki ben bunu modacım tayin ettim :47: Varya yemin ediyorum ağız göz giresim geldi :47: Hizmetli var bi tane geldi bana ".... hanım çok kahve içiyosunuz başınız döner bu kadar içmeyin" dedi (onane ya onane dimi? ) Bir de çok konuşanları çekemem bu dönemlerde. Ay düşününce bile sinir oldum :43: Herneyse, hepimizin başına geliyo bunlar siz napıyosunuz nasıl atlatıyosunuz onu merak ettim. Birde bi iş arkadaşım herşeyime karışıyo dedimya yukarda. Bu adam evli ama gözü üstümde kızlar ya, saçlarımı geçen kabarttım kıvır kıvır yaptırdım bonus gibi. Akşama kadar bana bakıp içini çekerek çok güzelsin diyip durdu. Vallahi kötüye yormak istemiyorum. ama adam resmen benle ilgileniyo sürekli. Doğumgünümde hediye almış bana (daha işe başlayalı 15 gün olmuştu) herkes gittikten sonra verdi ve aramızda kalsın hediye aldığım dedi. Sonra mesaj attı uzun uzun yazmış iyiki burda işe başladın falan gibi. Evli çocuğu var ama pis gözlü bişey :( Bugün çok sinirimi bozuyo sizle paylaşmak önerilerinizi almak istedim.
Özetle 2 sorum var;
1-Bu dönemlerde ne yapmalıyım ne yesem içsem sakin olurum?
2-Bu adama nasıl bir tavır takınmalıyım ?

Şimdiden Teşekkürler....

bu dönemlerde melisa çayı yeşilçay ve şekerli sıcak su içersen rahatlatıyor enazndan beni:)

iş olayına gelecek olursak aman dikkat et ileriye gidiyor öyle tipler hediyeyi umarım kabul etmemişsiindir

bu dönemlerde melisa çayı yeşilçay ve şekerli sıcak su içersen rahatlatıyor enazndan beni:)

iş olayına gelecek olursak aman dikkat et ileriye gidiyor öyle tipler hediyeyi umarım kabul etmemişsiindir

öyle mi? teşekkür ederim deniycem mutlaka. yeşilçay her gün içiyorum ama öbürlerini denemedim :26:
Hediye konusunda da sanırım kabul etmekle hata ettim ama benden yaşça baya büyük o an art niyetli düşünmedim abi gibi gördü heralde dedim :ssz:

öyle mi? teşekkür ederim deniycem mutlaka. yeşilçay her gün içiyorum ama öbürlerini denemedim :26:
Hediye konusunda da sanırım kabul etmekle hata ettim ama benden yaşça baya büyük o an art niyetli düşünmedim abi gibi gördü heralde dedim :ssz:

ozaman sevgilin olduğunu yansıt:) telfon görüşmeleri yap yanında:) uzaklaşır belki ben öyle kurtulmuştum:1:

Aynı sorun bende de var.
Sanki o dönemlerde herkes ne yaparsa yapsın batıyormuş gibi.
Bizim evde bilinir bu durum kim regl olursa hoş karsılanır '' ay tamam tamam anlasıldı sen reglsın'' falan dıye :9:

Son düzenleme:
ozaman sevgilin olduğunu yansıt:) telfon görüşmeleri yap yanında:) uzaklaşır belki ben öyle kurtulmuştum:1:

aptal ben geçenlerde bi sordu bu adam öyle laf arasında erkek arkadaşın varmı dye bende yok demiş bulundum ama yavaştan o konuda ayar veriyim ben olmassa :31:

Canımlaaar tam benlik bi konuymuş gerçektennnnnn..
okulda sancıdan kıvranırken okulun revirinde buldum kendimiii.
ordaki doktor sağolsun sıcak suyun içine şeker koyup içirmişti.
yan yatmama izin vermedi. sırt üstü uzandım ayağımın altına sıcak su torbası koydu. ve birde uzanır vaziyetteyken tam bel bölgemin altına yastik koydu.. inanılmaz rahatlamıştım 20dkya falan.. birde yüzüstü yatabilirsin demişti.. bilgilerinizeeee :1:

Back
X