Merhaba arkadaslar suanda 1 aylik hamileyim. Ailemden uzak bir memlekette yasiyorum ve esimin akrabalarindan baskasini tanimiyorum. Hamilelik doneminde alinganlik oluyormus bende zaten vardi simdi bide hamile olunca dahada alingan oldum sanirim. Bugun kv ye gittik evli gorumcemle onunda 1 kizi var. Hamileyim diye kvde bir is yaptrnadi saolsun. Normaldede yaptrmaz pek zaten. Gidince oglen biseyler yapdi meyve filan verdi. Aksam icinde benim en sevdigim yemegi yapdi. Gorumcemin esi gelmek istemedi aksam o yuzden onu eve goturmemiz gerekdi (evlerimiz yakin gorumcemle). Kvdede o zaman yemeklerinizi size vereyim dedi. Birlikde yapdigimiz sarmalarin hepsini kizina doldurdu buyuk tabaga yarin is yaparda yemek yapamaz ben biliyorum dedi bol bol koydu. Bana gelince inanin icine 4 dolma anca sigacak kadr bi tabak cikardi ve kucuk gorumcem anne evranosa buyugunu ver o seviyor dedi. Kv dede yok yok sen yarin yersin dedi. Bende yok ben yemem dedim.Sonra buyk gorumcem bekar oda cok iyidir. Geldi zorla biraz daha koydurdu. Cok zoruma gitti hamilelikden mi bilmiyorum ama sonucda birlikde yapdik ve beni yok sayiyor resmen. Kizlar gercekden insanin annesi gibi yok. Anneden baskasi dusunmuyor sizi. Bu arada kvdem teyzem oluyor. Teyze olsa bile dusunmuyorUzaga evlenenler iyi dusunsun. Esim cok iyi cok mutluyum. Ama ama ama iste. Beni dusunen annemle sogan ekmek yerim daha mutlu olurum