• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu dünya etme bulma dünyası.

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.935
119.097
798
36
Merhaba arkadaslar.
ne ekersen onu biçersin..
çok iyi düşünürsün karsi tarafini. Ama karsi taraf seni kötülüğü düşünür.. Anlayamazsin. Huzur rahat hissedersin ama oyle degil maalesef..
Ben sustum hep sustum kendimi yediremedim susmak en iyi cevaptir. Ama işde.... İyi niyetini art niyetini görenlerde oldu anlayamadilar. herkes doğruyu yanlis yanlisi doğru biliyor.
Bana nasil davrandiysa bende öyle davranayim artik önceden öyle değildim boynu bükük biriydim..haksizliga asla tahammül edemezdim. Fakat son zamanlar bardagimdan düşen son damla oldu..
Hic bisey yapmazsin ama Allah sizin intikamini gizlice alir... Bu dünya etme bulma dunyasi. Ne ettiğiysen onu bulursun... Susuyorum artik adalet yerini bulsun..
Uzun oldu. Kusura bakmayn.
Yorumlarinizi bekliyorum
Tesekkur ederim

Ben buraya bisey anlatmak istiyorum ama anlatamam guvenemiyorum biriler (tanidiklarim) okuyor burada. Bdv Acik da değil. Dert anlaticam Anlatamiyorum.:( kusura bakmayin.

Uzun olmamış aksine kısa olmuş
Olay ne kim ettide ne buldu anlamadım
İşde ne ettigiyse onu bulur allah bilir herşeyi. Ben artik isimi rabbine biraktim etmedim de buldum basimin belasini. Yinede susuyorum. Tevekkül ediyorum rabbime

Uzun mu olmuş .s
Kısa olmuş hemde çok kısa birşey anlamadım.

Ya arkadaşlar ben fesatlik beni çekemeyen kişilerle bas etmek mi zorundayim... Susuyorum işde. Arkadasim benimle cekemiyor. Herşeyin var diyor çocuğumu kaybetmisim çocuğum var diye hava atiyor sinirim bozuldu resmen. Bende ondan uzak dursam hala benim sinirimi bozma peşinde..

Sagliksal bir problemin vardi iş yerindekilerle ilgili onunla mi alakali konun tam olarak anlayamadik.

Kendi anasina gitmiyormus da benim anama gitmeme bile kiskaniyor. Kocasi iyi değilmiş de felan filan. Çocuğuyla bi yere cikamiyormus da ben ne yaptim ki ona birşey yapmadigim halde birşey etmiştim de onu bulmusumm:KK43:

ona ben herşeyi anlatmisim rahatimdan.. Guvenemiyorum artik Yazdiklari yüzünden.. Çok zoruna gitti. Seviyorum canim arkadasim diyordum bakarmisin bu dünyada benim hic arkadasim yok bi tek o vardi oda gitti sinirimi bozdu benim agliyorum arkadaş dediği bu dünya bile yok..

Asıl konuyu yazmadan bunca cümleyi nasıl kurdun bilmem
Sen iyidin susuyosun haksızlık görmene rağmen
Ve ilahi adalet tecelli etti de onların başına bişey geldi
Sende diyosun ki ektiklerini biçiyorlar çekirdeğimi getirin mi ?

Kendi anasina gitmiyormus da benim anama gitmeme bile kiskaniyor. Kocasi iyi değilmiş de felan filan. Çocuğuyla bi yere cikamiyormus da ben ne yaptim ki ona birşey yapmadigim halde birşey etmiştim de onu bulmusumm:KK43:
Hiç böyle şeylere takilipta kendini üzme canim bende evladini kaybetmis bir anayim bende neler neler gördüm Bebeğim i kaybettigim gün önceden ufak bir tartismam olan kadin eve geldigimde oyun havasi calip oynadi.Simdi gördüğümde tesadüfen denk gelsek yavrumm kuzumm diye çocuğunu sevmeleri sevgi yumagi olması herseyi gordum ve de duydum.Bu bizim sinavimiz Rabbimize sigin herşey emanet kendi canımız bile ben her yasadigima rağmen sessiz kaldim.Sabrin sonu selamettir.

Asıl konuyu yazmadan bunca cümleyi nasıl kurdun bilmem
Sen iyidin susuyosun haksızlık görmene rağmen
Ve ilahi adalet tecelli etti de onların başına bişey geldi
Sende diyosun ki ektiklerini biçiyorlar çekirdeğimi getirin mi ?
Ektikleri biciyorsa ben çekirdek miyim:( ben ne ettimse ne buldu??

Hiç böyle şeylere takilipta kendini üzme canim bende evladini kaybetmis bir anayim bende neler neler gördüm Bebeğim i kaybettigim gün önceden ufak bir tartismam olan kadin eve geldigimde oyun havasi calip oynadi.Simdi gördüğümde tesadüfen denk gelsek yavrumm kuzumm diye çocuğunu sevmeleri sevgi yumagi olması herseyi gordum ve de duydum.Bu bizim sinavimiz Rabbimize sigin herşey emanet kendi canımız bile ben her yasadigima rağmen sessiz kaldim.Sabrin sonu selamettir.
Bana çocuğum var senin çocuğun yok gibisi laf söyledi ama çok zoruma gitti. Bu hayat sinav biliyorum herşeyi imtihanla yasiyorsun. Çocuğunu kaybetme bile imtihandir bunu arkadasima demedim sustum. Benim iyi niyetini art niyeti görüyor iyi danranirsin ama karsidaki anlamiyor kotuluyor mutlusun fakat onların art niyetini geç anliyorsun. Susuyorum ama içim artik patladi ya dayanamiyorum.:(

Kusura bakma düzgün yazamadim cumlelerim biraz kritik: (
Ne oldu
Bi arkadaşın var sen ona güvendin herşeyinizi paylaştınız da
Sonra baktın ki seni kıskanıyo ama bebek sorununu bilip kendi çocuğu oldu diye sana bunla mı hava atıyo

Bana çocuğum var senin çocuğun yok gibisi laf söyledi ama çok zoruma gitti. Bu hayat sinav biliyorum herşeyi imtihanla yasiyorsun. Çocuğunu kaybetme bile imtihandir bunu arkadasima demedim sustum. Benim iyi niyetini art niyeti görüyor iyi danranirsin ama karsidaki anlamiyor kotuluyor mutlusun fakat onların art niyetini geç anliyorsun. Susuyorum ama içim artik patladi ya dayanamiyorum.:KK43:
Hiç bir kimse böyle bir acıyla yaşamasın Rabbim düşmanıma bile göstermesin.Lakin o çocukta ona emanet gözgöre yapmaları hele birde dile getirip söylemleri çok kötü haklısın.Ama herdaim şükretmek laızm ben evladımı kaybettiğimde ağlarken kuzenimin eşi abla tamam çok zor ama en azından hamile kalabiliyorsun demişti.Kendisi 6 yıllık evli ve hala tedavi görüyor.Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin ve kimsenin kucağı boş kalmasın.Bu zor günleride atkatacaksın çok fazla ince düşünme kendine yazık canım kim ne derse desin.

Ne oldu
Bi arkadaşın var sen ona güvendin herşeyinizi paylaştınız da
Sonra baktın ki seni kıskanıyo ama bebek sorununu bilip kendi çocuğu oldu diye sana bunla mı hava atıyo
Ben guvenmisim ona.. Çocuğumu kaybettim havalara girdi benim herseyimi kiskaniyormus ben nie anlamamisim geç anladim bunu. Şimdi ona bisey anlatasim da gelmiyor. Çok aci çektim 4 ay geçti.. Acim hala taze... Doğum izinin bitti Bu hafta İse de basliorum. Canim sikiliyordu tum gunumu evdeydim ah anlatmaz olaydim:(

Back
X