• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu dünya etme bulma dünyası.

Hiç bir kimse böyle bir acıyla yaşamasın Rabbim düşmanıma bile göstermesin.Lakin o çocukta ona emanet gözgöre yapmaları hele birde dile getirip söylemleri çok kötü haklısın.Ama herdaim şükretmek laızm ben evladımı kaybettiğimde ağlarken kuzenimin eşi abla tamam çok zor ama en azından hamile kalabiliyorsun demişti.Kendisi 6 yıllık evli ve hala tedavi görüyor.Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin ve kimsenin kucağı boş kalmasın.Bu zor günleride atkatacaksın çok fazla ince düşünme kendine yazık canım kim ne derse desin.
Amin herkese versin allah büyüktür. Çocuğu olmayanlara nasip etsin. Bizede eksik etmesin ben kiskanmiyorum çocuğu var sukretsin ama bana bunu demesin çok zoruma gitti.

Ben guvenmisim ona.. Çocuğumu kaybettim havalara girdi benim herseyimi kiskaniyormus ben nie anlamamisim geç anladim bunu. Şimdi ona bisey anlatasim da gelmiyor. Çok aci çektim 4 ay geçti.. Acim hala taze... Doğum izinin bitti Bu hafta İse de basliorum. Canim sikiliyordu tum gunumu evdeydim ah anlatmaz olaydim:KK43:
Artık merhaba-merhaba takıl bence. Zor durumdan geçerken daha zorlaştıranları çıkar hayatından.
İşe başlayınca kafan dağılır inşallah

Amin herkese versin allah büyüktür. Çocuğu olmayanlara nasip etsin. Bizede eksik etmesin ben kiskanmiyorum çocuğu var sukretsin ama bana bunu demesin çok zoruma gitti.
Zaten canım egosu eksik olan kıskanır.Bazı böyle yarım akıllılarda bak benim çocugum var ve senin yok diye saçmalar.Demekki senin gerçekten arkadaşın dostun değilmiş görüşmeyi kes ve hayatına başka insanlarla devam et.Benim slm verdiğim sohbet ettiğim güncel konu tartıştığım arkadaşım çoktur.lakin derdimi anlattığım kimsem yoktur.

Veren Allah , alan Allah
Cahilmiş ciddiye alma
Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile

Veren Allah , alan Allah
Cahilmiş ciddiye alma
Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile
Amin saolun.. Ben susacagim allah bilir ne yapacagi. Kuranda herşeyi geçiyor. Hic birşey demiyorum bu dünyaya misafiriz ve imtihanla geldik. Herşeyi bi sinav oluyor zorluklari kolayliklari.. Ben çok zor günler geçirdim ama tevekkül ettim allahima.. :(

Zaten canım egosu eksik olan kıskanır.Bazı böyle yarım akıllılarda bak benim çocugum var ve senin yok diye saçmalar.Demekki senin gerçekten arkadaşın dostun değilmiş görüşmeyi kes ve hayatına başka insanlarla devam et.Benim slm verdiğim sohbet ettiğim güncel konu tartıştığım arkadaşım çoktur.lakin derdimi anlattığım kimsem yoktur.
Kestim ama benimle ugrasiyor. Sinirmi bozmayi çok sevmiş anlasilan.. Uzak duruyorum. Şimdi hic arkadasim dostum yok olsa hep kiskaniyor fesatlaniyor. :(

Amin saolun.. Ben susacagim allah bilir ne yapacagi. Kuranda herşeyi geçiyor. Hic birşey demiyorum bu dünyaya misafiriz ve imtihanla geldik. Herşeyi bi sinav oluyor zorluklari kolayliklari.. Ben çok zor günler geçirdim ama tevekkül ettim allahima.. :KK43:
Öyle tabi
Çocuğu olan neyi garantilemiş ki, Allah korusun o da ölebilir o zaman da başkası ona mı nispet yapsın
Saçmalamış bundan arkadaş olmaz zaten, görüşme

Kestim ama benimle ugrasiyor. Sinirmi bozmayi çok sevmiş anlasilan.. Uzak duruyorum. Şimdi hic arkadasim dostum yok olsa hep kiskaniyor fesatlaniyor. :KK43:
Demekki seni fazlasıyla kıskanıyor kendinde eksik olanlar sende var.Kısacası cahil insanıın tekiymiş bu zamana kadar sohbet ettiğine mrbna bile değmezmiş.Ama insan malesef bilemiyor ki kavun değilki koklayasın.Boşver konuşur konuşur susar.Altın çamura da düşse değerini kaybeder mi?Altın gene altındır.Şuan yaşadığın sıkıntı imtihanın ve sabırla da geçeceksin.

Öyle tabi
Çocuğu olan neyi garantilemiş ki, Allah korusun o da ölebilir o zaman da başkası ona mı nispet yapsın
Saçmalamış bundan arkadaş olmaz zaten, görüşme
Aynen bende sizle aynı fikirdeyim.

Hayatta yasadigi sürece herşey değerlidir ama parayla hic birşey satin alinmiyor mutluluğu bile satin alamazsin işde çocuğumu kaybettim hepsini verdiğinde geri gelirmi hayir.. O çocuğu olduğunda sukretsin bende melek annesi olduğuma sukrediyorum fakat onu koklamadan kokusunu almadan gitti. Oteki dunyada Sefaatcimiz olucak melegimiz... Cahil olduğu bilmiyordum sonradan öğrendim uzak duruyorum. Rabbim hayirli iyi insanlarla karsilastirsin inşallah. Hep dua ve selametle.

Hayatta yasadigi sürece herşey değerlidir ama parayla hic birşey satin alinmiyor mutluluğu bile satin alamazsin işde çocuğumu kaybettim hepsini verdiğinde geri gelirmi hayir.. O çocuğu olduğunda sukretsin bende melek annesi olduğuma sukrediyorum fakat onu koklamadan kokusunu almadan gitti. Oteki dunyada Sefaatcimiz olucak melegimiz... Cahil olduğu bilmiyordum sonradan öğrendim uzak duruyorum. Rabbim hayirli iyi insanlarla karsilastirsin inşallah. Hep dua ve selametle.
Valla ben seni en iyi anlayanım canım ömüründen ömür ver deseler 2 dk düşünmez yavruma verirdim.Lakin kaderimizin önüne geçemiyoruz evlatlarımızın bu dünyada yiyecek ekmeği içecek suyu yokmuş şefaatçimiz oldular.Ev,araba ve de iş herşey çok şükür var.Ama dediğin gibi tüm imkanlarımız olmasına rağmen elimizden hiçbir şey gelmedi.Olmasa da döker kırar saçar toplar bir umut dahim olsa yapardık.Amam malesef anlımıza yazılan kaderi yaşıyoruz.İnşallah güleceğimiz evlat sahibi olacağımız günlerde gelecektir.Tevvekkül ve sabırla mutlu haberlerimiz vereceğiz merak etme :KK68::KK68::KK68:

Cnm sen cok mutsuz birisin emin ol cocugun olmeseydide sen yine mutlu olamazdin

İnsanlarin ne dedigini ne yaptigini coookk onemsiyorsun herseyi yasadigin kotu olayla bagdastiriyorsun

Benimde iki cocugum öldü hic isyan etmedim neden ben demedim yani bu kadar takma ya herkes ayni kaderi yasasa burasi imtihan dunyasi olmazdi millet nelerle ugrasiyor sen biliyormusun bi tek dert kendinde var zannediyorsun..

Sabah sabah bu aydınlatıcı bilgiler iyi oldu,bizde öğrenmiş olduk eden bulurmuş,çok sağolun

Bırakın artık şu arkadaşım kardeşim gibidir laflarını. Kardeş bile kalleş çıkıyor yeri geldiğinde.
İnsan bu hayatta kendinden başka kimseye güvenmeyecek.
Sen anlatıyorsun o sana koz kullanıyor. Bu mu yani arkadaşlık.
Dertleşecek kimsem yok demek bahane değil. Dertleşmenin bir ihtiyaç değil boşboğazlık olduğunu anladım ben son zamanlarda. Bu kendi fikrimdir. O yönde de hareket ediyorum, çok da mutluyum.
Kimse yaramı görmesin, çünkü herkes elinde tuzuyla bekliyor.
Bu arada başın sağolsun...

Valla ben seni en iyi anlayanım canım ömüründen ömür ver deseler 2 dk düşünmez yavruma verirdim.Lakin kaderimizin önüne geçemiyoruz evlatlarımızın bu dünyada yiyecek ekmeği içecek suyu yokmuş şefaatçimiz oldular.Ev,araba ve de iş herşey çok şükür var.Ama dediğin gibi tüm imkanlarımız olmasına rağmen elimizden hiçbir şey gelmedi.Olmasa da döker kırar saçar toplar bir umut dahim olsa yapardık.Amam malesef anlımıza yazılan kaderi yaşıyoruz.İnşallah güleceğimiz evlat sahibi olacağımız günlerde gelecektir.Tevvekkül ve sabırla mutlu haberlerimiz vereceğiz merak etme :KK68::KK68::KK68:
Benimde herşeyim var çok şükür araba evim.. Bi yavrumuz eksik..:KK43: inşallah Rabbim bizede sizede nasip etsin.. Çok zor günler geçirdim. O benim canimizdir. arkadasimin yaptigi beni çok üzdü. Alinmazdim bardagimdan son damla düştü artik...

Bırakın artık şu arkadaşım kardeşim gibidir laflarını. Kardeş bile kalleş çıkıyor yeri geldiğinde.
İnsan bu hayatta kendinden başka kimseye güvenmeyecek.
Sen anlatıyorsun o sana koz kullanıyor. Bu mu yani arkadaşlık.
Dertleşecek kimsem yok demek bahane değil. Dertleşmenin bir ihtiyaç değil boşboğazlık olduğunu anladım ben son zamanlarda. Bu kendi fikrimdir. O yönde de hareket ediyorum, çok da mutluyum.
Kimse yaramı görmesin, çünkü herkes elinde tuzuyla bekliyor.
Bu arada başın sağolsun...
Saolun benim hic arkadasim yok olsa guvenebilecegim insan olmali ama yok işde derler ya anlatma dostuna oda söyler dostuna:(

Cnm sen cok mutsuz birisin emin ol cocugun olmeseydide sen yine mutlu olamazdin

İnsanlarin ne dedigini ne yaptigini coookk onemsiyorsun herseyi yasadigin kotu olayla bagdastiriyorsun

Benimde iki cocugum öldü hic isyan etmedim neden ben demedim yani bu kadar takma ya herkes ayni kaderi yasasa burasi imtihan dunyasi olmazdi millet nelerle ugrasiyor sen biliyormusun bi tek dert kendinde var zannediyorsun..
Bende hic isyan etmedim allah istedi aldi. Onu bizden çok sevmiş Rabbim. Yine olacagi inaniyorum çok istiyorum ama çok istemekle olmuyor:( 4 ay geçti. Çok zordu. İmtihanla insan ders aliyor. Ben çocuğumu kaybettiğinden beri mutsuzum herşeyim var çok şükür aka eksik hissediyorum oğlum olsaydi:(

Merhaba arkadaslar.
ne ekersen onu biçersin..
çok iyi düşünürsün karsi tarafini. Ama karsi taraf seni kötülüğü düşünür.. Anlayamazsin. Huzur rahat hissedersin ama oyle degil maalesef..
Ben sustum hep sustum kendimi yediremedim susmak en iyi cevaptir. Ama işde.... İyi niyetini art niyetini görenlerde oldu anlayamadilar. herkes doğruyu yanlis yanlisi doğru biliyor.
Bana nasil davrandiysa bende öyle davranayim artik önceden öyle değildim boynu bükük biriydim..haksizliga asla tahammül edemezdim. Fakat son zamanlar bardagimdan düşen son damla oldu..
Hic bisey yapmazsin ama Allah sizin intikamini gizlice alir... Bu dünya etme bulma dunyasi. Ne ettiğiysen onu bulursun... Susuyorum artik adalet yerini bulsun..
Uzun oldu. Kusura bakmayn.
Yorumlarinizi bekliyorum
Tesekkur ederim
Evet profilimde de yazdığı gibi o gün geldiğinde herkes ektiğini biçecek, bu dünyada eden ettiğinin cezasını bulur öbür dünyadada.. Allaha havale etmek en güzeli..

Back
X