Bu dünya iki yüzlü, yalancı insanlara güzel...

Tiny-Miny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
288
140
18
40
Bizim şirkette iki yüzlü, düzenbaz biri var. Kimse burda beni tanımıyor veya onu. Ondan dolayı açıkca düşüncelerimi yazıcam. İnsanların yüzüne gülen arkasından iş çeviren biri. Millete abi abla diye gülümser, sonra döner bu ne biçim çizim yapmış, bunu buraya alanda kabahat. Böyle pis bir adam. Bugün whatsapp grubumuzdan terfi ediyormuş, kutlama yemeği planlıyorlar. Herkes bi tebrikler, bi kutlamalar. Sevgili x hakettiğin yere geldin, mutlaka yemeğine gelicez filan. Gerçekten midem bulandı ya. Bu ne biçim dünya anlamıyorum ben. Herkesten herşeyden tiksinmeye başladım. Siz hiç böyle bir durum yaşadınız mı? Yorumlarınız kıymetli benim için.

İkiyüzlü ve yalaka olduğun sürece sırtın yere gelmiyor, garip bir düzen. Bu düzene katılamıyor herkes ama kolay kolay bozamıyorda. Çünkü doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar. Aptalı oynamak en mantıklı şey, yorum yapmadan yola devam etmeniz lazım.

Adam yıllarca yüzüme güldü arkamdan iş çevirdi. Sadece bana değil herkese aynısını yaptı. Daha sonra herkes hiçbişi olmamış gibi “sevgili x”. Yemin ediyorum midem bulanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…