• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu dünyada ilahi adalet yok...

kahvekokusu32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
513
230
133
evet, hiç iyi birinin kazandığını görmedim ben... nerede kötü, içten hesaplı fesat insanlar varsa hep onların yüzü gülüyor bu dünyada... bu zamana kadar hep dürüst yaşadım, iyi kötü elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım herkese, ama hiç bi işim yolunda gitmiyor, etrafımda o kadar merhametli insanlar var bir tanesinin yüzü gülmüyor... ama nerede yalan dolan kumpas peşinde olan insanlar var hayret ediyorum gayet mutlular,yaptıkları tüm kötülüklere rağmen, öylesine değil gerçekten mutlular... ahireti bilmem ama burada yapılan haksızlıklar hep insanların yanına kalıyor... dünya kötülerin dünyası...

Son düzenleme:
evet, hiç iyi birinin kazandığını görmedim ben... nerede kötü, içten hesaplı fesat insanlar varsa hep onların yüzü gülüyor bu dünyada... benim bu zamana kadar hep dürüst yaşadım, iyi kötü elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım herkese, ama hiç bi işim yolunda gitmiyor, etrafımda o kadar merhametli insanlar var bir tanesinin yüzü gülmüyor... ama nerede yalan dolan kumpas peşinde olan insanlar var hayret ediyorum gayet mutlular,yaptıkları tüm kötülüklere rağmen, öylesine değil herçekten mutlular... ahireti bilmem ama burada yapılan haksızlıklar hep insanların yanına kalıyor... dünya kötülerin dünyası...

ilahi adalet diye bir şey yok bence, herkes adaleti kendi sağlamalı.

Yani bu konuda net bir şey soyleyemem. Ama şimdiye kadar kime ne kötülük yaptiysam (bir kişiye gerçekten büyük kötülüğüm dokundu ) kat kat fazlası onun istediği şekilde başıma geldi.senin ahın tuttu mu birine karşı derseniz Hayır

evet, hiç iyi birinin kazandığını görmedim ben... nerede kötü, içten hesaplı fesat insanlar varsa hep onların yüzü gülüyor bu dünyada... benim bu zamana kadar hep dürüst yaşadım, iyi kötü elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım herkese, ama hiç bi işim yolunda gitmiyor, etrafımda o kadar merhametli insanlar var bir tanesinin yüzü gülmüyor... ama nerede yalan dolan kumpas peşinde olan insanlar var hayret ediyorum gayet mutlular,yaptıkları tüm kötülüklere rağmen, öylesine değil herçekten mutlular... ahireti bilmem ama burada yapılan haksızlıklar hep insanların yanına kalıyor... dünya kötülerin dünyası...
biz bu dunyada iyi seyler yasamak icin degil, imtihani kazanmak icin, Allah rizasi icin iyi olmak durumundayiz, once bunu bilmemiz gerek..
ve herkes hakettigini yasamaz, yasasa peygamberler o kadar aci cekmezdi..
ayrica bu dunyada ceken kurtuluyor belki, ama kotulerin ahirette cekecegi azap daha agir.. keske dunyada odeseydik diyecekmis insan.. Allah korusun..
hepsi imtihan, zor, ama yine de boyle dusunmemek lazim, hepimiz icin gecerli bu..

ben de sık sık bunu düşünürüm. genellikle tüm aksilikler beni bulur, çoğu işim yolunda gitmez. başıma olmadık şeyler gelir. bazen diyorum acaba böyle düşündüğüm için ben mi olumsuzlukları çağırıyorum :( yine de çok şükür halimize.. Rabbimin bir bildiği vardır elbet.

öyle gibi görünüyor bende bu duruma evet kızıyorum...

bu dünya da yoksa öbür dünya deyip allaha havale ediyorum...

yapıcak bir şey yok...

görelim Mevla neyler neyler se güzel eyler...

bekliyorum bakalım kötü olanlara yıllar ne yapıcak ...

size sonuna kadar katılıyorum.Nerde pislik acımasız kötü insan var o kazanıyor.Akrabalarımdan biliyorum. :KK34:Birgün allah bizide görür inşallah:KK45:

dövsekmi? yada ne yaparak saglıcaz adaleti :KK59:
onlara en büyük kötülük; yine kendi içlerinde yaşadıkları haset, kışkançlık ve hırslarıdır sanırım
düşünsenize onlara hayat ne kadar zor...
hep herkesten iyi olmak isterler, bunun için sürekli bi mücadele peşinde olmak zorundalar
kafaları hep daha önce söyledikleri yalanlarla dolu, unutmamak için
ya da kendinden başka insanların mutluluğundan ne kadar rahatsız oluyorlardır kimbilir...
o yüzden belki kazanan onlardır, ama öyle kazancı alıp tepe tepe kullanabilirler...

Back
X