- 20 Kasım 2016
- 89
- 34
- 3
- Konu Sahibi lolita1234
Herkese merhaba.Yorumlarınıza ihtiyacım var hanımlar.eşim iş gereği eğitim için bi süreliğine yurt dışına gitmişti.çalıştığı işyerinden bikaç kişiyle.içlerinde bi tanesi bekar bi bayan ve kendisi beni nedense tavırları ve giyimiyle son derece rahatsız eder hep.eğitim dönüşünde telefonunda vatsap görüşmelerine baktığımda arkadaşı eşime orda çekilen fotoğraflardan yollamış.birlikte çekildikleri bikaç fotoğraf.grup halinde de var.bi tane fotoğrafta bu bAhsettiğim bayan elini eşimin omzuna koymuş.eşimin elleri cebinde .o sonradan gelip dokunmuş gibi duruyor.bunu görünce kavga kıyamet koptu tabi.yeminler etti birden koydu elini diye.sonrasında eşim o bayanı uyardığını bi daha olmasın yanlış anlaşılacak dikkat et dediğini söyledi.eşim sosyal medya kullanmaz takip edeceğim bi durum yok vatsap dışında .onda da engelli zaten.bu arada bugüne kadar eşimle bu anlamda hiç sorun ySşamadık.aldatılma vs...kızla ilgili ufak bi araştırma yaptım.eğitimde herkese ben nişanlıyım demiş ama yok öyle bişey.bisürü çıktığı varmiş vs.bu arada eşim bunun amiri konumunda.en son eşime bu kızın sağda solda konuştugunu amir olarak kendindende bahsettiğini ve ben buna artık dayanamıyorum haddini bildirmeyi düşün bi zahmet dediğimde bu kızı odasına çağırıp sen eşimin kulagına gidecek kadar sağda solda ne konuştun bak zaten o resmi eşim gördü bisürü sıkıntı yasadık eşimle diye söylemiş o kız da çok üzüldüm nasıl düzeltebilirim bu durumu deyince karıştırma oraları demiş sonra kız ayrı işyerine geceyım ben o zaman demiş ve dilekce verip gecmiş aynı işyerinde değiller ama eşim onun hala amiri.neredeyse birbuçuk yıl oldu ama hala o resmi unutamıyorum.abartıyor muyum bilemedim.şimdiden tşkkrler.eşim özel sektörde iyi bir firmada yönetici.herkese tşkkr ederim şimdiden