BU DURUM BENi AŞIRı ÜZÜYOR☹️

Benim haberdar olup olmadığım şeyler sizi ilgilendirmez.eşimi tAnımadan saçma yorumlar yapmayın.bir anlık olan bişeyden ötürü nerdeyse bayanı melek eşimi sapık ilan edeceksiniz.yav he heee

Buraya konu aciyorsaniz yaptiginiz yorumlar pek tabii ilgilendirir. "Gogus dekoltesiyle geziyor" diye ahkam keserseniz esiniz veya ik niye uyarmamis madem?

Yok esiniz sapik degil sadece sizde biraz anormallik var. Sizin de belirttiginiz gibi bu derece takintili olmak, saglikli degil. Allah sifa versin ne diyeyim, sizinki de hastalik neticede, bir sey denmez ki.

Bir kadın neden elini mesai arkadaşı olan evli bir erkeğin omzuna koyar? Anlamıyorum gerçekten. S.rtüklük başka birşey değil.
Söylediğinizin inançlarınıza göre günah olduğunu biliyorsunuz dimi? Onu geçtim, ne kadar terbiyesiz bir yorum bu. Zihninizden ne geçiyorsa artık, insanlara da onları yakıştırıyorsunuz kolayca. Ahlaksızlığı yapan asıl sizsiniz.

Söylediğinizin inançlarınıza göre günah olduğunu biliyorsunuz dimi? Onu geçtim, ne kadar terbiyesiz bir yorum bu. Zihninizden ne geçiyorsa artık, insanlara da onları yakıştırıyorsunuz kolayca. Ahlaksızlığı yapan asıl sizsiniz.
Bu ulkenin burnu b.ktan bu zihniyet yuzunden cikmiyor iste.

Ülke sorunlarına karşı duyarlı olan tel siz misiniz ne alaka şimdi laf olsun torba dolsun diye konuşmayın ya kimin ne hissettiğini kimse bilemez o yüZden ahkam kesmeye gerek yok.söz konusu vatansa gerisi teferruattır!!!
evet tatlım teferuat olmayan lolitanın kocasının omzuna elini hangi hatun neden ne cüretle koydu vatsapta (whatsapp:)))
bunlar çok sıradan dertler dert denebilirse
ben olsam bunları dert etmezdim

Tartışmaya girmeyin kötü içerik butonunu kullanın tıpkı benim gibi :)

Bu üye bir de akademisyendi galiba vah benim güzel ülkem ne hale geldi diye düşündüm.

Burada iş arkadaşlarıyla ilişkileri samimi olan bir sürü kadın var. Hepsine bu şekilde hakaret etmeyi, insanları yaftalamayı, günah almayı kendinize yakıştırıyorsanız diyecek bir şey yok size. Herkes sizin yaşadığınız hayatları sizin değerlerinize göre yaşamıyor. Ayıp yahu.
Arkadaşım sizden bana ne.benden size ne.kimi yaftAladım.kime iftira attım.araştırdım ve böyle hafif meşrep birinden rahatsızlığımı dile getirdim.bana ters böylesi şeyler.üzerinize alınıyosanız sorun bende değil:kahve:

Konu sahibi dekolte giyindigini tavrini falan nasil biliyorsunuz?ayni yerde calismiyorsunuz anladigim bunu bilmek icin ya esinizin size gelip anlatmasi gerek yada orada calisan baska birini bunlari haber almak icin aramaniz falan
Kaldiki insanlar kadraja girmek icin birbirlerine yakin dururlar egimli dururken dengede kalmaya calisirken gayri ihtiyari dengelerini kaybedip tutunabilirler neden sadece elini omzuna koydu diye bir kadini burada assagilamaya calisiyorsunuz birde cok cirkin kelimelerle arama yok sorma yok iletisim yok bir fotografta elini omzuna koymus diye 1,5 yil takinti ustelik sube degistirmis kiz gayet adabiyla yapmayin Allah askina bilip bilmeden insanlarin namusuna hem kendiniz laf ediyor hemde dolayli yoldan ettiriyorsunuz sinandiginiz konu olur
Ben yazayimda kendiniz bilirsiniz

Arkadaşım sizden bana ne.benden size ne.kimi yaftAladım.kime iftira attım.araştırdım ve böyle hafif meşrep birinden rahatsızlığımı dile getirdim.bana ters böylesi şeyler.üzerinize alınıyosanız sorun bende değil:kahve:

Kötüsünüz, çok kötü... Diyecek başka bir şeyim yok.

Insan bir gun iki gun hadi bir hafta takti diyelim.birbucuk senedir neyin takintisi anlamadim.aralarinda bisey olsa ogrenirdiniz.herseyi ogrenemişsiniz kadin hakkinda.valla hayati kendinize de insanlarada zehir etmeyin

1.5 yil önce is arkadasi fotoda elini esinin omzuna koymus. Bence bosa. Ben esime boyle bisey icin bidibidi yapsam muhtemelen o beni bosar önce

Back
X