• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu durum beni cok sıkmaya basladi artik

hahah enteresanmis. Esinle gerginlik yasama bu konuda. Yasadigin anda sizin araniz acilir, hic ama hic gerek yok. Alaya al, her aradiginda gul gec, hatta bazen espiriye vur 'aaa bugun 15 dk geciktiler!' gibisinden. Yani hem normal olmadigini belli et, hemde bu konuda rahatsizligini belli etme.
Daha oncede birkac defa yazdim foruma, ben kv'gile komsuyum. Iki gunde bir beni gormediginde kadin cok stresleniyor, telaslaniyor (abartiyor evet). Ama elimden birsey gelmedigi icin cokta takmiyorum, iki/uc gunde bir ugrayip hal hatir soruyorum. Esimi illa hergun gormeleri gerekiyor ama. Esim ozelimizi anlatmadigi icin (gidip gelmelerimizi yiyip icmelerimizi plan programimizi falan) kaynanada soramiyor tabi. Zamanla kv alisacaktir, ve sizi rahat birakacaktir.

Cevaplariniz icin cok tessekurler hepinize
tavsiyelerinize uyucam cok saolun
ailesini aramasinmi sen aramiyormusun diye soranlrta gelince tabiki arayip sorucak konusucak ama bu hergun gunluk rapor seklinde olunca sinirlerim bozuluyor ben asla kötu bi gelin degilim dusuncesizde deilim anlamak icin yasamak lazim
once annesi soruyor ardindan babasi ayni seyleri sorup ogreniyor oyleki kacta uyiyacaginizi bile biluyorlar beni sıkan bunlar anne babasibi aramadi yada onlarim aramasi degil azcik ozelim olsun istiyorum cokmu ben kendi aileme her yaptigimi soylemiyorum zaten onlar gibi noktasindan virgulune sormuyorlarki

Bende annem ve iki ablamla hergün rapor alışverişi yapıyorum bunda ne varki
Eger sen kabullenemiyorsan belli bir süre laf etme eşin sana inat artırır hiç katlanamazsın

İnsanın annesinin, babasının araması neden bu kadar rahatsız ediyor sizi?
Sizin anneniz aramaz mı hiç?
Aradığında böyle şeyler konuşmaz mısınız?
Merak etmezler mi sizi?
Aynen.ya biz kadinlar bazen cekilmez oluyoruz.benim.erkek kardesim yok.sanmayin ki gorumceyim.ama annemle gunde uc dort defa konusuruz.esimin konusmasi neden rahatsiz etsin ki.eminim burada tepkili yazanlar anneleriyle kac kez konusuyordur allah bilir.ama erkeklere gelince sorun oluyor.sacmalamayin lutfen.sizeeeeee ne.sizi ilgilendirmez.annesiyle kac defa konustugu.istedigi kadar istedigi zaman konusur.

valla bu rapor verme olayı hiç hoş değil, ama sonuçta onların arasında bişey, eğer onlardan komutlar alıp eve ya da sana dayatmıyosa boşver derim

Aynen.ya biz kadinlar bazen cekilmez oluyoruz.benim.erkek kardesim yok.sanmayin ki gorumceyim.ama annemle gunde uc dort defa konusuruz.esimin konusmasi neden rahatsiz etsin ki.eminim burada tepkili yazanlar anneleriyle kac kez konusuyordur allah bilir.ama erkeklere gelince sorun oluyor.sacmalamayin lutfen.sizeeeeee ne.sizi ilgilendirmez.annesiyle kac defa konustugu.istedigi kadar istedigi zaman konusur.

Ayrıca adam evde yanında konuşuyor.
Genelde kızlar anneleriyle kayınvalidelerini çekiştirirler..
Bir annenin evli de olsa evladını merak etmesi kadar doğal bişey yok..
Bu neden evliliğe müdahale ya da ana kuzusu olarak algılanıyor anlamıyorum.

Ayrıca adam evde yanında konuşuyor.
Genelde kızlar anneleriyle kayınvalidelerini çekiştirirler..
Bir annenin evli de olsa evladını merak etmesi kadar doğal bişey yok..
Bu neden evliliğe müdahale ya da ana kuzusu olarak algılanıyor anlamıyorum.
ben de oğullarımı evlenince akşam aramayacağım,gündüz işteyken rahat rahat konuşurum:KK48:

Evet merak etmesi dogal herkes evladini merak eder ama cogu kisi en ozeline kadar sormaz demi yanimda konusuyor cunku gunduz esimin isi yogun telefonla konusmaya vakti yok yoksa ilk zamanlar gunduz konusuyorlardi
benim sinavimin nasil gectigini bile esime soruyorlar bana degil
lafa gelincede ben kizlariyim gelinleri degil

Yazık annem evlenince oglunu arayamayacak mı ne yedigini soramayacak mı rahat rahat . Tüm gelinler böyle düşünmüyordur inşallah. Ben evliyim annem beni hergün arar erkek kardesim evlenince onu da arar ne yedigine kadar sorar. Gelinler de buna karışmasın bir zahmet.

Uzaktan bakip alay edercesine cvp vermek kolay ben tavsiye istedim tavsiye vermeyenler konumdan cikin lutfen

Nerdeyse üc ay olucak evleneli su son bir aydir esim ailesiyle her aksam konusup resmen günlük rapor veriyor mesela bir gün esim aramasa ya annesi ariyor yada babasi ne yaptiniz ne yediniz ne yapacaksiniz diye bi sürü soru sorup duruyorlar hic özelimiz yok ben nefret ediyorum bu durumdan esime rahatsiz oldugumu söyluyorum ama soruyorlar ne yapayim diyor bari bi kac günde bir ver rapor bu ne hergün hergün diyorum bakiyorum ertesi aksam yine ayni durum.artik aksam olsun istemiyorum
nisanliyken hic bi zaman hergun konusmuyordular hatta ben diyordum ara konus diye.evlendik ogullari kiymetli oldu
bu durumu esime nasil anlatayimki beni yanlis anlayip inat yapmasin yada kiskandigimi düsünmesin
kesinlikle kiskanmiyorum sinir oluyorum rahatsiz oluyorum
banada bi akil verin lütfen
Ayy sinir olurum bende.Haklisin tabi..Esinde hata soruyolarsa bi kere niye bu kadar detay soruyosunuz ya bize özel desin kestirip atsin ne o cocuk gibi...

Evlenmiş çocuğun ne yediğinden annesine ne babasına ne. Aynı evde değiller ki. Hani açsan gelirken yemek yapayım diye sorulan bir soru değil. Eşi açta bırakıyorsa yemekte yapmıyorsa bu yine herkesin kendi sorunu. Ben böyle abartmayı sevmiyorum açıkçası.

Sadece yemek degil hersey oyleki telefonu kapattiktan sonra ne yapacagimizi bile biliyorlar

Sadece yemek degil hersey oyleki telefonu kapattiktan sonra ne yapacagimizi bile biliyorlar

Nerdeyse üc ay olucak evleneli su son bir aydir esim ailesiyle her aksam konusup resmen günlük rapor veriyor mesela bir gün esim aramasa ya annesi ariyor yada babasi ne yaptiniz ne yediniz ne yapacaksiniz diye bi sürü soru sorup duruyorlar hic özelimiz yok ben nefret ediyorum bu durumdan esime rahatsiz oldugumu söyluyorum ama soruyorlar ne yapayim diyor bari bi kac günde bir ver rapor bu ne hergün hergün diyorum bakiyorum ertesi aksam yine ayni durum.artik aksam olsun istemiyorum
nisanliyken hic bi zaman hergun konusmuyordular hatta ben diyordum ara konus diye.evlendik ogullari kiymetli oldu
bu durumu esime nasil anlatayimki beni yanlis anlayip inat yapmasin yada kiskandigimi düsünmesin
kesinlikle kiskanmiyorum sinir oluyorum rahatsiz oluyorum
banada bi akil verin lütfen

sabredinn... telefon çaldı mı? onlar mı arıyor? hoop banyoya kitleyin kendinizi , baska odaya geçin telefondan müzik açın , banyoda sacınızı örün, bir yeri temizleyin, balkona çıkın vs duymayın..

zamanla onlar bıkacak her dk bunları sormaya eşin de anlatmaya bıkacak bir bakacaksın haftada bir ikiye düşmüş.. bu sürecte zaten sen de takmamaya baslayacaskın.

yanında duurp telefona kulak kabartma iyice sinir olursun gec baska odaya keyfine bak..

mevzu hep aynı. ama emin ol zamanla düzelecek. kafanda büyütme. bu durum neyden kaynaklanıyor çözemiyorum. ama toplumumuzun en açık yarası. kocanın ailesi kendinde bir hak görerek evlenmiş ve yuva kurmuş çiftin başına başkuş gibi çörekleniyor. bu durumu aşman ümidiyle tatlım.

Cok tesekkurler bende artik baska bi odaya gecip daha neler soracaklarini duymiyim diye dusunuyorum hepinize tavsiyeleriniz icin cok tesekkurler iyi geldi bunlari duymak

Back
X