Nerdeyse üc ay olucak evleneli su son bir aydir esim ailesiyle her aksam konusup resmen günlük rapor veriyor mesela bir gün esim aramasa ya annesi ariyor yada babasi ne yaptiniz ne yediniz ne yapacaksiniz diye bi sürü soru sorup duruyorlar hic özelimiz yok ben nefret ediyorum bu durumdan esime rahatsiz oldugumu söyluyorum ama soruyorlar ne yapayim diyor bari bi kac günde bir ver rapor bu ne hergün hergün diyorum bakiyorum ertesi aksam yine ayni durum.artik aksam olsun istemiyorum
nisanliyken hic bi zaman hergun konusmuyordular hatta ben diyordum ara konus diye.evlendik ogullari kiymetli oldu
bu durumu esime nasil anlatayimki beni yanlis anlayip inat yapmasin yada kiskandigimi düsünmesin
kesinlikle kiskanmiyorum sinir oluyorum rahatsiz oluyorum
banada bi akil verin lütfen
Aynisini benim kv bana yapar. Birde biz ayni evdeyiz. Naptiniz, nereye gittiniz, nasildi, guzel miydi vs diye.
Ornegin sinemaya gidecegiz, evden cikarken baslar. Boyle guzel giyinmis nereye? Hangi film vs. Gittik geldik diyelim, film nasil kalabalik mi dan yemek yediniz mi ne yedinize kadar.
Benim esim suratini asar cevap vermez, bana dusuyor cevap vermek artik ogrendim detaylandirmiyorum ama o detayi merak eder. Mutfakta yemek yesek, yemek yerkem gelir, yemek mi yiyorsunuz-sanki halaya cekiyoruz, goruyorsun iste-
Yemek nasildi, begendiniz mi ooo ne guzel degil mi diye devam eder. Okurken icim sisti com tanidik.
En azindan sizi SIK bogaz etmiyorlar, bizde ben cevap vermek mecburiyetindeyim. Ama insan geriliyor, bir cift goz hep uzerinizde sanki, kontrol memuru gibi