Bu durum geçici mi ? Niye soguma hissine engel olamaz insan?

felicies

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2020
99
61
8
32
Uzaktan 2.5 yıllık ilişkim var. O 33 yasında ben 27. Geçen yıla kadar gelecek hayalim var gibiydi ama son bir yılda iyice azalarak kayboldu. Beklenti içine girip hiçbir şeyin gerçekleşmemesinden midir nedir artık tlfda konuşasım gelmiyor, buluşasım gelmiyor. Onunla aynı evde yaşayamayacakmışım gibi hissediyorum. Geçenlerde tlfda dedim; bazen senden sıkılıyorum diye. O da buluşamadıgımız içindir yoksa yanyanayken iyiyiz dedi. Halbuki alakası yok. Yanyanayken de sıkılıyorum hiçbir şey konusmuyor, ben bir şey anlatıyorum boş boş hmm yapar. Beni en çok sogutan sebep; annesinin beni istemedigini benden saklaması oldu. Çünkü annesi geçen yıl vefat ettiginde beni ne cenazede ne de cenaze sonrası ailesinin etrafında istemedi. Gelme dedi. Ben gitme planları yapıyordum, anneme gidicem dedim. Annem de kendini kaptırıyosun demişti, o an anneme kızdım ama annem haklı cıktı. Böyle bir cenaze anında nasıl bunu der demiştim ama megersem karsı tarafın umrunda degilmişim. Zaten kaç yıldır sevgiliyiz ablaları önüne düşüp bu kız kim gidelim isteyelim vs demiyorlar herhalde. Artık sogudum yani, İstanbul'da tek basıma yasadım. Hiç bilmiyordum istanbulu. Hep gelecek evlenicez ordan kurtulucam diye bekliyordum ama hep hayal satmış. Öldürmeyen acı güçlendirdi, tek olmaya alıştım ve ondan da sogudum. Yanımda gereksiz gibi geliyor artık. Gözüme de çirkin geliyor her şeyi batıyor.

Yanına sadece hmm demek için geliyorsa onu msjlaşırken de yapabilir yanına kadar gelmesine gerek yok. Zaten sizde sevgi kalmamış gibi hissettim yalnızlığa da alışmışsınız belki de ayrılmanız daha iyi olacak. Çünkü Soğuduktan sonra ağzıyla kuş tutsa ısınamıyorsunuz.

O hangi şehirde peki çok mu uzak?
Evlenseniz onun şehrinde mi yaşardınız
O Ankara’da ben evden çalışma nedeniyle Antalya’dayım şimdi ailemin yanımda, normalde ofis İstanbul’da. Yeter ki adım atsa ben ona bile razıydım giderdim Ankara’ya. Orda iş bulurdum. O kadar gözüm karaydı ama şimdi hiçbir hevesim, umudum yok. Olsa bile bir ömür boyu onunla aynı evde olmak bana dokunacagını bilmek ürkütüyor. Bazen sarılması bile gıcıgıma gidiyor.

Hiçbir sohbet açmayı beceremez ne biliyim yani tuhaf geliyor bana. Önceden can atardım konusmak buluşşmak için cok heyecanlı olurdum, ama o da hep işi bahane ederdi ya geç cvp verirdi mesajlara bir gün boyunca ortadan kaybolurdu ya uyurdu vsvs şimdi kendi yazıp duruyor arıyor. Ben uykum geldi ayagı cekiyorum, çünkü konusasım gelmiyor yani adamla. Olmuyor

Sizi soğutmuş kendi yapmış. Zaten bir insanla sohbet edemezsek ne yapacağız ki sadece sevgi yetmiyor bazı şeylerin ilerlemesi için. Elinden kaydığınızı anlayınca böyle ilgili olmakta çok kötü insanı kandırma yani madem böyle yapabiliyordun önce yapsaydın.

Her normal insan gibi benimsenmediğin yere karşı antipatin oluşmuş. Ailesi seni istemiyorki, işin üstüne düşmemişler, seni annesinin cenazesine bile yaklaştırmayan adamla evlilik gelinlik hayalleri kursaydın, yırtınsaydın anormal olurdu.

Sizi istemeyen ailenin minnoş erkeğine yol verin yallah diyip gönderin.
Şimdiden görümce havasına burunmusler

Sizi istemeyen ailenin minnoş erkeğine yol verin yallah diyip gönderin.
Şimdiden görümce havasına burunmusler
Görümcelik şimdi olmaz hemen ya. Yani, böyle tam minnoş zamanlar olması lazım, gelin adayının gözünün boyanması lazım. O vakitler bu vakitler. Bu vakitlerde görümcelik görülüyorsa işi var konu sahibinin.

maymun un gözü açılmış . zaten siziz sevmemeiş seven adamaın hareketleri değil bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…