Bu durum hamilelik ihtimali dahilinde mi?

Ben ne zaman yumurtlama döneminin hemen akabinde doktora gitsem rahminde kalınlaşma var diyorlar
3 kere başıma geldi

Adet sonrasında ya da adetin 3. Gününde çağırdıklarında her şey normale dönmüş oluyor
Evet adet 3. Günü gidicem hormon testleri için bakalım inşallah kötü bişey olmasında bebişin yolunu gözlemek bile güzel:)

Rahim duvarı bebek için kalınlaşır. Döllenme olursa öyle kalır olmazsa adet kanaması olarak atılır. Yani gün geçmeden bilemezsiniz. Hayırlısı olsun.

Onu da dusundum ama cok garip regl olmama ortalama 15 20 gun var hamile olsamda bu aslinda zor ancaj erken yumurtlamissam olabilirim e erken yumurtlasam her ay regl neden geciksin benim kafa baya karisik:KK43:
Ben geçen ay doktora gittim.
Doktor bana yumurtan büyük ihtimalle gece çatlamış, bu arada rahmin de kalınlaşmış 2 haftaya kadar regl olursun demişti.
9 gün sonra regl oldum. Normal tarihinden 2 gün önce oldum reglim geçen ay.
Ama 2 hafta varsa gebelik görünmez ki zaten kanda.
Daha çok erken.
Bana da o zaman doktor bu süreyi iyi değerlendir ilaç kullanmamaya çalış demişti ama maaleef hamile kalamadım

Ben geçen ay doktora gittim.
Doktor bana yumurtan büyük ihtimalle gece çatlamış, bu arada rahmin de kalınlaşmış 2 haftaya kadar regl olursun demişti.
9 gün sonra regl oldum. Normal tarihinden 2 gün önce oldum reglim geçen ay.
Ama 2 hafta varsa gebelik görünmez ki zaten kanda.
Daha çok erken.
Bana da o zaman doktor bu süreyi iyi değerlendir ilaç kullanmamaya çalış demişti ama maaleef hamile kalamadım
Insallah en kisa zamanda hamis oluruz birbirimizi haberdar edelim:)

İnşallah canım sen de aynı şekilde...
Aynen, mutlaka haberleşelim.
Bu arada yaşın doğruysa yaşıtız :)
Evet yaşım doğru irtibatta olalım birbirimize destek oluruz siz ne kadar süredir istiyorsunuz canım hangi aşamadasınız hormon testleri vs yapıldı mi benim 1 senelik denemem söz konusu bu ay hormon testlerim yapilacak

Arkadaslar merhaba vajinal ultrasonda dr rahimde kalınlaşma var gebelik belirtisi kan testi yapalım dedi kanda gebelik çıkmadı sonrasında tekrar Dr 'la görüşmedigim için size sormak istedim acaba yumurta döllenmis ama henuz yerlesme olmadigindan kanda cikmamis rahim kendisini hazırlamış olabilir mi? 1 senedir istediğim ve Her Ay bekledigim için her umutlu ihtimali dusunuyorum sizce olabilir mi yada bunu veya benzerini yaşayan var mi?
Bu durumu yaşadım bekleye bekleye iki ay adet olmadım. Rahim kalınlaşmış bebek olabilir diye test yapmıştım. bende bebek sanmıştım ama değilmişim. primolıt kullanıp rahimi inceltti doktor adet oldum . Ertesi ay hamile kaldım. Stressten olabiliyormuş

Bu durumu yaşadım ve iki ay adet olmadım. O ay yumurtlama olmamış o yüzden adet olamadım galiba bende bebek sanmıştım primolıt kullanıp rahimi inceltti doktor adet oldum . Ertesi ay hamile kaldım
Ne güzell Allah bağışlasın size bende regl her ay 10 gun gecikiyor ama olmadigim ay hic olmadi bende bu ay tekrar gidicem hormon testleri icin bakalım neler bekliyor beni:)

T

Teşekkür ederim ne güzell Allah bağışlasın size bende regl her ay 10 gun gecikiyor ama olmadigim ay hic olmadi bende bu ay tekrar gidicem hormon testleri icin bakalım neler bekliyor beni:)
Teşekkür ederim. Benimde hayatımda ilk kez gecikmişti adetim. Bende bebekten sanmıştım . Ama ertesi ay gene kaldım . Rahim bebekten dolayı kalınlaşmamışsa mutlaka adet için incelmesi lazım . Ben o ilacı içmesem dahada olmazdım herhalde. Soğan kürüde işe yarıyor . Hakkınızda hayırlısı olsun

Teşekkür ederim. Benimde hayatımda ilk kez gecikmişti adetim. Bende bebekten sanmıştım . Ama ertesi ay gene kaldım . Rahim bebekten dolayı kalınlaşmamışsa mutlaka adet için incelmesi lazım . Ben o ilacı içmesem dahada olmazdım herhalde. Soğan kürüde işe yarıyor . Hakkınızda hayırlısı olsun
Aminn hepimiz için inşallah evet o soğan kuru aklımda reglden sonra denicem bende

Evet yaşım doğru irtibatta olalım birbirimize destek oluruz siz ne kadar süredir istiyorsunuz canım hangi aşamadasınız hormon testleri vs yapıldı mi benim 1 senelik denemem söz konusu bu ay hormon testlerim yapilacak
Ben haziran sonunda düşük yaptım canım.
3 ay korunma verdi. Şimdi çalışıyoruz

Back
X