• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durum iyice sıkmaya başladı

Çocuktan başka dünyalarınız yok mu? Sosyal baskı değil bu, demek ki insanları bunaltmışsınız.

Çocuktan başka dünyalarınız yok mu? Sosyal baskı değil bu, demek ki insanları bunaltmışsınız.
Çocuktan önceki dünyamda,evimin hanımı olayım- eşime kadın olayım gibi düşünce tarzım hiç olmadı, hala da yok. Ama anne olmayı sevdim ben, çocuklu dünyaya sevdim. Başka dünyalar isemiyorum şu an. Onlarla olan zamanımın tadını çıkarmaya, doya doya yaşamaya çalışıyorum çocukluğunu pek iyi yaşayamamış biri olarak. Iş yerinde En iyi arkadaşımla çocuğum ile geçen komik bir diyoloğu bile paylaşamıyorym, başkaları rahatsız olacak diye. Bu sizce adil mi? Ben Maç muhabbetini sevmiyorum diye erkek öğretmenlere laf mı sokmalıyım? Neden ona Öğretmen arkadaş konuşmayıp, bizim sohbeti dinleyip bakıyorsanız onu gerçekten anlayamıyorum. Yıllarca bekar Öğretmen ikinci, evli bayanların yemek, çocuk, giyim muhabbetini dinledim ve hiç kınadığımı hatırlamıyorum.

Lütfen söylermisiniz bana, üç arkadaş konuşmadan masada otururken, bize bunlar diye hitap ederek alaycı bir şekilde " hep çocuk konuşur bunlar
Caniniz ne konuşmak istiyorsa konuşun kime ne.. Alay etmek ne demek yaa.. aranızda konuşun onlar nasıl duyacak ki.. Susup kulak mi kabartiyorlar.. kimseyi rahatsız etmiyorsam kimse karisamaz..
Çocuğu olmayan vs özel durumu olan biri varsa o ayrı bir konu tabiki..
Malesef susup kulak kabartıyorlardı. Biz artık daha dikkat ediyoruz gerçekten. Adımız çıktı ya. Benim merak ettiğim artık çocuk muhabbeti yapmadığımızı ne zaman anlayacaklar da bu tavırlarından vazgeçecekler.ben kalp kırmak istemiyorum, sert yada küskün durmak istemiyorum. Ancak dediğim gibi içten içe yıllarca beraber Çalıştığım bu arkadaşlara karşı çok soğuyorum

Benim aklıma gelen şey: "o kadar boş insanlar belli ki dedikoduya zaman buluyorlar"

Lütfen söylermisiniz bana, üç arkadaş konuşmadan masada otururken, bize bunlar diye hitap ederek alaycı bir şekilde " hep çocuk konuşur bunlar

Malesef susup kulak kabartıyorlardı. Biz artık daha dikkat ediyoruz gerçekten. Adımız çıktı ya. Benim merak ettiğim artık çocuk muhabbeti yapmadığımızı ne zaman anlayacaklar da bu tavırlarından vazgeçecekler.ben kalp kırmak istemiyorum, sert yada küskün durmak istemiyorum. Ancak dediğim gibi içten içe yıllarca beraber Çalıştığım bu arkadaşlara karşı çok soğuyorum

Artık yanınızda cocuklardan bahsetmiyoruz nasıl iyi mi derdim yuzlerine karşı.. eee artık siz de kas göz yapmazsiniz der bi de kahkaha patlatirdim :) bosverin en güzeli..

Back
X