- Konu Sahibi Aylin01aylin
arkadaslar meraba aslinda yeni bir konu degil ama benim icin cok zor bi durum esim beni internetten aldatti en azindan ben sadece sanal olani ni gordum cok yalvardi bi daha asla diye bende affettim ama guven gitmesi ne zor biseymis gozumu her kapadigimda o yazilar geliyor onume cok zor bi durumdayim cocuklarim icin dedim ama bi daha olursa ki daha once bunun cok hafifini yakalamistim yine oda yine cok yalvarmisti ama simdi isin ciddiyetinin farkinda dir diye dusunuyorum en azindan oyle hissetmek istedigim icin mi bilmiyorum ,kimseye soylemedim ilkdefa buraya yaziyorum ve cok bunaldim unutmak istiyorum ama olmuyor bi daha seni asla uzmiyecem dedi senden baska hic olmayacak dedi dedide dedi ... bu son yakaladiklarimin her ikiside is yerinden ama simdi ayni yerde calismiyorlar su son yazistigi oglumu bile biliyor ben onu gormedim ama mutlaka benide biliyor oyle mesajlar atmiski ,benimkide hemen kapmis yemi ama ona kizmiyorm hata benimkinde onun kaybedecek biseyi yok olanlar dusunsun dimi sadece dertlesmek istedim belkide yalniz olmadigimi hissetmek istedim