• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durum normal mi?

lilyen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
5.419
5.830
248
İstanbul
Merhaba hanımlar; siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama üye olmak bugüne kısmetmiş. Benim de bir derdim var, belki birçoğunuz bu mu dert diyecek ama gerçekten aklıma takıldı. Öncelikle biraz kendimden bahsedeyim ki yorum yapmanız kolaylaşsın.
Ben 19 yaşındayım 5 aydır güzel giden bir ilişkim var.Beni sevdiğine dair bir şüphem yok her zaman hissettirdi. Ufak tefek şeyler haricinde bir problemimiz olmadı şu zamana kadar.
Ancak beni rahatsız eden şey sevgilimin sosyal paylaşım sitesinde birini özlüyormuşcasına bir şarkı sözü paylaşması yani şarkı sözünden bu anlam çıkıyor bana göre. Yani sizce bu durum normal mi? İnsan birini severken bir anlam ifade etmese bile öylesine böyle bir şey paylaşabilir mi? Sırf şarkıyı sevdiği için vs. Yorumlarınızı bekliyorum yalnız telefondan girdiğim için alıntı yapmazsanız sevinirim. Teşekkürler.

Yani çok tereddüt ettim yazıp yazmamakta üstüme vazife değil diye yazmak istemedim.Ama aynı şeyi bende yaşadım yaklaşık 1 ay sonra ayrıldık ve başka bırıyle oldugunu öğrendim eski sevgilisiymiş.Sürekli olan bi şeyse şüphelenebilirsin ama su an 2 senelik bi' ilişkim var bende arada öyle beğendiğim bi sarkıyı paylasırım ama bi elin parmagını gecmez aklımda biri oldugundan değil tabiki.Bu süreklilik haline dönüşmüşşe biraz sıkıştır derim tabi herkes aynı olmak zorunda değil belkı o da ben ve benım gibi insanlar gibi sarkıyı beğenip sayfasında paylaşmak istemiştir.Bu konuyu bence kendin çözmeye çalış çünkü onu en iyi sen tanıyorsun.

gayette normal. Şarkıyı sevdiğinden sözlerini beğendiğinden böyle şeyler paylaşabilir..

Yorumun için teşekkürler. Hayır sürekli olan bir şey değil aslında sürekli olmaması da düşündürdü beni neden durduk yere böyle bir şey oldu diye. Bana karşı tavırlarında bir değişiklik de yok belki de ben abartıyorum. Ama şarkıyı değil de özellikle bir kısmını söz olarak paylaşması düşündürdü beni. Ona soramam bunu çünkü ben o sosyal paylaşım sitesine üye değilim sorarsam sürekli onu araştırdığımı baktığımı vs. düşünür ben de bunu istemiyorum açıkcası. Kafam çok karıştı o yüzden..

Sürekli özlemek içerikli paylaşımlar yapıyorsa bende işkillenirdim
Ama bu şekilde tek paylaşımsa beğendiğindendir.
Bende çünkü arada beğendiğim ama hayatımla alakası olamayan şeyler paylaşabiliyorum

Back
X