- 15 Mayıs 2021
- 1
- -5
- 1
- 29
- Konu Sahibi Muhabbet kusunuz
-
Ne sizi ne de ailenizi ilgilendirmez.Cook üzüldüm kayınvalidem neden böyle yapıyor ? Oğlu icin yapıyor diyeceksiniz evet belki ama bu durum normal değil . Her konuda oğluna sözü geçerken bu konuda müsaade ediyor . Ben de yeni evli sayılırım benim ailem duysa dünürleri hakkında hiç hoş seyler düşünmez
Sanane.Arkadaşlar merhaba . Yaklaşık 1.5 yıldır evliyim . Ve bir tane de kaynım var . Yeni kız arkadaşı getirecek kayınvalidemle tanıştıracakmıs. Kızın annesi kızı kendi elleriyle yolluyormuş tanıştırmaya ve çocuğun ailesini hiç tanımıyor bile . Kayınvalidemle 2 kere görüntülü de konuşmuşlar sadece . Kız gittiğinde orada kalacakmış kızın annesi bunu da biliyormuş . Yani hiç bilmediği bir ile kendi elleriyle kendi kızını yolluyor . Kızın annesi kayınvalideme sen ameliyat olacakmışsın gel buraya benn sana bakarım felan demiş . Ben gelini olmama rağmen demiyorum . Kadın hiç tanımadığı insana bunu diyor hiç normal gelmedi . İşte sana şunu yollicam sana bunu yollicam felan diyormuş kızın annesi kayınvalideme. Ve işin tuhaf tarafı kayınvalidem de bu duruma hiç tepki göstermiyor . Kız da zaten her halt var . Ben sevgiliyken oğluyla açık giyinmeye alkole karşıyım şu bu diyordu . Ama kızı daha tanımadan benimsedi. Kaldı ki kızın annesiyle bile görüntülü konuşuyormuş . Cook üzüldüm kayınvalidem neden böyle yapıyor ? Oğlu icin yapıyor diyeceksiniz evet belki ama bu durum normal değil . Her konuda oğluna sözü geçerken bu konuda müsaade ediyor . Ben de yeni evli sayılırım benim ailem duysa dünürleri hakkında hiç hoş seyler düşünmez . Yangından mal kaçırır gibi aşırı aceleci davranıyorlar her konuda . Kızın annesi de samimi gelmedi hiç . Kim kime bakıyor bu devirde de sen hiç tanımadıgIn insana bakacaksın ? Ben nasıl davranmalıyım? Sen karışma demeyin lütfen kendi ailem duysa asla normal karşılamaz bunları . AYnı evde yatacaklar aynı odada yatacaklar 20 gün hiç normal deil si asla .
Herkesin hayatı alan memnun veren memnun demişler sizene ,kimsenin namusu sizi ilgilendirmez ,açıkta giyer ,içerde ,sevgilisinin evinde de kalır sizene ,kendi hayatınıza bakın .Demek ki kayınvalideniz ilgiden memnun ,sizden göremediği ilgiyi onlardan görmüş bu da zorunuza gitmiş .Arkadaşlar merhaba . Yaklaşık 1.5 yıldır evliyim . Ve bir tane de kaynım var . Yeni kız arkadaşı getirecek kayınvalidemle tanıştıracakmıs. Kızın annesi kızı kendi elleriyle yolluyormuş tanıştırmaya ve çocuğun ailesini hiç tanımıyor bile . Kayınvalidemle 2 kere görüntülü de konuşmuşlar sadece . Kız gittiğinde orada kalacakmış kızın annesi bunu da biliyormuş . Yani hiç bilmediği bir ile kendi elleriyle kendi kızını yolluyor . Kızın annesi kayınvalideme sen ameliyat olacakmışsın gel buraya benn sana bakarım felan demiş . Ben gelini olmama rağmen demiyorum . Kadın hiç tanımadığı insana bunu diyor hiç normal gelmedi . İşte sana şunu yollicam sana bunu yollicam felan diyormuş kızın annesi kayınvalideme. Ve işin tuhaf tarafı kayınvalidem de bu duruma hiç tepki göstermiyor . Kız da zaten her halt var . Ben sevgiliyken oğluyla açık giyinmeye alkole karşıyım şu bu diyordu . Ama kızı daha tanımadan benimsedi. Kaldı ki kızın annesiyle bile görüntülü konuşuyormuş . Cook üzüldüm kayınvalidem neden böyle yapıyor ? Oğlu icin yapıyor diyeceksiniz evet belki ama bu durum normal değil . Her konuda oğluna sözü geçerken bu konuda müsaade ediyor . Ben de yeni evli sayılırım benim ailem duysa dünürleri hakkında hiç hoş seyler düşünmez . Yangından mal kaçırır gibi aşırı aceleci davranıyorlar her konuda . Kızın annesi de samimi gelmedi hiç . Kim kime bakıyor bu devirde de sen hiç tanımadıgIn insana bakacaksın ? Ben nasıl davranmalıyım? Sen karışma demeyin lütfen kendi ailem duysa asla normal karşılamaz bunları . AYnı evde yatacaklar aynı odada yatacaklar 20 gün hiç normal deil asla .
SANANEArkadaşlar merhaba . Yaklaşık 1.5 yıldır evliyim . Ve bir tane de kaynım var . Yeni kız arkadaşı getirecek kayınvalidemle tanıştıracakmıs. Kızın annesi kızı kendi elleriyle yolluyormuş tanıştırmaya ve çocuğun ailesini hiç tanımıyor bile . Kayınvalidemle 2 kere görüntülü de konuşmuşlar sadece . Kız gittiğinde orada kalacakmış kızın annesi bunu da biliyormuş . Yani hiç bilmediği bir ile kendi elleriyle kendi kızını yolluyor . Kızın annesi kayınvalideme sen ameliyat olacakmışsın gel buraya benn sana bakarım felan demiş . Ben gelini olmama rağmen demiyorum . Kadın hiç tanımadığı insana bunu diyor hiç normal gelmedi . İşte sana şunu yollicam sana bunu yollicam felan diyormuş kızın annesi kayınvalideme. Ve işin tuhaf tarafı kayınvalidem de bu duruma hiç tepki göstermiyor . Kız da zaten her halt var . Ben sevgiliyken oğluyla açık giyinmeye alkole karşıyım şu bu diyordu . Ama kızı daha tanımadan benimsedi. Kaldı ki kızın annesiyle bile görüntülü konuşuyormuş . Cook üzüldüm kayınvalidem neden böyle yapıyor ? Oğlu icin yapıyor diyeceksiniz evet belki ama bu durum normal değil . Her konuda oğluna sözü geçerken bu konuda müsaade ediyor . Ben de yeni evli sayılırım benim ailem duysa dünürleri hakkında hiç hoş seyler düşünmez . Yangından mal kaçırır gibi aşırı aceleci davranıyorlar her konuda . Kızın annesi de samimi gelmedi hiç . Kim kime bakıyor bu devirde de sen hiç tanımadıgIn insana bakacaksın ? Ben nasıl davranmalıyım? Sen karışma demeyin lütfen kendi ailem duysa asla normal karşılamaz bunları . AYnı evde yatacaklar aynı odada yatacaklar 20 gün hiç normal deil asla .
Tanıdık gelmedi mi? Konuyu değiştirmiş birazS İ Z E
N E
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?