- 15 Mayıs 2021
- 1
- -5
- 1
- 29
- Konu Sahibi Muhabbet kusunuz
Arkadaşlar merhaba . Yaklaşık 1.5 yıldır evliyim . Ve bir tane de kaynım var . Yeni kız arkadaşı getirecek kayınvalidemle tanıştıracakmıs. Kızın annesi kızı kendi elleriyle yolluyormuş tanıştırmaya ve çocuğun ailesini hiç tanımıyor bile . Kayınvalidemle 2 kere görüntülü de konuşmuşlar sadece . Kız gittiğinde orada kalacakmış kızın annesi bunu da biliyormuş . Yani hiç bilmediği bir ile kendi elleriyle kendi kızını yolluyor . Kızın annesi kayınvalideme sen ameliyat olacakmışsın gel buraya benn sana bakarım felan demiş . Ben gelini olmama rağmen demiyorum . Kadın hiç tanımadığı insana bunu diyor hiç normal gelmedi . İşte sana şunu yollicam sana bunu yollicam felan diyormuş kızın annesi kayınvalideme. Ve işin tuhaf tarafı kayınvalidem de bu duruma hiç tepki göstermiyor . Kız da zaten her halt var . Ben sevgiliyken oğluyla açık giyinmeye alkole karşıyım şu bu diyordu . Ama kızı daha tanımadan benimsedi. Kaldı ki kızın annesiyle bile görüntülü konuşuyormuş . Cook üzüldüm kayınvalidem neden böyle yapıyor ? Oğlu icin yapıyor diyeceksiniz evet belki ama bu durum normal değil . Her konuda oğluna sözü geçerken bu konuda müsaade ediyor . Ben de yeni evli sayılırım benim ailem duysa dünürleri hakkında hiç hoş seyler düşünmez . Yangından mal kaçırır gibi aşırı aceleci davranıyorlar her konuda . Kızın annesi de samimi gelmedi hiç . Kim kime bakıyor bu devirde de sen hiç tanımadıgIn insana bakacaksın ? Ben nasıl davranmalıyım? Sen karışma demeyin lütfen kendi ailem duysa asla normal karşılamaz bunları . AYnı evde yatacaklar aynı odada yatacaklar 20 gün hiç normal deil asla .