Bu duruma başlık bile bulamadım :(

nehir erva

gıcık
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
170
0
96
Diğer
görümcem...............

bu kadın ben yeni evliyken 3 ay benim evimde kaldı
dünya kadar maddi zarara uğrattı.............
sayesinde kayınvalideme ben elalem o gelin oldu ..
duymadığım hakaret laf söz kalmadı ..................
ve ben halan daha saf aşık eşimin hatrı var diye görüşüyorum ama artık gemileri yakıcam ve biticek .....lütfen bana fikir verin cumartesi annemde olucam ve muhtemelen görümcek te gelicek ben ne yapmalıyım konuyu k.validem açmaya kalkarsa evet susturucam ama görüşmek istemediğimi açık açık söyleyeyimmi yüzlerine ??? (kayınvalidemle sorun yok ...kızıyla görüşmek iztemiyorum)

Son düzenleme:
valla şimdi açık açık o ortamda artık görüşmicem dersen yine kavag çıkabilir herkes orda olduğundan büyük bi kavga olabilir
bence sessiz sedasız görüşme gitsin, yani o ortamda deklare etmene gerek yok bence
sonradan sonrayada annen sorarsa o zaman ona anlatırsın durumu, yani yazarken bile annem diye yazdığıan göre aranız iyi olmalı, maşallah diyeyim
:hulya:

canım annem derken kendi annemden bahsediyorum kayınvalidemden değil ..annemin olan bitenden haberi varmış kayınvalidem anlatmış görümceminde haberi varmış anlattığıından ..aslında kayınvalidem çenesini tutuverse söylediği suç oldu kadıncağızın bize bana şu gerçekte varki kimden neyi saklicak annem dünürü bende gelini ...çok ayıp etti görümcem çookkkkkk

bence belli ki görümcenin sorunları ver ve sıkıntısını sizden yani senden ve annesinden çıkarıyor.

kesin eşinin memleketine gitmek istemiyordur. hangi kadın oradan oraya taşınmak ister ki?
daha 6 ay olmuş annesinin memleketine geleli ve şimdi orayı bırakıp eşinin ailesinin yanına gidecekler. bir de 2. evliliği olunca mutlaka eşine ses çıkaramıyordur.

bence gider ayak hiç üstüne gitme. sonuçta arada kayınvaliden var. yaşlı kadın boş ver onun yanında hiç tartışmaya girme. sonra görüşmeyeceksen görümcenle görüşme.

görümcen gelince hiçbirşey yokmuş gibi davran. o tarışmaya başlarsa. benim konuşacak birşeyim kalmadı. deyip kesitirp at. ne kadar cvp verirsen iş o kadar uzar.

pardon canım ya annemde olucam görümcede gelicek deyince yanlış anlamışım
konuyu açacağını sanmıyorum ya ne dicek ki, sonuça yaptığı imalar ortada, gözünün içine baka baka da iftira atamaz ya

Annanem hep derdi 'yavrum ellerle geçinme zor diye 'zira ben hümanist bir insanım hadi kalp kırılmasın hadi şöyle hadi böyle derken birde bakıyorsunuz ki........galiba tartışmaya girmemek en akıllıcası ...çünkü seviye alçalıcak daha önceki durumlardan biliyorum..
Allah'ım sen sabır selamet ver ...inanın eşim adam gibi adam süper bir koca dört dörtlük ,bin şükür halime
ya eşimde ..allah korusun ...

görümcen gelince hiçbirşey yokmuş gibi davran. o tarışmaya başlarsa. benim konuşacak birşeyim kalmadı. deyip kesitirp at. ne kadar cvp verirsen iş o kadar uzar.
Galiba doğrusu da bu çok teşekkürler canım ....işin uzamasını değil bir an önce kapanmasını istiyorum zaten..ne hali varsa görsün ..

AHH ahh arkadaşım ben anladımmiki sanki.. sorun çözümlendi .siteye daha fazla artistik pozlar vermesin burayıda kirletmesin diye görümcek mesajın bir kısmını boşaltmak durumunda kaldım ..

Nası yani :uhm:
Hiç bişey anlamadım.. kafamçokkarıştı

ve bir gorumcezede daha. bence canim sen hic konusma laf sokarsa bile duyma. tartismak isterse konusacak bisey yok de. birde onunla gorusmek istemedigini yuzune soyleme daha buyuk kavga cikar. sen en iyisi sessiz sakin bir sekilde uzaklas ondan. allah yardimcin olsun.

Şunu daha açıklayıcı yazsanızda bizlerde anlasak.
Benim tek anladığım görümcenin sana maddi zarar verdiği ve evinde kaldığı bunun dışında hiç bir şey anlamadım.
Anlayanlar da anlatabilirler tabiki.

her sohpette ,beni ilgilendiren vede ilgilendirmeyen her yerde ve her konuda bana ELALEM diye hitap etmeleri,annemi ve beni onlarla senede 1 kez görüşmemize rağmen dedikoducu gibi ilan etmeleri,kayınvalidemi şişirip şişirip beni üzerime göndermeleri zira ben kayınvalidemi severim..
arkadaşım konu ben aptal aşık ,hatta saf olduğum için halan daha nasıl yaklaşacağımı bilemeyip ???elime yüzüme bulaştırıyorum onlarla olan ilişkimi....

Laf sokmasına cevap vermek ne haddime ALLAH muhafaza sıçratamicam onu üstüme zira çok büyüyecek biliyorum..inan yaş geçtikçe isanın tahammül sınırlarıda daralıyor ,boyumla bir çocuğum var neredeyse hala kabullenemedi,hayır anlamadığım ne ister benden anlamıyorum hadi elti falan olsak anlicam.seneler öncede eşimle husumeti vardı barıştılar ama artık anlıyorumki onun kendisi ile ilgili sorunları var....:hulya:

ben soyleyim sana neden boyle yapiyo. cunku seni cekemiyo kiskancligindan catliyo. senin mutlu gormeye dayanamiyo. benimde gorumcem var ayni bunlari yasiyorum. en son cok buyuk kavga ettik 1 senedir gorusmuyorum. kafam cok rahat gorumceden yana. sende uzaklas baska care yok.

esinle aranda sorun cikar öyle suratina karsi söylenmez bence
en iyisi mesafeli davranmak yüz vermemek
sonucta esinin ailesi onlar

Mesafeli davran görümcene.... Eşinle konuş bu konuyu. Madem sen elalemsin eşin nasıl seninle aynı yatağa giriyor? Ağır laflar bunlar, eşin bu konuyu halletmeli, saç saça baş başa kavga mı edeceksin görümcenle. Eşin müdahale etmeli, haddini öğretmeli görümcene.

Bence hiiiçççç görüşme, muhatap olma , gerekirse eğer açık açık söyle, seninle görüşmek istemiyorum deee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…