- Konu Sahibi nehir erva
-
canım annem derken kendi annemden bahsediyorum kayınvalidemden değil ..annemin olan bitenden haberi varmış kayınvalidem anlatmış görümceminde haberi varmış anlattığıından ..aslında kayınvalidem çenesini tutuverse söylediği suç oldu kadıncağızın bize bana şu gerçekte varki kimden neyi saklicak annem dünürü bende gelini ...çok ayıp etti görümcem çookkkkkk
Annanem hep derdi 'yavrum ellerle geçinme zor diye 'zira ben hümanist bir insanım hadi kalp kırılmasın hadi şöyle hadi böyle derken birde bakıyorsunuz ki........galiba tartışmaya girmemek en akıllıcası ...çünkü seviye alçalıcak daha önceki durumlardan biliyorum..bence belli ki görümcenin sorunları ver ve sıkıntısını sizden yani senden ve annesinden çıkarıyor.
kesin eşinin memleketine gitmek istemiyordur. hangi kadın oradan oraya taşınmak ister ki?
daha 6 ay olmuş annesinin memleketine geleli ve şimdi orayı bırakıp eşinin ailesinin yanına gidecekler. bir de 2. evliliği olunca mutlaka eşine ses çıkaramıyordur.
bence gider ayak hiç üstüne gitme. sonuçta arada kayınvaliden var. yaşlı kadın boş ver onun yanında hiç tartışmaya girme. sonra görüşmeyeceksen görümcenle görüşme.
Galiba doğrusu da bu çok teşekkürler canım ....işin uzamasını değil bir an önce kapanmasını istiyorum zaten..ne hali varsa görsün ..görümcen gelince hiçbirşey yokmuş gibi davran. o tarışmaya başlarsa. benim konuşacak birşeyim kalmadı. deyip kesitirp at. ne kadar cvp verirsen iş o kadar uzar.
AHH ahh arkadaşım ben anladımmiki sanki.. sorun çözümlendi .siteye daha fazla artistik pozlar vermesin burayıda kirletmesin diye görümcek mesajın bir kısmını boşaltmak durumunda kaldım ..Olay ne tam olarak anlamadimki ben??
AHH ahh arkadaşım ben anladımmiki sanki.. sorun çözümlendi .siteye daha fazla artistik pozlar vermesin burayıda kirletmesin diye görümcek mesajın bir kısmını boşaltmak durumunda kaldım ..
Laf sokmasına cevap vermek ne haddime ALLAH muhafaza sıçratamicam onu üstüme zira çok büyüyecek biliyorum..inan yaş geçtikçe isanın tahammül sınırlarıda daralıyor ,boyumla bir çocuğum var neredeyse hala kabullenemedi,hayır anlamadığım ne ister benden anlamıyorum hadi elti falan olsak anlicam.seneler öncede eşimle husumeti vardı barıştılar ama artık anlıyorumki onun kendisi ile ilgili sorunları var....:hulya:ve bir gorumcezede daha. bence canim sen hic konusma laf sokarsa bile duyma. tartismak isterse konusacak bisey yok de. birde onunla gorusmek istemedigini yuzune soyleme daha buyuk kavga cikar. sen en iyisi sessiz sakin bir sekilde uzaklas ondan. allah yardimcin olsun.
Laf sokmasına cevap vermek ne haddime ALLAH muhafaza sıçratamicam onu üstüme zira çok büyüyecek biliyorum..inan yaş geçtikçe isanın tahammül sınırlarıda daralıyor ,boyumla bir çocuğum var neredeyse hala kabullenemedi,hayır anlamadığım ne ister benden anlamıyorum hadi elti falan olsak anlicam.seneler öncede eşimle husumeti vardı barıştılar ama artık anlıyorumki onun kendisi ile ilgili sorunları var....:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?