- 14 Şubat 2022
- 245
- 464
- 18
- Konu Sahibi einfachfreisein
-
Otvden yararlanicaklar kp ninSiz ödeyecekseniz kp üzerine neden aldığınızı anlamadım.
Ben olsam almam o ayrı.
Adımın yazmadığı hiç birşeye benim diyemiyorum
Hayır bence kayınpederin engeli olabilir.Anlayamadim madem parayi siz veriyorsunuz neden arabayi baskasinin ustune aliyorsunuz? Cok acaip bir kafa, sanirim es israr ediyor. Kesinkes hayir diyin.
Engellilere indirimli oluyor araba. Bildiğin yarı fiyatına alıyorlar. Ne güzel değil mi ? İhtiyacı olan değilde olmayan ne güzel kullanıyor. Devletin yerinde olsam aracı başkasının üzerinde , kullanırken bile görsem alırdım geri.Kayınbabanın ne özelliği var da ona indirimli oluyor?
Aynen tam olarak böyle bu yüzünden icim rahat degil. Hem benim arabam desin istemiyorum, ben biliyorum cünkü arac bende kalsa doktora vs gidicem dese dünyayi başimiza yikar gelmediniz diyeOtvden yararlanicaklar kp nin
Babadan maaşı almak için eşinden kağıt üzerinde boşanıp evliliğine devam eden kadınlar gibi.Engellilere indirimli oluyor araba. Bildiğin yarı fiyatına alıyorlar. Ne güzel değil mi ? İhtiyacı olan değilde olmayan ne güzel kullanıyor. Devletin yerinde olsam aracı başkasının üzerinde , kullanırken bile görsem alırdım geri.
Yani bu karakterde bir adamdan beklentiniz cok fazla bence.Sozlesme istemeniz de komik.Aynen tam olarak böyle bu yüzünden icim rahat degil. Hem benim arabam desin istemiyorum, ben biliyorum cünkü arac bende kalsa doktora vs gidicem dese dünyayi başimiza yikar gelmediniz diye
Aslinda tam olarak öyle degil yani biz şuanda ayda 1 2 kez araba kiralamak durumunda kaliyoruz doktor vs icin eşimde niye almiyalim zaten öylede böylede sürekli araba kiraliyoruz diyor bu bizimde işimize gelicek tabi. 3saat mesafe var onlarla aramizda ve gidip gelmekte zorlaniyoruz.Engelli raporundan mi yararlanacaksınız kayinpederin?
Öyleyse yaptığınız zaten doğru değil.
Sözleşme gibi saçmalıklarla uğraşacağınıza, kendi bütçenize göre alın. Bu kadar yaka silktiğiniz insanlardan maddi olarak kolaylık sağlamaya çalışmak da iki yüzlülük oluyor bir miktar.
Ee öylese adamın sayesinde yarı fiyatına aldığınız arabayla tabii dr, hastane kapı kapı gezdirceksiniz.Aynen tam olarak böyle bu yüzünden icim rahat degil. Hem benim arabam desin istemiyorum, ben biliyorum cünkü arac bende kalsa doktora vs gidicem dese dünyayi başimiza yikar gelmediniz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?