Bu DURUMDA cocugu olan varmı?????

Var cnm. Ama ilaçları kullanmayı bıraktıktan sonra hamile kaldı. Hemde 35 li yaşlarda

Var cnm. Ama ilaçları kullanmayı bıraktıktan sonra hamile kaldı. Hemde 35 li yaşlarda
Oda doktoruyla konusup ilacları vırakmayı dusunuyor peki ilacları bırakıp ne kadar zaman sure sonra hamile kaldı?

eltim su an 7 aylik hamile
psikiyatrik ilaçlar kullaniyordu 13 yildir
çocuk istiyordu ama tedavisiz olmuyordu bu yaza tedavi dusnuyolardi 37 yasinda falan galiba o civar yasi
adet duzeniszligi oldugu için hamile oldugunu anlamadi bile ogrendignde 10 haftalikdi bebek kendilginden olmus ayni Alalhin mucizesi iste , hala ilaçlari kullaniyordu yani o esnada

dr bebegin çok iyi oldugunu soyluyor, ilaçlarini en aza indiridler galiba o konuda bi fikrimyok

ama ilaçalra ragmen bebek iyi onu biliyorum ..

Selam kızlar.. bir ablam hakkında yardım alacagım bu kez kendisi bes senedir piskolojk ilaclar kullanıyor baya bi zorluklardn gecti ama bir iki senedir iyi ve ilacları iki tane kaldı yani uzatmyım iyiye gidiyor...
cocuk istiyr iki tane var ama bir tane daha istiyr yasıda 35 bu durumda olupta cocugu olan varmı bir zorlukla karsılasırmı?? Bilgisi olan varsa paylasabilirmi.. 3ay bekleyecek ilaclar bi vucuttan atılsn die sonra bebis dusunecek bi zarar olurmu yada cocukla ilgili bir sıkıntı olurmu!!!
Bu yastan sonra cocugu daha ne edeckmis gibi yorumlar istemiyrm!! sadece yasayan goren sahit olan varmı bu duruma uzaktan yakından.tedekkurler:KK36:

Arkadasim o ablan gitsin doktoruna sorsun bu soruyu o bahsettigin bazi ilacla uzun salinimli olabiliyor yani etkisi vucuttan ne zaman atiliyor belli degil. Biz bilemeyiz ciddi bir konu buraya acilip karar verilecek sey degil.

Selam kızlar.. bir ablam hakkında yardım alacagım bu kez kendisi bes senedir piskolojk ilaclar kullanıyor baya bi zorluklardn gecti ama bir iki senedir iyi ve ilacları iki tane kaldı yani uzatmyım iyiye gidiyor...
cocuk istiyr iki tane var ama bir tane daha istiyr yasıda 35 bu durumda olupta cocugu olan varmı bir zorlukla karsılasırmı?? Bilgisi olan varsa paylasabilirmi.. 3ay bekleyecek ilaclar bi vucuttan atılsn die sonra bebis dusunecek bi zarar olurmu yada cocukla ilgili bir sıkıntı olurmu!!!
Bu yastan sonra cocugu daha ne edeckmis gibi yorumlar istemiyrm!! sadece yasayan goren sahit olan varmı bu duruma uzaktan yakından.tedekkurler:KK36:
bu yastan sonra diye dusunmedim yasinda ne var saglikliysa dogurur iki cocuktan sonra deseniz anlicamda

eltim su an 7 aylik hamile
psikiyatrik ilaçlar kullaniyordu 13 yildir
çocuk istiyordu ama tedavisiz olmuyordu bu yaza tedavi dusnuyolardi 37 yasinda falan galiba o civar yasi
adet duzeniszligi oldugu için hamile oldugunu anlamadi bile ogrendignde 10 haftalikdi bebek kendilginden olmus ayni Alalhin mucizesi iste , hala ilaçlari kullaniyordu yani o esnada

dr bebegin çok iyi oldugunu soyluyor, ilaçlarini en aza indiridler galiba o konuda bi fikrimyok

ama ilaçalra ragmen bebek iyi onu biliyorum ..
Saglıkla dag salim kucaklarına alırlar insallah

Piskolojk olarak iyi gorunuyor hamileligin ona iyi gelecegini dusunuyor

Bir bebek evliligi kurtaramaz, insanin psikolojisini düzeltemez, bandaj fonksyonu göremez. Bu o bebege cok agir bir misyon yüklemek demektir. Ve eger bu bebek o misyonu gerceklestiremezse ne yapacak? Cok aglayan, uyku bilmeyen, sütü az icen mizmiz bebegi olunca ne yapacak? Bir taraftan o hormonlar, diger taraftan diger iki cocugun ihtiyaclari ne olacak?

Lütfen ablani bu fikirden vazgecir. Daha iki tane hap kalmis ise demekki cook ciddi psikolojik sorunlarimi oldugunu gösteriyor. O iki cocugu zaten ne travmalar yasamistir. Tam annelerinden ilgi görecekleri zaman o ilgi bide bebege kayacak.

Ve diyorsun ki halen sinir krizleri geciriyormus. Bu sekilde nasil bir bebege annelik yapacak? En iyisi o iki cocuguna yogunlassin. Onlarin yaralarini sarip sarmalasin.

bnm annem yıllar pskilojik rahatsızlıklar ile uğraşıyor. ondan biliyorum. (tabi ki dee hangi psikolojik hastalığı olduğuna da bağlı) doktorlar çocuk yapmayı önermiyorlar. çünkü çocukla beraber vücut stres altına giriyor. malum hem hamililelik hem de bebeklik dönemi çok yorucu bir süreç. bu yüzden doktorlar hastada yeniden psikolojik rahatsızlıklar baş gösterir diyotr. kii bence de mantıklı. çocuk yapmak yerine farklı hobilerle veya evcil hayvan alarak kendini oyalasa daha iyi olur bnce.

Back
X