bu durumda eltimin düğününe gideyim mi ?

firildakmerdane

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2008
151
6
643
İstanbul
selam..

benim büyük eltimin nikahında eltimin kızkardeşinin kaynanasıyla ufak bir tartışma yaşadık..aslında tartışmada değil o takı takmak için öne geçmek istedi bende biz takımızı takabilirmiyiz diye biraz sert çıkıştım oda tabii dedi..sen yeme içme bunu kaynıma ve eltime yeiştir..kaynımda eşimi yalnız yakalamış olayı anlatmış ve özürdilesin demiş..tabii ben özür falan dilemedim..zaten özürdileyecek birşey yapmadım..neyse şimdi onların düğünleri var bize çok yakın kaynım aradı bizi davet etti..yalnız ben gidip gitmeme konusunda kararsızım..eşimde sürekli o tarafı koruyor..zaten hiç benim yanımda olmadıki...yok kadıncağız kırılmış,yok sadece gönlünü almak için özürdilememi istemişler..ya bilmiyorum ne yapsam eşimin hiç benden yana olmamasına çok içerleniyorum..ben olsam eşimin yerinde asla laf söyletmem kimseye..ne yapayım gideyim mi düğüne yoksa gitmeyeyim mi..keşke ne olursa olsun beni destekleyen..hep arkamda olan,güvenebildiğim,o varken bana kimse birşey diyemez diyebileceğim bir eşim olsaydı...:olmaz:

erkekler böyle canım ya biçok arkadaşımızdan duyuyoruz bunu
karısını korumak yerine karşı tarafı tutuyolar
bu olayda sende biraz gereksiz davranmışsın
ama bence senin sorunun bu diil eşinin bu konudaki tutumu
bende olsam özür dilemezdim
belki şöyle olabilirdi kadın kimseye ağız açmazdı da beni gördüğünde tavırlı konuşrdu bende alındı heralde diyip kusura bakmayın o günkü hareketimdn dolayı derdim
ama burda bunu diccek bi durum yok artık kadının yaptığı doğru diil
eşine tmm de kapat konuyu elalem için tartışmayın

düğün aralığı insanda oluyor böyle gereksiz davranışlar..o günün stresi falan filan..ama bunun bu kadar büyütülmesi sorun..kaynıma bak hemen karısının tarafını nasıl koruyor..aynı şey benim başıma gelecekte eşim eltimden özürdilemesini isteyecek..sadece rüyamda görürüm..ki kaynanam kaynım eşimin yanında bana herşeyi derlerde ağzını bıçak açmaz..ben anladımki çok değersizmişim..eltimin ablasının kaynanası içinde beni kırıyorsa gerçekten çok değersizmişim...

eşin düzgün konuşmasını bilen bi insansa bunu ona açıkça söyle beni düşünmüyorsan kendini düşün senin karına laf ediliyor sende ses çıkarmıyorsun de
ama höt höt bi adamsa hiçbişe deme ne alakası var cümlesiyle başlayıp saçmaspan cevaplar verir, tartışmaya değmez, tamam tamam deyip olayı kapatman ve keyfine bakman gerekir

düğün aralığı insanda oluyor böyle gereksiz davranışlar..o günün stresi falan filan..ama bunun bu kadar büyütülmesi sorun..kaynıma bak hemen karısının tarafını nasıl koruyor..aynı şey benim başıma gelecekte eşim eltimden özürdilemesini isteyecek..sadece rüyamda görürüm..ki kaynanam kaynım eşimin yanında bana herşeyi derlerde ağzını bıçak açmaz..ben anladımki çok değersizmişim..eltimin ablasının kaynanası içinde beni kırıyorsa gerçekten çok değersizmişim...[/QUOTE

değersiz olduğunu düşünme, erkekler böyledir canım, bende hep düşünürüm eşim böyle bi olayda benimi korur yoksa ailesinden yanamı olur diye. çünkü ailesiyle ilgili her problemde ailesi ön plandadır bana hiç bir zaman haklısın demez haklı olmama rağmen. ya ben bunu şuna bağlıyorum, sanırım ailesinden birinin çıkıp sen karının sözünü dinliyosun sen kılıbıkmısın yada bunun gii şeyler söyleyeceklerini düşündüğü için haklı tarafı onlar olarak gösteriyor. senin eşide bu yüzden yapıyordur bence. bu yazdığını ona direk söylemeyi düşündünmü yani sen bana değer verseydin benim arkamda olurdun dedinmi.

Tamamda seninde biraz kabahatin var
sert cikistim yazmissin sende nerde hatalisin
biliyorsun ,gidip baskalarina atlatmasindaki neden
ortada ...

esinle bu yüzden kavgaya girme suratta yapma
madem bir hata yaptin özür dile eger senden yascada yasliysa
zaten sorun olmaz...

Bazen biraz alttan almamiz gerekiyor
yoksa olaylar büyüyor...

Bencede yaşça büyük bir insana sert çıkınca öyle bir ortamda kırılmış olması normal
Uygun bir dille kusura bakmayın biraz gergindim falan de konu kapansın
Kangırene döner yoksa mevzu

Uygun olmayan bir dawranışta bulunmuşsunuz , sonuçta bunun sonuçlarını yaşıyorsunuz .
Giderseniz , sanırım olay büyümeyecek . Gitmezseniz bu durum uzun yıllar canınızı sıkabilir ...

eltilerinden birinin kızkardeşinin kaynanası.... dıdının dıdısının dıdısı... insan tarif ederken bile yoruluyo bekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ne kadar büyütülmüş, dallanmış budaklanmış bu konuya, kadın yememiş içmemiş kaynına yetiştirmiş o da kalkmış eşine yetiştirmiş, bu ne yaw, bi tane olgun insan yok mu bunların arasında
hayır ben olsam herhalde tanıyamam bile eltilerimden birinin kızkardeşinin kaynanası kim?
olabilir takı sırası sende mi olmalı, ondamı, basit bi sıra uyarısı bu kadar sülaleye yayırlı mı, olay olur mu yawakannehir
eşinede aşk olsun yani, dıdının dıdısının dıdısı yok özür dilicen yok bilmem ne
hayır zaten olay bu mevzudan çıkmış şuan senin bozulduğun konu sana özür dile falan demeleri değil, bu kadar saçma bi konuda bile eşinin senden yana olmayışı, hatta diğerlerien hak vermesi, senin derdin bu şimdi değil mi, yoksa derdin özür dilesem mi dilemesem mi deği
dileme özür falan kardeşim, eltilerinden birinin kızkardeşinin kaynanasının düğününede bi bahaneyle gitmeyiver, başım arıyo, belim tutuldu falan filan de

Son düzenleme:
canım bence git çünkü gitmezsen haklıyken haksız konuma düşersin git gir eşinin koluna herkese gülücük at öpüş konuş hiç bişey olmamış gibi devam et o kadınlarda konuş ters gitme çünkü dıdsının dısı kadın 1. derece bişey yok yani zaten düğünde cenazede görüşüceksin sıklıkla o nedenle hiç bişey olamış gibi davran konuyu açarsada ben size şakayla karışık takıldım herhalde ogün başka bişeye kırgındınız bende tuz biber oldum üstüne falan de olay büyürse çünkü eşinle aran açılacak iyice

Kaynınızda bir garip he. Ne demek özür dilesin. Oldu, başka isteği varmıymış. :umursamaz:

selam..

benim büyük eltimin nikahında eltimin kızkardeşinin kaynanasıyla ufak bir tartışma yaşadık..aslında tartışmada değil o takı takmak için öne geçmek istedi bende biz takımızı takabilirmiyiz diye biraz sert çıkıştım oda tabii dedi..sen yeme içme bunu kaynıma ve eltime yeiştir..kaynımda eşimi yalnız yakalamış olayı anlatmış ve özürdilesin demiş..tabii ben özür falan dilemedim..zaten özürdileyecek birşey yapmadım..neyse şimdi onların düğünleri var bize çok yakın kaynım aradı bizi davet etti..yalnız ben gidip gitmeme konusunda kararsızım..eşimde sürekli o tarafı koruyor..zaten hiç benim yanımda olmadıki...yok kadıncağız kırılmış,yok sadece gönlünü almak için özürdilememi istemişler..ya bilmiyorum ne yapsam eşimin hiç benden yana olmamasına çok içerleniyorum..ben olsam eşimin yerinde asla laf söyletmem kimseye..ne yapayım gideyim mi düğüne yoksa gitmeyeyim mi..keşke ne olursa olsun beni destekleyen..hep arkamda olan,güvenebildiğim,o varken bana kimse birşey diyemez diyebileceğim bir eşim olsaydı...:olmaz:

takma bence muhattap olma canım:olmaz:

bencede uygun olmayan bir davranışta bulunmuşsunuz sizden yaşça büyük bir insana nasıl sert çıktınız birde saçma birşey yüzünden..daha tatlı dillede konuşabilirisniz..bence kabahat sizde özür falan dilemelisiniz ha buarada en kötü kavgalar" altını önce ben takacam" sebebiyle olsa:D:D

selam..

sert çıktım dediyse kadına bi tane patlatmamış herhalde,kaydirigubbakcemile3 kadın sırasını kapmaya çalışmış, kızda bi biz taksak demiş:hulya:
onların düğününe gidersen, sende kadın takı takerken önüne atla, kadına bi yan kalça... kap sırasını tak takını:1::1:

Son düzenleme:
ben olsam üzerinde durmazdım.
özür dilenecek birşey yok. ortada sorun da yok. bunu başkasına anlatması. o kişinin de yatıştırmak yerine eşinize yetiştirmesi,eşinizinde ona cvp vermesi yerine size iletmesi çok yanlış.

ben olsam giderdim. takımı da takardım. müsait bir köşede de çeker konuşurdum. kaynıma böyle böyle demişsin. büyütecek ne var diye de sorarım. ohh sefam olsun bir güzel de göbek atar dönerim :) kaydirigubbakcemile3

kısa bi cevap vericem
bence düğüne git
hediyeni tak
pek fazla muhattap olma
çıkarkende vedalaşırken kadına kızdığını söyle küçük bi uyarı yani

ben olsam üzerinde durmazdım.
özür dilenecek birşey yok. ortada sorun da yok. bunu başkasına anlatması. o kişinin de yatıştırmak yerine eşinize yetiştirmesi,eşinizinde ona cvp vermesi yerine size iletmesi çok yanlış.

ben olsam giderdim. takımı da takardım. müsait bir köşede de çeker konuşurdum. kaynıma böyle böyle demişsin. büyütecek ne var diye de sorarım. ohh sefam olsun bir güzel de göbek atar dönerim :) kaydirigubbakcemile3

yani,
saçma sapan bi sebebten tüm sülale kızın arkasından dedikodu yapıyor, o ona, o ona
eşide buna ortak oluyor
bide kıza özür dile diyerek bu saçmalığı kabul etmesi bekleniyor
kızda, ne arkamdan dedikoducu kadınlar gibi kulis yapıyosunuz benden özür dileyin desin o zaman
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Back
X