Erkek İnfertilitesi Bu durumda hamile kalan var mi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bonibon87

sabret şükret seyret...
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
157
24
38
Merhaba kızlar ben kendimde beklerken esimin sperm testi sonuclarini aldik ve biraz uzulduk.... Eşimin sperm sayisi gayet iyi fakat hareketlilik yok ve spermlerin tamamında yapisal bozukluk varmis simdi doktor 3 tane vitamin verdi onlari kullanıyor benim son bir hormon testim var doktor o sonuçlardan sonra tedavinize baslayacagiz dedi. Tüp bebekle veya farklı yollarla bu durumda olupta bebisini kucagina alan var mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm bizimde sorun aynı morfoloji %1 hızda %10 ama ürolog sorun yok demiş bizde üroloğu değiştireceğiz.....2 senede bir düşüğüm var sorunun benden kaynaklandığını düşünüyorduk malesef değilmiş keçiboynuzu özü ve prooxed plus kullandı bu ay ama yine yok doktor size nasıl ilaçlar verdi bilmiyorum ama doktora bayram dönüşü gideceğiz burda seninle irtibata geçerim rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin bizlere inşallah düzelir durumları.............

Ben bir senelik evliyim canim henüz hic hamile kalamadim düşük yasamadim bu sorun nedeniyle mi düşük yasiyormussun peki. Bide biz direkt olarak trabzonda kadin hastaliklari uzmanina gittik testleri orada yaptirdik ilaclarin adini eve gidince yazarim sana ama hepsi vitaminmis

Redoxon- neofortil - evicap
Bu 3 vitamini vermiş doktor

eşiminde sayısı iyi ama hızı düşük 16 temmuzda aşılama yaptırdk bekliyoruz

eşiminde sayısı iyi ama hızı düşük 16 temmuzda aşılama yaptırdk bekliyoruz

Allah im hayirlisini nasip etsin inş bebisini en kısa zamanda saglikla kucagina alirsin canim...
Bizide 31inde cagirdi doktor bakalim ne diyecek

Bizim durumumuz da olan başka kimse yok mu ((((((((

KK lilar nolur yardim edin yorumlarinizi bekliyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…