- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
merhabalar
esimle evlendigimizden beri(2 senedir) korunmuyoruz, korunmadan iliskiye giriyoruz. geri cekme yontemiyle.
Arkadaslarimla birseyden konusurken bu konu acildi ve sasirdilar bi doktora gorun istersen 2 senede hic bir hamilelik durumu olmadigi icimdiye. ama belkide hic kaza olmadi yani? sizce garip bir durummu?
tesekkurler
Bn anladm :) herşey nasip kısmet işte 3 sene olmamış ama sonunda kacrmiskarBu arada kayınvalidem eşim hariç diğer 3 çocuğuna geri çekilme ile hamile kalmış. Eşimin ufağı 2 yaş küçük ondan sonrakiyle bi ufağının arasında 4 yaş var en küçükle ortanca arasında 3 yani denk gelmiş sene farkı gördüğün gibi baya var. 3 sene aynı yöntem korumuş 3 senenin sonunda hamile kalmış. Anlatabildim mi bilmiyorum ama
Evet en son kadın kondumu keşfetmiş . Ve 4 oğlu var. Nasip valla şansBn anladm :) herşey nasip kısmet işte 3 sene olmamış ama sonunda kacrmiskar
Canm sende mi korunarak hamile kalmistn? Bn mi öyle hatırlıyorumEvet en son kadın kondumu keşfetmiş . Ve 4 oğlu var. Nasip valla şans
YOK tatlım bizimki bile isteye çok şükür . Kızım daha küçük sen ondan öyle hatırladın sanırım :)))Canm sende mi korunarak hamile kalmistn? Bn mi öyle hatırlıyorum
Ola bilirYOK tatlım bizimki bile isteye çok şükür . Kızım daha küçük sen ondan öyle hatırladın sanırım :)))
Hiç de garip değil. Normal. Bu bir korunma yöntemi değil tabiki kazalar olabiliyor ama illa da olacak diye birşey yok. Biz de hep öyle uyguladık ama bebek istediğimiz zaman da 3 ay sonra oldu. Bir problem yoktur yani sıkma canınımerhabalar
esimle evlendigimizden beri(2 senedir) korunmuyoruz, korunmadan iliskiye giriyoruz. geri cekme yontemiyle.
Arkadaslarimla birseyden konusurken bu konu acildi ve sasirdilar bi doktora gorun istersen 2 senede hic bir hamilelik durumu olmadigi icimdiye. ama belkide hic kaza olmadi yani? sizce garip bir durummu?
tesekkurler
Amin canım :))Ola bilirAllahım acılarını yasatmasn :)
Seni nüans ettiyse dr mutlaka yumurtalıklarına yumurta oluşumuna bakmıştır. Ben Doğum sonrası kontrole gittiğimde ki bende 6 ayda bir gidiyordum smear yumurtalar herşey bakılıyordudoktora gittim 6 ayda bir gorunuyorum, fakat hormon degerlerime vs bakilmadi hic normal kontrol yapildi, o kontrol esnasinda dogurganlik veya yumurtaliklarimla ilgili yorum yapabiliyormu doktor bilmiyorum? ama hersey normal olarak konustular hep.
bu konu da kafama takildi arkadaslarim bi doktora sor istersen diyince. yani hic denk gelmemis olabilir..
Seni nüans ettiyse dr mutlaka yumurtalıklarına yumurta oluşumuna bakmıştır. Ben Doğum sonrası kontrole gittiğimde ki bende 6 ayda bir gidiyordum smear yumurtalar herşey bakılıyordu
Ben hamilelik düşündüğüm zaman dr a gidip bi sorun olup olmadığını sordum kan değerlerime falan baktı gebelik öncesi kontrol diyorlar .muayene yapildi sadece, heralde bakilmistir diye dusunuyorum.. mesela hamile kalmak istesem bunun icin doktora gidip bir kan testi vs yapiliyormu?
Ben hamilelik düşündüğüm zaman dr a gidip bi sorun olup olmadığını sordum kan değerlerime falan baktı gebelik öncesi kontrol diyorlar .
Diyorum ya böyle korunup hemen hamile kalan da var senelerce kalmayanda var. Yengem mesela bebeği 4 aylıkken hamile kaldı böyle. Zevk suyu daha tehlikeli ya sperm açısından. Ona bağlı galibatamamdir ilerde baktirirm ona da bebek dusundugumuz zaman. ne bileyim herkes bi istemeden oldu , kaza oldu, diye diye hamile kaliyor ben 2 senede kalamadim diye banada dusununce garip geldi , ama denk gelmedi heralde dikkatliyiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?