Bu durumda nasıl bir beklentiniz olur?

Var çocuğu ama kıskanç değil öyle şeylerden nefret eder

Çok abartıyorsun git söyle bana laf etme bir daha kötü bozarım de, ne böyle debeleniyorsun ki ben böyle benim üzerimden saçma sapan espri yapanları öyle bozarım ki bir daha cesaret edemezler çok gülmek isteyen K.çını açsın ona gülsün derim de bunu hiç çekinmem hiç bir şey benim psikolojimden önemli değil senin de değil konu sahibi sen yataklara düşsen senle dalga geçenler bakmayacak sonuçta kendine gel ezdirme

Bu kişi teyzeniz olsun sizi çok seviyor ama laf atmadan durmuyor ergenlik zamanlarınızda sizin karakterinizle konuşma şekliniz sesiniz hareketlerinizle ilgili kırıcı şeyler söylüyor ama siz herkes güldüğü için tepkisiz kalıp susuyorsunuz kırıldığınızı belli etmiyorsunuz ama geceleri ağlıyor çoğu zaman kendinizden nefret ediyorsunuz ve insanlarla iletişimden kaçarak iç kabuğunuza çekiliyorsunuz bir gün bu durumdan sıkılıp psikiyatriye gidiyorsunuz ve size bu durumu teyzenize anlatmasını söylüyor sizde düşünüp taşınıp söylemeye karar veriyorsunuz diyelim söylediniz ve size nasıl bir şey dese iyi hissedersiniz ne demesini beklersiniz bu durum karşısında nasıl beklentiniz olur?
Sevgi böyle bi şey değil. Seven insan şaka ayağına sürekli dur durak bilmeden laf sokarcasına kırıcı olmaz. Ben bunun sevgi olduğuna inanmıyorum açıkçası. Önce uyardım uymayanlara aynı şekilde karşılık verdim şimdi konuşurken iki kez düşünüyorlar :)

Teyzemden beklenti olduğu için bu durumu bilip bir daha yapmaması için konuşacağım
Aynen buraya yazdığın gibi konuşabilirsin bence. Ben yazdıklarından teyzenle birbirinizi sevdiğinizi ama onun belki de senin büyüğünü anlamayıp düşüncesizce davrandığını seni incittiğini anlıyorum. Durum böyleyse sen kendini açıkladığında bu davranışlarından vazgeçer. Baktın geçmiyor sen ona göre mesafeni ve beklentini ayarlarsın bundan sonrası için.

Sizi vok seven biri size laf atip duruyorsa samimiyete dayanarak şaka yapiyordur. Şaka kaldiramiyorsaniz açık açık soyleyin, bu kadar travma yaratacak bisey yok gercekten

Amaç teyzenizin size bir şey söylemesi değil ki o an. Sizin içinizdekileri paylaşıp rahatlamanız hedef alınıyor. Olumlu ya da olumsuz bir geri dönüş beklentisi içinde olmamalısınız.

Back
X