Arkadaslar merhaba..
Bana lütfen yardimci olun..
Benim 3 senelik bi sevdigim oldu nisanlandik aileler Hic bir zaman anlasamadi malesef
nisanlimla Ben cok cabaladik olsun diye nisan bile zor oldu.. her Neyse bi sekil nisanlandik. Deli gibi seviyordu beni hemde it gibi sürekli Oda öyle diyordu. Nisanlim cok acayip kiskancti. Benim icin yapmadigi kalmadi. Annesi beni Bastian beri azarladi jic istemedi seni sevmiyorum dedi anneme anliyacaginiz hersey karman corman.
cok sogudum bu olaylardan.. icim öyle bi degistiki anlatamam.
her Neyse ben ayri Ev istedim nisanlimdan cünkü biliyorsun bu evlilik o evde saglikli olmiyacak.
ailesi asla kabul etmeyiz dediler. Babasi o kizla konusmican dedi ve bu olayi bitirdi. Nisanlim bana daha yazmadi ve irtibat koptu.
cok üzüldüm ama yapacak bise yoktu ayrilik sonrasi Ben tanisma sitesinde kendi resmimi koydum zaten öyle ayrilik sonrasi cok depressiv hal alan bi insan degilim.
eski nisanlim bunlari arastirip babama Anneme yollamis terbiyesiz Pis.
ben yine sinirimi ve öfkemi icime tiktim ve bise yazmadim ona. Her Neyse günler böyle gecti ve Ben 3 yillik hatri icin eski nisanlimin dogum gününü cok medeni bi sekilde kutladim.
bana beni öldürdün bide dogum günümü kutluyorsun dedi Sacma Sapan seyler söyledi.
Annesi denen ahlaksiz kadin da bana terbiyesiz dedi fakat Ben onun seviyesine düsmedim sadece eski nisanlima söyle bi cvp verdim:
herkez bana yüzünü döndükten sonra kimsenin benim Hayatima karisma hakki yoktur.
sonra dedim ki herkez haddini bilsin yollunuz acik olsun.
Ben simdi biraz olsa da caresiz bi durumdayim buna ne diyorsunuz??