Bu durumda ne yapabilirim yardim lazim:(

Brdhjq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
6
1
1
29
Arkadaslar merhaba..
Bana lütfen yardimci olun..

Benim 3 senelik bi sevdigim oldu nisanlandik aileler Hic bir zaman anlasamadi malesef nisanlimla Ben cok cabaladik olsun diye nisan bile zor oldu.. her Neyse bi sekil nisanlandik. Deli gibi seviyordu beni hemde it gibi sürekli Oda öyle diyordu. Nisanlim cok acayip kiskancti. Benim icin yapmadigi kalmadi. Annesi beni Bastian beri azarladi jic istemedi seni sevmiyorum dedi anneme anliyacaginiz hersey karman corman.
cok sogudum bu olaylardan.. icim öyle bi degistiki anlatamam.
her Neyse ben ayri Ev istedim nisanlimdan cünkü biliyorsun bu evlilik o evde saglikli olmiyacak.
ailesi asla kabul etmeyiz dediler. Babasi o kizla konusmican dedi ve bu olayi bitirdi. Nisanlim bana daha yazmadi ve irtibat koptu.
cok üzüldüm ama yapacak bise yoktu ayrilik sonrasi Ben tanisma sitesinde kendi resmimi koydum zaten öyle ayrilik sonrasi cok depressiv hal alan bi insan degilim.
eski nisanlim bunlari arastirip babama Anneme yollamis terbiyesiz Pis.
ben yine sinirimi ve öfkemi icime tiktim ve bise yazmadim ona. Her Neyse günler böyle gecti ve Ben 3 yillik hatri icin eski nisanlimin dogum gününü cok medeni bi sekilde kutladim.
bana beni öldürdün bide dogum günümü kutluyorsun dedi Sacma Sapan seyler söyledi.
Annesi denen ahlaksiz kadin da bana terbiyesiz dedi fakat Ben onun seviyesine düsmedim sadece eski nisanlima söyle bi cvp verdim:

herkez bana yüzünü döndükten sonra kimsenin benim Hayatima karisma hakki yoktur.
sonra dedim ki herkez haddini bilsin yollunuz acik olsun.

Ben simdi biraz olsa da caresiz bi durumdayim buna ne diyorsunuz??

Seni sevmiyorum diyip annesi hakaret etmiş çocuk hakaret etmiş aynı eve gelin gitmeni istemişler sen kalkmış doğum günü kutluyorsun.
Ben olsam hayatta irtibat kurmazdim.kesinlikle önüne bak

keşke kutlamasaydınız. Ve ilişkinizin bitmesi çok hayırlı olmuş. Dediğiniz gibi eviniz ayrı olmadıktan sonra huzurunuzda olmayacaktı. Sizi annenize babanıza şikayet etmiş birisini aklınızdan ve kalbinizden de çıkartın. Umarım geleceğiniz çok güzel olur.

Bitmiş gitmis bir kisinin doğum gununu kutlamaniz gereksiz olmuş.
Yani sukredin ki evlenmeden once bir cok sey farkedilmis.
Yeterince sevseydi sizin icin birseyleri goze alabilirdi. Fanatik aile yapisi var sanirim.
Evlenince skntı cekerdiniz cok belli.
O yuzden size de birsey olduğu yok bosverin gitsin.
Bu arada tanişma sitesi derken?

Ben çaresiz durum göremedim. Derdinize çare bulup çokta güzel uygulamışsınız. Severim güçlü kadınları. Güzel günleriniz olsun

Ya söyle bi olay oldu Ben artik hayatima baktim yeni uyguluma indirdim falan yani kafam dagilsin diye baska erkeklerle ilgilendim ama kimseyle bulusmadim Yani.. Oda bunlari gördü biraz sucluluk hissi var bunu yenmenin bi yollu varmidir?

medeni bir insan olup! dogum gununu kutlamamaniz gerekirdi.
Neyin çaresizliği bu.bitmis gitmis bir iliskiyi ne dusunup duruyrosun.Silkelen ve kendine gel.

Ben biraz da olsa değil hiç çaresiz bir durum göremedim hanımefendiciğim. Çok güzel olmuş valla çokta iyi olmuş o rezil insanlardan kurtulmuşsunuz geleceğinizi ve kendinizi yaka-paça kurtarmışsınız sakin ve huzurlu bir yere gidip bir de kendinize kahve ısmarlayarak kendinizi ödüllendirmelisiniz bence tebrik ediyorum

ayrilir ayrilmaz mi yükledin uygulamayi? ve su malum tinder mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…