Bu durumda ne yapardınız

monoson

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2024
64
15
3
29
İyi akşamlar diliyorum hepinize
eşimin tarafından yakın bi arkadaşım var ve düğünü oldu geçenlerde kv görümce ile görüşmüyoruz düğün günü eşimle konuşmuyorduk bi sebepten ötürü.
Neyse ben düğün günü anneme gittim küçük bebeğim var daha rahat hazırlanırım diye eşimde annesini ve görümceyi düğüne getirdi kendi de takıldı oralarda bu arada bebeğe ablam baktı düğüne ise ben annemle gittim.
Saat 11.30 civarı kalktık annemle taksiyle eve dönemk için annemlere gidecektim ilk önce hem bebeği almak için hemde kv görümceyi eve bırakıp beni öyle alıcaktı eşim. eşimin de o sıra eve gideceğimizden haberi vardı ama hiç sormadı bu saatte nasıl eve gideceksiniz sizi iki dk bırakıyım vs ki düğün tenha bir yerde idi annemin evi de çok Uzak değil aslında arabayla 20 dk siz olsanız ne düşünürdünüz. Ben açıkçası en azından nasıl gideceksiniz diye sormasını beklerdim.

Şu adamların totosunu kaldırmayın. Kaldırmazsanız size böyle davranmaz. Tabiki sormalı tartışmış olabilirsiniz ama siz eşsiniz adı üstünde eş. Böyle kafada biriyle ben yapamazdım mesela

Görüşmemenize saygı duyuyormuş gibi yapıp içten içe değil dışa yansıtmış
Tabi ki sormalıydı, kaygı etmeliydi, baştan plan yapmalıydı sizinle
Gerçi bu tipler hazırdır ; o an bunu istedin vb bahanelere sığınmaya

Ooo birde aile apartmanında oturuyormuşsunuz🤦🏻‍♀️
En sakin ılımlı anında öfke probleminizi dizginleyerek konuyu açın diyeceğim ama ne kadar etki eder tartışılır...

Eşinizle başbaşa sakin bir konuşma yapın neyden rahatsız oluyorsanız söyleyin o da söylesin konuşamıyorsanız yazarak iletişim kurun yani en baştan sorunu bulup çözün ki ileride de bu gibi sorunlar tekrar etmesin birbirinize trip atmakla ömür geçmez.

Siz aile değilsiniz, empati yaptım da hanımlar benim aracımla kurula kurula gitmesin diye kendi evimde hazırlanır kendi aracımla giderdim suç sizin yabancı gibi ne öyle meydanı boş bırakmışsın erkeklere bir şey söylemeden akıl edemiyorlar onun işine gelmiştir ohhh annemleri bırakırım karımda annesiyle dönsün ayyy cıldırdım ben ve annem taksiyle gidicez konuşmadığım kaynana benim aracımla gidecek büyük kavga çıkarırım

Hayir yani evlenip cocuk yapmissiniz ama hala flortunuzle sorun yasamissiniz gibi konusuyorsunuz
Esinize deseydiniz annemle beni 2 dk birak sizinkileri oyle birakirsin diye
Yok kendiniz gidin diye zirtoluk yapsaydi da ona gore ayar verirdiniz

Ortamı boş bırakmışsınız hep, kendinizi gösterecek olan sizken onların daha rahat hareket etmesine yardımcı olmuşsunuz. Atı onlar koşturuyor maalesef, eş kişisine de sorumluluk vermeyip alan sizsiniz.

Evinizde hazırlansaydınız keşke.

Arabayla bırakılacak olan siz, taksiyle gidecek olan kv ve görümce olmalıydı-şıklık olsun diye varsa tanıdık taksici çağırılıp parası önden ödenebilirdi.- olmamış..

eşimin tarafından yakın bi arkadaşım var ve düğünü oldu geçenlerde kv görümce ile görüşmüyoruz düğün günü eşimle konuşmuyorduk bi sebepten ötürü.
Neyse ben düğün günü anneme gittim küçük bebeğim var daha rahat hazırlanırım diye eşimde annesini ve görümceyi düğüne getirdi kendi de takıldı oralarda bu arada bebeğe ablam baktı düğüne ise ben annemle gittim.
Saat 11.30 civarı kalktık annemle taksiyle eve dönemk için annemlere gidecektim ilk önce hem bebeği almak için hemde kv görümceyi eve bırakıp beni öyle alıcaktı eşim. eşimin de o sıra eve gideceğimizden haberi vardı ama hiç sormadı bu saatte nasıl eve gideceksiniz sizi iki dk bırakıyım vs ki düğün tenha bir yerde idi annemin evi de çok Uzak değil aslında arabayla 20 dk siz olsanız ne düşünürdünüz. Ben açıkçası en azından nasıl gideceksiniz diye sormasını beklerdim.
Sormayı bırak planlama yapması gerekirdi. Ben sizi iki dakika bırakayım sonra annemleri bırakıp gelir seni alırım gibi....

Aşkım sen neden böyle utangacsin birazcık sence kabahat. Kocan o senin siz neden ayrı ayrı düğüne gittiniz. Resmen herkesin ağzına laf vermişsiniz. Siz atissaniz bile ailesiniz.

Siz aile değilsiniz, empati yaptım da hanımlar benim aracımla kurula kurula gitmesin diye kendi evimde hazırlanır kendi aracımla giderdim suç sizin yabancı gibi ne öyle meydanı boş bırakmışsın erkeklere bir şey söylemeden akıl edemiyorlar onun işine gelmiştir ohhh annemleri bırakırım karımda annesiyle dönsün ayyy cıldırdım ben ve annem taksiyle gidicez konuşmadığım kaynana benim aracımla gidecek büyük kavga çıkarırım
Aynen öyle ne münasebet yani madem anasını da bırakmak istiyor önce beni ve bebeğini düşünecek. Bizi getirip götürdükten sonra çok sevgili anasını götürsün istediği yere. Ayrıca adam neden anasıyla gidiyor düğüne ya? O senin kocan farkında mısın? Ben taksi tepesinde gecenin bilmem kaçında yollara düşücem kaynanam benim arabamda yayıla yayıla seyahat edecek. B*K.

Aynen öyle ne münasebet yani madem anasını da bırakmak istiyor önce beni ve bebeğini düşünecek. Bizi getirip götürdükten sonra çok sevgili anasını götürsün istediği yere. Ayrıca adam neden anasıyla gidiyor düğüne ya? O senin kocan farkında mısın? Ben taksi tepesinde gecenin bilmem kaçında yollara düşücem kaynanam benim arabamda yayıla yayıla seyahat edecek. B*K.
Kavga etmişler ya ondan diye düşündüm ama kavga da etsen kocan o senin kocan arabada senin 😄 pasiflikten geliyor bunlar rahat hazırlanmak için gitmiş annesine ama taksilerde dönmüş eve ne rahat ne rahat

Ben şunu anlamadım: siz kocanızla aynı düğüne gittiniz ama o anasıyla ve görümcenizle oturdu, siz kendi annenizle mi? Valla milletin ağzına laf vermişsiniz.
Ayrıca siz annenize sabahtan neyle gittiniz? (Düğün öncesi hazırlanmak için?)
Elbette sizi bırakması lazımdı kaynana görümceyi bırakırdı siz o sırada düğünde biraz daha kalırdınız sonra da sizi ve annenizi, annenizin evine götürür, çocuğunuzu alıp kendi evinize geçerdiniz. siz küçücük çocukla annenizden kendi evinize nasıl döndünüz? Umarım taksi tutmuşsunuzdur

Bende kv ile kavgalı olduğumuzda kocam hep benimleydi valla artan zamanlarda acil dönemlerde yanlarındaydı ama buna müsade etmeyen bendim,arkadaşım senin hazırlanacak evin var küs olsan da olmasan da eşin seni götürmek zorunda almak zorunda

Tabiki sizi birakmaliydi

Kavga etmişler ya ondan diye düşündüm ama kavga da etsen kocan o senin kocan arabada senin 😄 pasiflikten geliyor bunlar rahat hazırlanmak için gitmiş annesine ama taksilerde dönmüş eve ne rahat ne rahat
Valla isterse küs olsun bebeği var artı olarak. Nasıl içi el veriyor?

Back
X