Bu durumda ne yapılır........

canım biz köyde yaşıyoruz
her yer balçık misali
ama bizim hemen kapının önünde çoğu zaman ayağıma poşet geçirirm arabaya binerken çıkarırım hemen
malum şeere gidiyoz hem papuçlarım çamur olmasın hem kıymeli aramabız:27:
e bide çerez çemez dökülmüş galiba

avet canım arabası baya kıymetli
benim beyimin :)
birde biz sıkıntıyla aldık arabamızı
ki zaten öyle lüks bi arabada değil ama şükür yetiyor bize

e yani esin hakli camur cerez bende istemem arabamda, zaten o arabayi süpürüp silmek cok zor insanin beli kopuyor
cekirdekmi citliyorlar arabada :19: fazlaca rahatlar baksana ama o rahatligi onlara siz vermissiniz:25:

e yani esin hakli camur cerez bende istemem arabamda, zaten o arabayi süpürüp silmek cok zor insanin beli kopuyor
cekirdekmi citliyorlar arabada :19: fazlaca rahatlar baksana ama o rahatligi onlara siz vermissiniz:25:
:) eminim zordur

benim en kötü huyum yüze gelemem asla

hayır demeyi becereme çoğu kez:50:
tanımıyoruz evet canım ama ben istenmedikleri yerde bulunmalarına yüzsüz yüzsüz dedim, onlara değil yani. belirteyim.

tamamdır canım:34:

:) eminim zordur

benim en kötü huyum yüze gelemem asla

hayır demeyi becereme çoğu kez:50:

tamamdır canım:34:

zorrdur tabi ama ögrenilebilir bisey, bikere hayir de bak noluyo, önce kendini kötü his ediceksin ardindan bi rahatlama ve özgüven:21::ssz:
yalniz siz bu ark. konusunda gec kaldiniz bu saatden sonra hayir demeniz dostlugunuzun bitmesine sebeb olur kesin

eşin onları götürmek istemiyorsa açık açık söylesin sen niye canını sıkıyorsun ki.bizde durum tam tersi ben böyle şeyleri pek sevmem ama eşim kimseye hayır diyemez :19:
bu arada bizim buralarda da arabada erkek varsa ön koltuğa oturur eşimin arkadaşı bile olsa öne oturur buna bende sinir oluyorum ama diğer türlüsü hoş karşılanmıyor:23:

zorrdur tabi ama ögrenilebilir bisey, bikere hayir de bak noluyo, önce kendini kötü his ediceksin ardindan bi rahatlama ve özgüven:21::ssz:
yalniz siz bu ark. konusunda gec kaldiniz bu saatden sonra hayir demeniz dostlugunuzun bitmesine sebeb olur kesin
evet canım öyle oldu ama
dediğim gibi bu sadece eşime göre sorun
haklı bile olsa
kendisi söyleyebilmeli

neyse ALLAH cc rızası için

hem zaten 1-2 aya taşınıcaz galiba:44:
eşin onları götürmek istemiyorsa açık açık söylesin sen niye canını sıkıyorsun ki.bizde durum tam tersi ben böyle şeyleri pek sevmem ama eşim kimseye hayır diyemez :19:
bu arada bizim buralarda da arabada erkek varsa ön koltuğa oturur eşimin arkadaşı bile olsa öne oturur buna bende sinir oluyorum ama diğer türlüsü hoş karşılanmıyor:23:

:) hayır diyebilmeyi çok istiyorum bazen çook
insanları kırmaya o kadar korkuyorumki
gerçi bu yıl biraz değiştim sanırım
herkes sinirli olduğumu önceden böyle olmadığımı söyleyip duruyolar:41:
alıştılar tabi
sürekli gülen ,hiç bi sorunu büyütmeyen eda'ya
ki hem ortalığı yatıştıran hemde taviz vermeyen biri olabilirsem ne mutlu bana:16:

Back
X