- Emoji Skoru
- 2.164
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi zeynepnalbantgul
Arkadaşlar boşandık ama onun istediği gibi şdu her şey.onun 3 tane evi var.birinde anasıyla oturuyor diğerinde ben ve çocuklar kalıyoruz diğeri de köyde yeni yapıldı.ayroca arabası var ve maaşı 140 binin üzerinde.ilk eşinden kızına nafaka veriyor ama bana onun evinde oturmam karşılığında çocuklar için nafaka vermeyeceğini söyledi.nafaka istiyorsan çocuklar için evden çık diyor.benim evim arabam yok.
Maddi manevi iki erkek çocuğunun tüm yükünü üzerime yıkıyor.benim sadece öğretmen maaşım var.
Yapay zekaya soruyorum çocukların hakkına giriyorsun nafaka çocukların hakkıdır diyor.ben de yarın dava açmayı düşünüyorum hakim onun evinde oturduğumuz da dikkate alarak adil bir nafaka miktarı belirlesin çocuklar için diyorum.
Sizce adama haksızlık etmiş olur muyum hem evinde oturup hem çocuklar için nafaka istemekle
Maddi manevi iki erkek çocuğunun tüm yükünü üzerime yıkıyor.benim sadece öğretmen maaşım var.
Yapay zekaya soruyorum çocukların hakkına giriyorsun nafaka çocukların hakkıdır diyor.ben de yarın dava açmayı düşünüyorum hakim onun evinde oturduğumuz da dikkate alarak adil bir nafaka miktarı belirlesin çocuklar için diyorum.
Sizce adama haksızlık etmiş olur muyum hem evinde oturup hem çocuklar için nafaka istemekle