İşin içinden çıkamadığım bir durum var.Uzun süredir annem hasta hatta ciddi ameliyatlar geçirdi.Hastanelere gidip gelmelerimiz devam ediyor ve biz abim ben ve kızkardeşim 3 kardeşiz. Abim malesef ki annemin hiçbir ihtiyacı ile ilgilenmiyor ne hastalığı ile ne maddi ne manevi.Haftada bir telefon ile ararsa arar.Evleri 15dk mesafede.Annemin her türlü ihtiyacı ile ben ve eşim ilgileniyoruz.Yakın zamanda öğrendim ki annem ciddi bir miktar babamdan kalan maaşından her ay düzenli olarak abime para yardımı yapıyormuş.Bunu ben başkasından öğrendim anneme sorduğumda sen üzülme diye sana söylemedim diyor.Bu yardımı yaparken benim de bu ara maddi olarak ciddi sıkıntı da olduğumu da biliyor.Anneme evlatların arasında neden böyle bir ayrım yaptın ve benden gizledin dediğimde verdiği tek cevap sen ve eşin 2 kişi çalışıyorsunuz ve borçlarınızı ödersiniz ama abinin eşi çalışmıyor o tek başına borçlarını ödeyemez.Yani benim tek suçum çocuğumu sabahın köründe bırakıp işe gitmem. Abimin de eşini çalıştırmamasının sebebi kıskançlığı.Ben annem ile tabi ki para için ilgilenmiyorum o benim başımın tacı canımın canı ama bu yaptığını da çok içerledim.Her türlü işinde gücünde hastalığında hiçbir şekilde oğlundan bir talepte bulunmazken ve benim de onun her işine işimden izin alıp koşturmam gerektiği havasında davranırken bu durumda annemi kırmadan bir tepki vermek istiyorum.Sizce annemle nasıl konuşmalıyım?