• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durumda ne yapmalıyım?? (gönül meselem)

Philotes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
92
1
86
Ankara
Ailece imkansız aşkların ağlarındayız. Bunu ablam( kuzenim) adına yazıyorum. Hatta bırakayım o yazsın..

Herkese merhabalar, kendime ait hesabım olmadığından buraya yazıyorum, içim içimi yediğinden hesap açarak zaman kaybetmek istemiyorum hiç. 6 aydır çalıştığım yerde bi üniversite stajyeri var, ben mezun oldum, onun 1 yılı daha var ama aynı yaşta olduğumuzu öğrendim, hiç muhabbetimiz yoktur esasında. Haftada sadece 1 gün aynı ofiste çalışma fırsatı buluyoruz ama farklı odalarda tabi ki.
Benim gözlerimin içine bakıyor sürekli olarak. Bugün bilgisayarla ilgilenip bi yandan da su içiyordum, afiyet olsun dedi.. Şahsen ben su içen kimseye afiyet olsun demiyorum. Ne zaman kapıdan girsem, arkadasından geçsem beni görmese dahi etrafını kolaçan ediyor. Ben hiç bakmamaya çalışıyorum ama mutlaka göz göze geliyoruz, hiç kaçırmıyor gözlerini bakınca. Buna rağmen numaramı almak istemedi şimdiye kadar. Ofis akrabamıza ait bundan mı çekiniyor bilemiyorum, iş yerimdeki ilişkilerim çok iyi çünkü, belki laf söz duymak istemiyor.
Ne yapayım Allah aşkına yardım edip akıl verin.

Ailece imkansız aşkların ağlarındayız. Bunu ablam( kuzenim) adına yazıyorum. Hatta bırakayım o yazsın..

Herkese merhabalar, kendime ait hesabım olmadığından buraya yazıyorum, içim içimi yediğinden hesap açarak zaman kaybetmek istemiyorum hiç. 6 aydır çalıştığım yerde bi üniversite stajyeri var, ben mezun oldum, onun 1 yılı daha var ama aynı yaşta olduğumuzu öğrendim, hiç muhabbetimiz yoktur esasında. Haftada sadece 1 gün aynı ofiste çalışma fırsatı buluyoruz ama farklı odalarda tabi ki.
Benim gözlerimin içine bakıyor sürekli olarak. Bugün bilgisayarla ilgilenip bi yandan da su içiyordum, afiyet olsun dedi.. Şahsen ben su içen kimseye afiyet olsun demiyorum. Ne zaman kapıdan girsem, arkadasından geçsem beni görmese dahi etrafını kolaçan ediyor. Ben hiç bakmamaya çalışıyorum ama mutlaka göz göze geliyoruz, hiç kaçırmıyor gözlerini bakınca. Buna rağmen numaramı almak istemedi şimdiye kadar. Ofis akrabamıza ait bundan mı çekiniyor bilemiyorum, iş yerimdeki ilişkilerim çok iyi çünkü, belki laf söz duymak istemiyor.
Ne yapayım Allah aşkına yardım edip akıl verin.

Meraba canım öncelikle sen hoşlanıyormusun ?

Biraz daha davranışlarını gözlemle ve bekle :)

yanlış anlamış değilimdir inşallah. Karşılıksızsa Allahım içime soğukluk versin. Rezil olmak istemiyorum, bekleyelim bakalım.. Renk veremiyorum bu düşüncelerim yüzünden.

1- Konu sahibi başkasına hesabını kullandırttığın için banlanabilirsin.

2- Ya ilk adımı sen atacaksın ya da karşındakini bekleyeceksin . Tercih senin canım.

Biraz gözlemle, hemde ortak bir sohbet alanı yaratmaya çalış. Ama sabırlı olmalısın, o da hoşlanıyorsa mutlaka gelip konuşacaktır seninle :16:

1- Konu sahibi başkasına hesabını kullandırttığın için banlanabilirsin.

2- Ya ilk adımı sen atacaksın ya da karşındakini bekleyeceksin . Tercih senin canım.

Özür dilerim, konu kilitlensin o zaman. Daha önce de denk gelmiştim bu tarz bir şeye ama kabak bana patlayacak sanırım.

Özür dilerim, konu kilitlensin o zaman. Daha önce de denk gelmiştim bu tarz bir şeye ama kabak bana patlayacak sanırım.

Benimle alakalı bir durum değil, özür dilemen gereken kişi ben değilim. Konunu kapattırmak istiyorsan Mune Hanım'a mesaj atmalısın.

Sen de ona laf at.
"Gunaydin, iyi aksamlar, nasilsin, isler nasil gidiyor,kolay gelsin, " vs gibi is yerinde edilebilecek siradan laflar at. Belki de seni soguk bulup cekiniyordur yanasmaya. Boylece, boyle bir niyeti varsa cesaret vermis olursun.

Sayın Philotes,
üyeliğinizi kuzeninize, herhangi bir akraba veya arkadaşınıza kullandırmanız yasaktır.

Back
X