bu durumda siz olsanız ne yapardınız?

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
birinden hoşlanıyorsunuz.adam çok dürüst karakteri çok güzel.siz ondan hoşlanıyorsunuz ama o sizden yüz üzerinden 25 30 hoşlanıyor.ama çok ilgileniyor mu hayır.sürekli konuşuyor mu hayır.ama siz onun karakterine hayransınız.onun ilgisini çekmk için ne yapardınız? şu an reelde görüşme imkanınız da yok.cidden samimi söyleyin kızlar çünkü çok dürüst bir insan ve ben onu kaybetmek istemiyorum.ama şunu da söyleyeyim çok temiz çok saf bir arkadaşlık ilişkisi var aramızda.ama benim duygularım onu tanıdıkça yön değiştirdi. onunkiler de değiştirir mi ki ben değiştirsin istiyorum çok şans bana da gülsün artık.onu düşüneceğim diye günlük hayatım aksamaya başladı

Küçükde olsa bi hoşlanma varsa zamanla olur eşim beni türkiye iznine geldiğinde tanımış hoşlanmış 14 yaşındaydın laf attım kızdın dedi bunu yıllar sonra itiraf etti o zaman istemeyen ben 17 de sırılsıklam aşık oldum ilgisi varsa sende belli etmeye başla hareketinle yada konuşmanla mutlaka belli et hatta imternetten ekle onu yazı paylaş ona dokunacak

ilişkisi yoksa tam hızla ileri

bu dediklerin oluyr zaten belli de ettim ama o çok mesafeli duruyor eminim arkadaşı olarak beni çok seviyor iyi ki seni tanıdım iyi ki hayatımdasın çok iyi birisin diyor ama çok bir ilgisi de yok ben de çok gönüllü görünmek istemiyorum

farkındayım o halde akışına bırakmak lazım.kimseyi üzmeye kırmaya da hakkımız yok kimseyi zorlamaya da.
Bak bi erkek zamanla bi kizi sevmez genelde ama bi kadin zamanla bi adami sevebilir. Cunku kadinlarin yaratilistan gelen sefkat duygusu cok fazla. Sevildikce sevebilir cok. Seni seven guzel adamlara emek ver vereceksen, seninle ilgilenmeyenlerin pesinde debelenme

hic bi sey yapma tabi ki.. gozune gireyim diye cabalama.. neden? cunku hoslanacaksa zaten dogal halin de hos gelir, hoslanmayacaksa ne yaparsan daha da itersin..
çok doğru söylüyorsun.kendimi gerimi çeksem onunla konuşurken ne yapsam? sadece gözüde daha da değerli olmak istiyorum

elini, tutunca hiçbir şey hissetmediğin adamı mı seversin diyorsun zamanla? sen evli misin ya da çıktığı biri var mı? anlatsana biraz bu konularda tecrüben var gib.senin gibi birinin tavsiyelerine ihtiyacım var.ben hoşlanamazsam eliyorum çünkü.

Yani soyle diyorum, mesela seninle ilgileniyor ama senin ilgini cekmedi. Bi sure arkadaslik et, tani onu, belki zamanla gonul bagi olusur aranda.. Olmazsa da bye bye.. Tabi elini tuttugunda bi sey hissetmiyosan olmaz haklisin. Ama bazen ilk goruste ilgini cekmeyen tip, tanidikca ilgini cekebilir

peki benim hoşlandığım kişiyle olyaları akışına mı bırakmamı tavsiye edersin? ne tavsiye edersin?

ama onunla kamerada görüşünce ister istemez heyecanlanıyorum bazen saçmalıyorum
heyecanlanıp saçmalıyorsan... ya bu adam anlamamazlığa vuruyor... yada gerçekten sana karşı bir şeyler hissetmiyor... dikkat et bari... adam gerçekten de bir şeyler hissetmiyorsa hakkında yanlış düşünmesin....

Ağzını arayabilirsin mesala biri var benimle tanışmak istiyo falan bakalım tepkisi ne olcak eğer gerçrkden gönüllüyse sorar araştırır benim çoçuklukdan tut genç kızlığıma kadar olan komşu oğlu heran dertleşir sevgilimizi anlatır o bana ben ona kız bulurdum birgün bulduğum kızları beğenmiyo falan sen çokmu yakışıklısın diye bozuk attım kar yapıyordu çılgın gibi ağlayarak bağırdı yeter beeee sırılsıklam sana aşığım olmıyo işte olmuyor başkasıyla dedi onu son görüşümdü ben istemeyince o çekti gitti bir daha hiç görüşmedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…