• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durumdaki bayanlar evlenebilir mi

Oncelikle mesele evlenmis olmak icin evlenmek degil.oyle olsa herkes bulur birini evlenir.onemli olan icine sinen biriyle evlenmek
Soruya gelince 36 yasinda olan ve evlenmis ayrilmis bayanlar gonlune gore birini bulabilir mi yoksa yalniz yasamaya alissin mi
Güzellik olarak da orta oldugunu dusunelim.ne dersiniz bayanlar pesin soyleyeyim evlilikle kafayi bozmus diye yazacaklar yazmasin lutfen
Bir yuvam olsun cocuklarik olsun istiyorum.

Nasip bu...
36 yaş geç bir yaş değil...
Evlenirsin tabii
Neyin eksik. ..
Ama olmazsa da
Çok ta tın yani...

Evlilikle kafayı bozmuş diye yorum atan oldu mu bilmiyorum ama herkes dönüp kendi hayatına bakarsa... Süper olur...

biri 38 digeri 40 yasinda evlenmiş iki tanidigim var cok yakin. 40 yasinda olanin oglumla yasit birde cocugu var. olabilir tabiki icinizi ferah tutun :)

Oncelikle mesele evlenmis olmak icin evlenmek degil.oyle olsa herkes bulur birini evlenir.onemli olan icine sinen biriyle evlenmek
Soruya gelince 36 yasinda olan ve evlenmis ayrilmis bayanlar gonlune gore birini bulabilir mi yoksa yalniz yasamaya alissin mi
Güzellik olarak da orta oldugunu dusunelim.ne dersiniz bayanlar pesin soyleyeyim evlilikle kafayi bozmus diye yazacaklar yazmasin lutfen
Yahu neden evlenmesin. Bu işler biraz da şans işi. Gün gelir karşına öyle biri çıkar ki, evlenir bir de üstüne dünyanın en mutlu insanı olursun. Evlenip ayrıldın diye bu sonsuza kadar yalnız yaşamak zorundasın anlamına gelmiyor. Boşanmak ayıp da değil, günah da değil, kusur da değil.

Valla bu hafta sonu düğün oldu evlenen bayan 40 yaşında ilk evliliği gayette genç kızlara taş çıkartacak cinstendi :halay:

ben bu dediğiniz kişiyim. Hiç umutsuzluğa kapılmaya gerek yok. Ben 36 yaşında evlendim ve önceden evlenip ayrılmıştım.

3Dediğiniz gibi evlenmiş olmak için evlenmedikten sonra, kafa denginizi anlaşabileceğiniz birini bulduktan sonra neden evlenilmesin ki. Sanki kimse ayrılınca 2. evlilik yapmıyor bu ayıp bir şeymiş gibi yazmışsınız çok doğal yani artık ayrılmak başkasıyla yeni bir hayat kurmak bunu sormanız acayip. Ben 33 yaşındayım benle yaşıt ama hala ilk evliliğini bile yapmamış arkadaşlarım var. Ama tabii karşınızdaki insanın da istemesi önemli. Birbirini sevince insan olur tabii ki ama zamana bırakın karşınıza çıkar elbet. Benim arkadaşım 2. evliliğini yaptı bekar biriyle ve gayette mutlu.

Tabi ki de evlenebilir, mutlu ve çocuklu da olur, var öyle tanıdıklarım. Ama öncelikle kendinize güvenin, eziklemeyin kendinizi. Farklı bir kategoriye sokmuşsunuz sanki kendinizi, sadece kadın olduğunuzu düşünün, evlenip ayrılmış bilmem kaç yaşında bir kadın olarak değil.

insanları neden böyle sınıflandırıyorsunuz ya
hiç mi etrafta boşanıp yeniden evlenen kimseyi duymadınız
hiç mi çocuklu insanların yeniden evlendiğini duymadınız
kader kısmet işi bir yer de de

kısmet bu işler.
kimse kimsenin kısmetiyle kıyaslanamaz ki.
isteklerinde çok haklısın.
elbette yuvam olsun çocuğum olsun istersin.
ama doğru insanla olması önemli.
zaten deneyim yaşamışşsın.
daha da seçici olmalısın bundan sonrasında.
tanışma fırsatlarını geri çevirme mesela:))
yaşın evlenip yuva kurulmayacak bir yaş ta değil ayrıca:))

Evlilik tamamen nasip işi bence yaş 36 diye umutsuz olmayın.benim teyzem 42 yaşinda 5 çocuğu var 2 kez evlendi bosandi şimdi 3.ye hazirlik yapıyor.:-)

tabi ki evlenir çoluk çocuğa karışır, evlendiği adama hergün yeniden aşık olur. siz pozitif düşünün. ayrıca evlilik delisi diye birşey de asla söz konusu değildir. hemen hemen her insan ister evim yuvam olsun, eşim, çoluk çocuğum olsun diye. ve bence hayattaki en güzel şeylerden birisi ;) vazgeçmeyin.

Evlenmek herkesin hakki ne demek evlenemezmi neleri evleniyo coluk cocuga karisiyo neden evlenemiyesin mutlu olmak herkesin hakkidir sadece hic evlenmemisler evlenicek diye kuralmi var asla oyle dusunme yasinda cok genc ayrica daha

49 yaşındaki kadın 3 bilezik istemişti nişanlısından, evlendiler. Sizin yaşınızın daha genç, önemli olan istemek ve bir adım atmak :68:

Tamamen size bagli. Yani 36 yasinda olup, 18 yasindaki insanin nesesi,heyecani,yasama heyecanini yasiyan insanlar var. Diger turlusu de öyle iste. Anladin.

Back
X