• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durumdan bir türlü kurtulamıyorum :/

rudecute

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
3.571
2.543
333
Kızlar benim hayatımda bir tane sevgilim oldu.Onunla da 7 ay önce ayrıldık.Sallantılı bir ilişkiydi sürekli ayrılırdık ama kopamazdık.Büyük bir aşkla başladı bizimki özellikle de o deli divaneydi.Bir hatasından ayrılınca bir daha eskisi gibi olamadık.
Neyse ocak ayında yeniden barıştık ve 2 gün sonra kollarındayken başkasına aşık olduğunu söyledi.Duyduğum gibi ayrıldım tabii ve o tam 1 ay sonra o kızla çıkmaya başladı.Hala devam ediyorlar ve benim inanılmaz kalbim ağrıyor.İlk defa böyle şiddetli bir aşk acısı çektim ben.Az önce tesadüfen kızla fotoğrafını gördüm ve sanki yine başa döndüm.Ben nasıl atlatacağım onu hiç bilmiyorum.Hala onunla yaşadıklarımızı düşünüyorum,hala ona yönelik hayaller kuruyorum.Beni çok kırdı,bin parça etti ve toparlanamıyorum.Eskisine nazaran çok şükür iyiyim ama bu aralar yine başa sardım sürekli ağlıyorum.Hesaplarına bakmamaya çalışıyorum.En son 1,5 ay önce sarhoşken '' Seni özledim.'' diye mesaj attım.''Ben kimseyi kıracak bir şey yapmadım ve çok mutluyum,bir daha sakın bana yazma'' diye cevap attı.Ben de onun hesaplarını görmemek için engelle beni dedim.Facebook ve instagramdan engelledi numaramı engelledi mi bilmiyorum.Uzun tuttum sanırım ama artık kimseye anlatamıyorum üstünden 7 ay geçti hala unutamadın mı gibi tepkiler alacağımı biliyorum.Arkadaşlarım sürekli yanımda olmaya çalıştı ama bir yerden sonra onları da sıkmış olmak istemediğimden gelip buraya anlattım.
Hiç böyle aşağılanmamıştım kızlar çok zor bir şeymiş yeniden birleştiğinizi düşünüp,onun kollarında mutluyken bir anda başkasına aşık olduğunu duymak.Allah kimseye yaşatmasın.Benim özgüvenim yerle bir oldu.Yaptıklarını hazmedemiyorum,mutluluğunu hazmedemiyorum.Ben burada onun için ağlarken onun umrunda bile değilim farkındayım ama kendime engel olamıyorum.Daha ne kadar sürecek böyle kızlar başkasıyla yapamıyorum tanışma aşamasında kalıyor.Zaten biri olmadan atlatmak istiyorum ama kafayı yiyeceğim bu gidişle.Bu insanı ileride göreceğim kuzenlerimiz evli.Keşke diyorum hiç karşıma çıkmasaydı ben güzel güzel yaşıyordum.Sizce bir gün atlatır mıyım?Hiç bu şekilde bir şey yaşayanınız oldu mu ? Sizlerden yardım istiyorum.

Zor...

Durumu dogru anlayarak ise baslayabilirsiniz.

Ona asik degilsiniz kimse kollarindayken baskasina asik oldugunu soyleyen bir adami seviyor olamaz.

Siz ona hala asik oldugunuz icin degil terk edilisini hazmedemediginiz icin berbat hissediyorsunuz.

Ustune dayanamayip mesaj atmissiniz o da ben kimseye bir sey yapmadim yazmis.

Bu da gosteriyor ki o da hirs yaptiginizin farkinda.

Yani onu saplanti haline getirdiginizi dusunuyor ki oyle olmus zaten.

Spor yap, gez, toz demek bos, morali bozuk insan onlari da yapamaz, acinizi gecirecek tek sey zaman.

Bu surede size onerebilecegim tek sey ona eski sevgilim hala pesimde, kizlar beni asla unutmaz seklinde hissettirip daha fazla havalara sokmayin adami.

Zor...

Durumu dogru anlayarak ise baslayabilirsiniz.

Ona asik degilsiniz kimse kollarindayken baskasina asik oldugunu soyleyen bir adami seviyor olamaz.

Siz ona hala asik oldugunuz icin degil terk edilisini hazmedemediginiz icin berbat hissediyorsunuz.

Ustune dayanamayip mesaj atmissiniz o da ben kimseye bir sey yapmadim yazmis.

Bu da gosteriyor ki o da hirs yaptiginizin farkinda.

Yani onu saplanti haline getirdiginizi dusunuyor ki oyle olmus zaten.

Spor yap, gez, toz demek bos, morali bozuk insan onlari da yapamaz, acinizi gecirecek tek sey zaman.

Bu surede size onerebilecegim tek sey ona eski sevgilim hala pesimde, kizlar beni asla unutmaz seklinde hissettirip daha fazla havalara sokmayin adami.

Öncelikle okuyup,yorum yaptığın için çok teşekkür ederim :).Belki değilim onun bana hissettirdiklerine,yaşattıklarına aşığım haklısın ama vazgeçemiyorum bundan.Benden yaşattığı şeyler dolayısıyla huzursuz olduğunu söyleyerek helallik istedi.İlk başta etmedim ama sonrasında yükü ağır geldi ve hakkımı helal ettim ondan böyle rahat olması.Önceden de ben sana yaşattıklarımdan pişman olmam sen hakkını helal ettin derdi.Vicdanını rahatlatmayı çok iyi bilir.Mesaj atmamak için çok tutmuştum kendimi ama aslında beni engellesin diye hep mesaj atmak istemiştim sonrasında da böyle mesaj olayı oldu.Bir daha asla atmayacağım dedim artık onun peşinde olduğumu hissettirmiyorum hiçbir şekilde.Başka türlü bitseydi böyle olmazdım belki ama farkındasındır ki böyle terkediliş kolay hazmedilmiyor :/

Bu arada onu takip ederek ettigini bulacak mi diye bekleyip hayatinizi ertelemeyin.

Size yanina kalmaz vs tesellilerinde bulunanlar da beklentiye sokmasin sizi.

Her insan cezasini ceker ama kesilen hesap her zaman disari yansimaz.

Ustelik bunlari kollarindayken degil evliyken duymadiginiza gore zaten goreceginizi gormussunuz.

Ben 21 yaşındayım o 23 ve şuanki sevgilisi 17 yaşında.
Oooo daha cok asik olacaksin acele etme
Benim bir ablam vardi derdi ki gozyaslarini bitirme baska acilara da kalsin daha nelerrrr goreceksin ask acisida neymis Ailen hayatta sagliklilar sen hayattasin daha ne

Bu arada onu takip ederek ettigini bulacak mi diye bekleyip hayatinizi ertelemeyin.

Size yanina kalmaz vs tesellilerinde bulunanlar da beklentiye sokmasin sizi.

Her insan cezasini ceker ama kesilen hesap her zaman disari yansimaz.

Ustelik bunlari kollarindayken degil evliyken duymadiginiza gore zaten goreceginizi gormussunuz.

Ettiğini bulmasını beklemiyor değilim.O da zaten bu süreci uzatıyor farkındayım ama burada okuduğum eden bulur hikayeleri umutlandırıyor ister istemez.Evli gibiydik ama her şeyi yaşamıştık ve ilişkiye girdikten sonra söyledi bunu bana haliyle kendimi kullanılmış hissettim :(

Oooo daha cok asik olacaksin acele etme
Benim bir ablam vardi derdi ki gozyaslarini bitirme baska acilara da kalsin daha nelerrrr goreceksin ask acisida neymis Ailen hayatta sagliklilar sen hayattasin daha ne

Belki de ama ben bu kişiden önce 6 yıl birine platonik olarak kaldım ve tekrar öyle olmak istemiyorum.O başkasıylayken başka birini sevememekten korkuyorum.

Unutursunuz..
Sadece hazmetmeniz lazım..
Zor ama mecburen unutucaksınız..
Bende 9 ay acı çektim hemde ne acı..
Ama sonra unuttum bi şekilde..
Bida aklıma bile gelmedi..
Siz bakmayın onlara..
Siz kendinizden emin olun sonunda mutluda olursunuz ;)

Ben 21 yaşındayım o 23 ve şuanki sevgilisi 17 yaşında.

Uzun uzun analize gerek yokmus meger.

Cocuk tecrubesiz genc kizlari kendine asik edip daldan dala atliyor.

Biri kollarindayken digerine asik oldugunu soyluyor, helallik istiyor vs.

Abilerinden ne ogrendiyse yapiyor kisacasi.

O yasta ergenligi devam ediyor, ileride uzun uzun anlatacak bunlari, karar da vermissiniz zaten, bir daha ses vermeyin sakin.

Unutursunuz..
Sadece hazmetmeniz lazım..
Zor ama mecburen unutucaksınız..
Bende 9 ay acı çektim hemde ne acı..
Ama sonra unuttum bi şekilde..
Bida aklıma bile gelmedi..
Siz bakmayın onlara..
Siz kendinizden emin olun sonunda mutluda olursunuz :KK66:

O kadar zor ki hazmetmek.Allah kimsenin başına vermesin.İnşallah ben de sizin gibi unutup yoluma devam ederim.Mesajınız kendimi çok iyi hissettirdi,teşekkür ederim :)

Uzun uzun analize gerek yokmus meger.

Cocuk tecrubesiz genc kizlari kendine asik edip daldan dala atliyor.

Biri kollarindayken digerine asik oldugunu soyluyor, helallik istiyor vs.

Abilerinden ne ogrendiyse yapiyor kisacasi.

O yasta ergenligi devam ediyor, ileride uzun uzun anlatacak bunlari, karar da vermissiniz zaten, bir daha ses vermeyin sakin.

Bu kızla evlilik düşünüyormuş 2 sene sonra okulu bitince evlenecekmiş.Ki o kızın akrabalarını filan da bilirim erkenden evlenirler 18ini geçene evde kalmış muamelesi yaparlar.

Back
X