• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durumdan kurtulamiyorum

holdmetight

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
291
80
38
Arkadaslar yorumlariniza cok ihtiyacim var
Sevgilim yurtdisinda calisiyor ve gelmesine daha cok var. Ben onu cok ozledim, ozlemekten fazlasi bunalima girdim mutsuzum cok. Cevremde bakiyorum goruyorum herkes sevdigiyle beraber gezmeye eglenmeye gidiyor hep beraberler benim ise sevgilim var ama yok gibi uzaklarda ve yanimda degil. Herkes mutlu hayatini yasiyor ben ise mutsuzluga boguldum, benimde sevgilim yanimda olsaydi bende elini tutup bir kafeye gitseydim yemege gitseydim koskoca yaz gecti geciyor ben onu bekliyorum sadece bekliyorum sevgilimle guzel zaman guzel bir yaz geciremedim baskalari gibi buna uzuluyorum..Her gun kendi kendimi boyle dusuncelerle mutsuz ediyorum, uyandigimdan uyanana kadar ayni kotu his kotu dusunceler ve mutsuzluk. Bazen annemle veya herhangi bir arkadasla disari cikiyorum ozaman kafam dagiliyor ama hep disarda duramam ya evde oldugum her saniye kendimi mutsuz etmeye programlanmis gibiyim, arkadaslar cok kotu haldeyim ve daha kotusu bu durumdan kendimi kurtaramiyorum 40 gun daha boyle devam ederse delirecegim herhalde, karisik oldu hakkinizi helal edin biri bana bir yol gostersin lutfen

bu arada sevgilim yanimdayken hicbir sorun yok, o cok iyi bir sevgili bana hayattaki en guzel duygulari yasatan kisi, bir istedigimi eksik etmez yanimdayken ama uzakta calisiyorken ben boyle kotu oluyorum daha dogrusu ilk defa boyle kotu oldum normalde 2 yillik iliskimde devamli yurtdisinda calisiyordu ve ben mutlulukla gelmesini bekliyordum ama bu yaz boyle bir hal aldim 1 aydir boyleyim gunden gune daha kotu bir hal aliyorum kendimi cok mutsuz hissediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Arada olur öyle
Fakat sen böyle yaparak karşındaki insanı kendinden soğutuyorsun.
Sonucta onun yurt dısında olduğunu bilerek beraber oldun.
O yüzden maalesef yakınmaya hakkın yok..

Çok bağlanmışsınız. Üzülmeniz çok normal. Aşıksınız sonuçta ama, kendinizi bu denli yıpratmayın. Bu ilişkinize de zarar verir. İnsan özledikçe hırçınlaşır çünkü. Sayılı gün çabuk geçer. Dışarı çıkın arkadaşlarınızla vakit geçirin kafanızı dağıtmaya çalışın.

Seni öyle iyi anlıyorum kii zaman geçtikçe daha da dayanılmaz bir hal alıyor.benimde sevdiğim yıllarca yurt dısında kaldı iki sevgili görsem el ele yürüyen gözlerim dolardı,nasıl özlerdim ama bekledim sabırla.çok üzüldüm çok ağladım ama hiç vazgeçmedim ondan. Şuan iki yıllık evliyiz ve ben zamanında beni sevdiğimden ayıran ülkede sevdiğimin yanındayım darısı başına;) yaşanması gereken herşey yaşanılıp bitiyor şuan o hasret dolu günler aklıma geldikçe hala dolar gözlerim... İçini ferah tut herşey olacağına varır sabreden muradına eriyor inan buna

Hayatını ilişkine endekslemezsen sorun çözülecek gibi duruyor. Elbette ilişkin çok değerli çok önemli, elbette çok emek vermiş de olabilirsin. Ama dışarı çıktığında sadece mutlu çiftler mi görüyorsun, akşam üzeri kulakliginu takmis koşu yapan genç bi kız görmüyor musun? Arkadaşlarıyla zaman geçiren, mutlu, kendini geliştirmiş bireyler görmüyor musun? Perspektifini genişletmelisin, özlem çok yoğun bir duygu evet ama her duygu zamanında güzel, yarın öbür gün o gelince aradan da biraz zaman geçince sadece böyle heba ettiğin günlerine üzüleceksin inan bana. Duyguların tadını çıkarmayı bilmiyoruz, hayatımıza çok geniş açılardan bakamıyoruz, bi noktada takılıp kalıyoruz, tek sorun bu. Ilgilenmek istediğin bişey yok mu? Bi müzik aleti çalmak, bi dans kursuna kaydolmak, işinde/okulunda yükselmek, yeni insanlar yeni fikirler tanımak?

Onu hayatinin merkezine koymussun. Hayatinin merkezi sensin. Boyle davranirsan 40 gun sonra gelecek bir sevgilin de olmayacak.

Bence hiç üzülmemelisin. ben 7 yıl uzaktan uzağa birbirliktelik yaşadım. senede toplasan 5 gün birlikte olabildik. haline şükretmelisin beterin beteri var :KK49: aranızdaki bağ sağlamsa korkmamalısın bu uzaklık sevginizi kuvvetlendirecektir.

Benimde iki yılım öyle gecti aynen senin hissettiklerini hissediyordum cok da kavga ediyorduk uzakken ama yapacak birşey yoktu razı olmuştuk o sekilde bir hayata onun için değiştirilemeyecek seyler üzerine düşünüp ilişkini kendine zehir etme gelecek güzel günleri düşün ;)

Ozlem guzel sey aslinda...

Sizin el el goz goze gordugunuz o sevgililer her an birlikte olduklari icin birbirlerine tahammulleri azalabiliyor...

Oysa bir iliski saglikliysa uzaktan da gayet guzel devam eder...

Ona hasret kaldiginiz icin kavusacaginiz ani dusunmek, birlikte yapacaklarinizi planlamak, ona anlatmak uzere yeni anilar biriktirmek cok keyifli...

Hic ayrilmayacaginiz gunler geldiginde ayri oldugunuz gunleri de guzel hatirlamak lazim...

Ama her aninizi 'neden yanimda degil' diye kendinizi paralayarak gecirirseniz bunu ona da yansitirsiniz ve onu kaybedersiniz...

Bu durum onsuz yasayamayacaginiz inancinizi kuvvetlendirir ve korkunun kuvvetli bir enerji olmasi sebebiyle eninde sonunda korktugunuz basiniza gelir... :ssz:

Kolayı var evlenin:KK68:Senelerce beklemek çook zor, 6 sene beklediğim için 3buçuksenesi de başka ilde geçtiği için net söylüyorum, tek çözümün bu:KK8:

kizlar cok sagolun cok iyisiniz Allah hepinizden razi olsun beni okadar iyi anladiniz ki, yorumlariniz cok iyi geldi tesekkurler

Back
X