Bu durumdan kurtulmak istiyorum:(

sen hep gerçekten sağlam insanlarla olacaksın.onların yapayalnız kalacağını söylememgerek yok.evet sevgilinde yapayalnız hissedecek kendini.en azından oldukça uzun bir süre.şu sırada hem kendi hayatının hemde o güya kimseye hesap vermeden hareket eden o parlak zekalı sevgilinin hayatı senin elinde.ipler senin elinde farkındasın di mi.istersen onla olursun istersen olmazsın.hangi seçeneği seçersiende o yolda yürümenin bir yolu bulunuyor.baktın olmuyorseçtiğin yol.değiştirebiliyorsunda.kağıda yazdığın yazı gibi silinmiyor yaşadıkların tabii amam geleceğinde en azından seni daha kötüsünden koruyor.bunun dışında da koşulları lehine çevirebilirsin hayatta.bunları demek istedim.yaşıyorsun kızım.zombi değilsin.

artı gece uyumadım.anlatımımda bozukluk,karışıklı iöla hatası vardır.kusuruma bakmayın.yok y ve ğ karıştırıyorsun demeyin.:1:aşk- sevgi konularında bütün benliğim karışıyor.y ve ğ değil sadece:1:

[video=youtube;YGs1N9Hsr5E]http://www.youtube.com/watch?v=YGs1N9Hsr5E&feature=related[/video]

anlatamadıysamda şarkıyla anlatayım dedim.seni koskocaman öpüyorum.:21::21::21::21::24::24::24::24::24::31:: 31::31:

[video=youtube;n4P4PB6vK14]http://www.youtube.com/watch?v=n4P4PB6vK14&feature=related[/video]

hayatı biblo gibi vitrinde saklıyamazsın.:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

[video=youtube;DyF3W7LZoMU]http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=DyF3W7LZoMU&feature=endscreen[/video]

UNUTURSUN İÇİN YANA YANA

[video=youtube;fVQgnExAkt8]http://www.youtube.com/watch?v=fVQgnExAkt8&feature=player_embedded#![/video]

BAHSETTİĞİM SÖZLERİ 4.DAKİKADAN SONRA SÖYLÜYOR.BU DÜNYADA HER ŞEY BİZLER İÇİN.BİRDE ŞEBO DAN HER ŞEY İNSANLAR İÇİNİ EKLİYEĞİM Mİ?

ilkbahar teşekkür ederim..dediğin gibi bende çözümler bulmaya çalışıyorum ama kendime söz geçiremiyorum.kızlar ben şuan mızmızlanıyor gibi görünebilirim belki ama değil inanın dediklerinizi uyguluyorumm çık dışarı diyosunuz çıkıyorum gez diyosunuz geziyorum işte meşgul ol bişelerle diyosunuz oluyorum ama yokkkkkkkkkkkkkkkkkk olmuyorrrrrrrrrrr.bi tek hayatıma birini alma şıkkım kaldı onuda yapıcam en son artık ama ben haalaaa ona dürüst davranıyorum düşünün...her an mutsuzum 1saniye aklımdan çıkmıyor.ya şaşırıyorum mesela forumdada okyorum diyolarki 3gün kötüydüm düzeldim yada 15gün kötüydüm 3ay kötüydüm düzeldim gibi ya ben neden düzelemiyorum 10 ayyyyy oldu ya....daha nekadar sürecekkkkkkya 10 ayda azalsa azcık tamam diycem azalmıyoda aksine artıyo....bide mesefa mahfetti bizi aynı şehirde olsaydık kendini affettirebilmek için kapımda köpek olurdu ama mesafe varya ....:((((

konunu önceden de okumuştum ve hala azalmadığına üzüntünün hatta arttığını görünce çok üzüldüm..unutamıyorum demişsin ama sebebi ortada..çünkü ara ara görüşmüşsünüz.. yani tam anlamıyla tüm bağlantılarınız kopsa, tüm haberleşme haber alam durumlarınız bitse mutlaka azalacaktı..belki tam bitmeyecekti hislerin ama bir nebze olsun azalacaktı..bak diyorsun ki benden sonra 5. sevgilisi var..hepsini öğreniyorsun bir şekilde.tam unutacaksın derken hop arıyor seni o duygularını döküyor..bu şekilde inan kimse kimseyi unutamaz..tek çaren tüm kapıları kapatmak..onu içinden atmadan yeni ilişkilere yelken açman yeni birileriyle tanışman pek işe yaramaz..habire kıyaslamalar yapmana neden olur..onu içinden tam atmalısın öncelikle..ama tek yolu tüm bağlantıları kesmek..iş hayatın var mı?

konunu önceden de okumuştum ve hala azalmadığına üzüntünün hatta arttığını görünce çok üzüldüm..unutamıyorum demişsin ama sebebi ortada..çünkü ara ara görüşmüşsünüz.. yani tam anlamıyla tüm bağlantılarınız kopsa, tüm haberleşme haber alam durumlarınız bitse mutlaka azalacaktı..belki tam bitmeyecekti hislerin ama bir nebze olsun azalacaktı..bak diyorsun ki benden sonra 5. sevgilisi var..hepsini öğreniyorsun bir şekilde.tam unutacaksın derken hop arıyor seni o duygularını döküyor..bu şekilde inan kimse kimseyi unutamaz..tek çaren tüm kapıları kapatmak..onu içinden atmadan yeni ilişkilere yelken açman yeni birileriyle tanışman pek işe yaramaz..habire kıyaslamalar yapmana neden olur..onu içinden tam atmalısın öncelikle..ama tek yolu tüm bağlantıları kesmek..iş hayatın var mı?

canım onun benden sonra 5.sevgilisi demedim.o yakaladığım kızın bundan sonraki nerdeyse 5.sevgilisi var dedim.yani kız aralıksız bi onla bi bunla hatta aynı anda bikaç kişiyle beraber biz umrunda bile değiliz ama biz hala onun acısını çekiyoruz hatta bir ömür boyu..güya bildiğime göre eski sevgilimin hayatında kimse yok..iş hayatım yok canım kpss ye hazırlanıyorum (hazırlanamasamda)bide yüksek lisansa başladım bunlar işte...

canım onun benden sonra 5.sevgilisi demedim.o yakaladığım kızın bundan sonraki nerdeyse 5.sevgilisi var dedim.yani kız aralıksız bi onla bi bunla hatta aynı anda bikaç kişiyle beraber biz umrunda bile değiliz ama biz hala onun acısını çekiyoruz hatta bir ömür boyu..güya bildiğime göre eski sevgilimin hayatında kimse yok..iş hayatım yok canım kpss ye hazırlanıyorum (hazırlanamasamda)bide yüksek lisansa başladım bunlar işte...

pardon canım yanlış anlamışım..
sonuçta o zaman sen de onda güzel bir etki bırakmışsın ki henüz o da yeni bir ilişkiye başlamamış birileriyle...ama en güzel yol unutmak..keşke unutabilsen : (
çalışıyor musun diye sormamın sebebi iş ortamı tabi ki çözmüyor duygusal meseleleri ama işe odaklanınca en azından çalıştığın süre içinde unutabiliyorsun..kpss'ye odaklan diyemicem..neden dersen yürek acısı yaşarken ders çalışmanın ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum..konsantrasyon bozuk oluyor..
umarım unutursun..sonuçta bu bir süreç ve er veya geç unutacaksın.. hayatında kendini iyi hissedebileceğin bir değişiklik olsa herhangi bir konuda..ona olan dikkatini azaltsa ne iyi olurdu..

ilkbahar teşekkür ederim..dediğin gibi bende çözümler bulmaya çalışıyorum ama kendime söz geçiremiyorum.kızlar ben şuan mızmızlanıyor gibi görünebilirim belki ama değil inanın dediklerinizi uyguluyorumm çık dışarı diyosunuz çıkıyorum gez diyosunuz geziyorum işte meşgul ol bişelerle diyosunuz oluyorum ama yokkkkkkkkkkkkkkkkkk olmuyorrrrrrrrrrr.bi tek hayatıma birini alma şıkkım kaldı onuda yapıcam en son artık ama ben haalaaa ona dürüst davranıyorum düşünün...her an mutsuzum 1saniye aklımdan çıkmıyor.ya şaşırıyorum mesela forumdada okyorum diyolarki 3gün kötüydüm düzeldim yada 15gün kötüydüm 3ay kötüydüm düzeldim gibi ya ben neden düzelemiyorum 10 ayyyyy oldu ya....daha nekadar sürecekkkkkkya 10 ayda azalsa azcık tamam diycem azalmıyoda aksine artıyo....bide mesefa mahfetti bizi aynı şehirde olsaydık kendini affettirebilmek için kapımda köpek olurdu ama mesafe varya ....:((((
sana artık yorum yapmayacaktım beste ama son cumlenı okuyunca gene sınırlendım.sen hala ınanıyormusun sızı mahvedenın mesafeler olduguna allah askına?aranızda 3 saatlık mesafe oldugunu hatrlıyorum ve bu gerekırse her gun bıle gelınebılecek bı mesafe ama İSTESEYDİ...kendını hala bunlara ınandırmanın bır yararı yok canım o ıstemedıgı ıcın gelmıyor ve emın ol 10 ay ocenıde bılıyorum su an belkı sen farketmesende aynı degılsın.cok daha ıyısın.ve daha ıyı olacaksın.aferın ne gzel yksek lısansınla ılgılenıyosun ılk gunler su ıcmeye bıle elın kalkmıyordu hatrlıyorum yanı:)merak etme panıgede kpılma her bunye farklı sende uzun surmus olabılır ama doganın kanunu bu elbet baskaları gıreek hayatına elbet sevıleceksın seveceksın ıstesende ıstemesende olacak bunlar unutulmaz dıye bısey yok yanı anlatabıldımmı canım..ne demısler balık denızın ne oldugunu bılmez..cunku ıcındedır.sen kendı durumunu gelısmeyı farkedemesende en azından ben farkettım cok cok ıyısın merak etme.belkı yavas ama emın dımlarla ıyılesıyosun:1:

sana artık yorum yapmayacaktım beste ama son cumlenı okuyunca gene sınırlendım.sen hala ınanıyormusun sızı mahvedenın mesafeler olduguna allah askına?aranızda 3 saatlık mesafe oldugunu hatrlıyorum ve bu gerekırse her gun bıle gelınebılecek bı mesafe ama İSTESEYDİ...kendını hala bunlara ınandırmanın bır yararı yok canım o ıstemedıgı ıcın gelmıyor ve emın ol 10 ay ocenıde bılıyorum su an belkı sen farketmesende aynı degılsın.cok daha ıyısın.ve daha ıyı olacaksın.aferın ne gzel yksek lısansınla ılgılenıyosun ılk gunler su ıcmeye bıle elın kalkmıyordu hatrlıyorum yanı:)merak etme panıgede kpılma her bunye farklı sende uzun surmus olabılır ama doganın kanunu bu elbet baskaları gıreek hayatına elbet sevıleceksın seveceksın ıstesende ıstemesende olacak bunlar unutulmaz dıye bısey yok yanı anlatabıldımmı canım..ne demısler balık denızın ne oldugunu bılmez..cunku ıcındedır.sen kendı durumunu gelısmeyı farkedemesende en azından ben farkettım cok cok ıyısın merak etme.belkı yavas ama emın dımlarla ıyılesıyosun:1:

sağol canım seni fazlasıyla bıktırdım farkındayım ama beni en iyi sen anlarsın çünkü çok benzer şeyler yaşadık.evet 3 saat belkide az ama aynı yerde her an görüşme şansı olan insanlar için o 3 saatte böle sorun oluyo işte...bilmiyorum ben kendimde gelişme görmüyorum ama inş dediğin gibidir.emin adımlarla ilerliycem ilerlemesinede korkuyorumki kpss geçmiş olcak ozaman ve ahh vah etmekten korkuyorum.eee derdin ne çalış madem diyceksin ama iştee ama buları sadece düşünmekle kalıyorum eylem yok:(((((

kızlar çok kötü şeyler oldu bu aptal arkadaşımı arayaıp sormuştuya daha bir ay bile olmamıştıçbenim bu arkadaşımda dün msj atmış ne yaptınız diye oda bitti artık ya hem hayatımda biri var demmişşşşşşşşş:((((arkadaşım şok olmuş saçmalama iyimisin sen daha 1 ay olmadı bestede beste diyodun.soruyodun yok hayatında birimi var yosa bilmem ne diye oda bizim sonumuz demiş falan.ben tabi resmen hastanelik oldum.nasıl biri var ya nasılll.yıkıldım arkadaşımdediki çok çelişkili cevaplar verdi bence yok diye.bugün annesi aradı tam da beni.bende olanları anlattım.bu ne saçmalık ben zamanna bıraktım belki aklı başına gelir diye o ne yapıyo falan dedi çok üzüldü çokda iyi kadın.imkansız ben asla kimseyi asla kabul etmem senden başka falan diye oda konuştu.akşam gelince konuşucam onunla kesin dedi seni arıycam dediii.ya kızlar ben napayım...tüm bu olanlardan sonra ona akşam ne diyeyim.....çıldırcam hiç aklım başımda değil....

kızlar çok kötü şeyler oldu bu aptal arkadaşımı arayaıp sormuştuya daha bir ay bile olmamıştıçbenim bu arkadaşımda dün msj atmış ne yaptınız diye oda bitti artık ya hem hayatımda biri var demmişşşşşşşşş:((((arkadaşım şok olmuş saçmalama iyimisin sen daha 1 ay olmadı bestede beste diyodun.soruyodun yok hayatında birimi var yosa bilmem ne diye oda bizim sonumuz demiş falan.ben tabi resmen hastanelik oldum.nasıl biri var ya nasılll.yıkıldım arkadaşımdediki çok çelişkili cevaplar verdi bence yok diye.bugün annesi aradı tam da beni.bende olanları anlattım.bu ne saçmalık ben zamanna bıraktım belki aklı başına gelir diye o ne yapıyo falan dedi çok üzüldü çokda iyi kadın.imkansız ben asla kimseyi asla kabul etmem senden başka falan diye oda konuştu.akşam gelince konuşucam onunla kesin dedi seni arıycam dediii.ya kızlar ben napayım...tüm bu olanlardan sonra ona akşam ne diyeyim.....çıldırcam hiç aklım başımda değil....

gururu bi kereliğine bi yana bırak aklından gecenleri soyle. sonrasında OLURSA OLUR SUYU OLMAZSA HAMUR SUYU der ve keser atarsın.

:((((kızlar akşam bana msj attı.beste annemde dedim ben artık seninle olamam.sen benden çok üstünsün benim daha ne okulum bittii düzgün işim yok ne askerliğimi yaptım seni bekeltemem dedi.ben bana uygun birini buldum dedi.başımdan aşagı kaynar sular döküldü.seni sevmiyorum artık dedi.daha 1ay öncesine kadar seviyodun neoldu dedim yok dedi.kızlar ben aklım balımda değil.yine başladım afedersiniz kusmaya psikolojim bedenimi bukadar çok etkiliyo işte..ne yapayım kızlar.gerçekten varmı biri acaba varsa nasıl davranayım kıza ulaşmak istiyorum ha yokda o uaklaştırmak için sölüyosaaa ne yapayım bunu nasıl öğrenicem ben.çalıştıgı yerde kızmış güya..ne yapayım şeytan diyo çık git gözünle gör.ama kaldıramam varsa cinnet geçiririm orda ben ağla ağla çok fenayım bana yol göserin kızlar

1 ADAM İÇİN sadece 1 İNSAN için kendi HAYATINI nasıl hiçe sayarsın. kendini hasta edersin. bu kadarmı iradesizsin yazıkk.
adam sevmiyorum diyo sen hala onlara ulaşmanın peşindesin. herkes aşk acısı çekiyo ama bende çektim tam 1 ssene ağladım ama aramadım yalvarmadım. bide adamın yeni sevgilisi var hala kıza ulaşsammı diyosun. silkelen kendine gel ve hayatına kaldığın yerden devam et olurmu canım bak kadınlara güçsüz olmak yakışmaz... :34:

Öncelikle lütfen sakinleşmeye çalışın. Bedeninize bu şekilde zarar vermemelisiniz. Acelecilik en son yapılacak şeyleri en başta yapmaya neden olur ve bu da yanlış şeyler doğurur.
Şu anda ne yapmalıyım diye çare aramayı bırakın. İlk başta o bir insan ve kendine göre sebepleri var. Diyelim ki siz allem ettiniz kallem ettiniz ayıldınız bayıldınız vs. incinmeyin diye size geri döndü.
İstediğiniz şey bu mu?
Siz bu şekilde mi sevilmek istiyorsunuz. Sevgi karşılıklıdır. Sevmiyorsa terkedilen taraf için çok acı verse de yapılacak bir şey yok.
Ne yaparsanız yapın kendinize zarar vermeyin. Siz de bir anne babanın kardeşin kıymetlisisinizdir.
Sakin kafa ile mantıklı kararlar ile durumu anlamaya çalışmanız gerekiyor. Bunun için ilk iş olarak kendinize ve o kişiye zaman verin biraz. Acele etmeyin. Birazcık tecrube böyle diyor:((
Sonrası:(((
Zaman geçiyor, geçiyor , geçiyor:((
Unutulmuyor ama acı vermiyor en azından.

sevgili beste gerçekten çok üzüldüm kendini bu kadar harap etmene...
öncelikle buraya yazıyorsan ve tavsiye bekliyorsan dediklerimizi yap. şuan benzer acılar çeken biri olarak söylüyorum ölçüyü kaçırmadan kendine zarar vermeden bu işin içinden sıyrılmalısın.

mesela şuan kalk odanı toparla güzel bir duş al hava çok güzel dışarı çıkıp kısa bir hava al ve tekrar otur buraya tamam mı?

aşk acısının insanı ne kadar yıprattığını ve çaresiz hissettirdiğini burda birçoğumuz tattık biliyoruz.
insan önce ben değerliyim diyip ona göre davranışlar sergilemeli ki karşısındakinden değer görsün, unutma sen nasıl aksettirirsen kendini karşındaki seni öyle tanır

bak vücudun artık tepki veriyor farkında mısın? muhtemelen tansiyonun yükseliyor ve kusuyorsun ruhsal ve bedenen çökmüş haldesin. ve bu kısa süredir olmuyor yazık değil mi sana genceciksin ideallerin hayallerin var önünde uzun ve güzel bir hayat var 1 ayını bile mahvetmeye değer mi?

6 yılını geçirdiğin adam tabiki kolay değil ama onu unutmanın da tekrar kazanmann da yolu bu değil canım.

bak sen güçlü ol ayağa kalk ideallerinin peşinden koş aşkı sevgiyi bir beklemeye al, sabret beste sabret! bakalım zaman ne gösterecek... buhar ol uç onun için zaman geçtikten sonra ne olacak biliyor musun, ya sen artık önüme bakarım bitti o insan benim için diyeceksin ya da onunla tekrar biraraya geleceksin ama böyle devam edersen ikisini de yapamazsın.

hayatına kimseyi sokmaya çalışma sadece kendine yoğunlaş. hakkında hayırlısını iste kimse vazgeçilmez değildir...

ilk aşamaları hallet sonra gene tartışırız ilişkindeki çıkmazları tamam mı?

kızlar yapamıyorum iki gündür evde tek kelime etmiyorum konuşmaya çalıştığım zaman gözlerimden yaşlar süzülüyo...şuan size bunu ağlayarak yazıyorum yine Allah görüyo.varmı acaba gerçekten bir kız arkadaşlarım diyorki yoktur seni uzaklaşatırmak için diyor diyorlar.sonumuz yok diyormuş onlarada.kızlar o benim ilk aşkım ilk ve 6 yıl..yarın psikolağa gidicem bugün randevu aldım..o dereceyim anlayın...kötü şeyler yapmaktan korkuyorum

sen bilirsin harekete geçmezsen kimseden yardım bekleme canım. sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez bunu unutma. sen o adamın davranışlarına göre yaşıyor ve değer biçiyorsan kendine senin en büyük düşmanın sensin demekki.

Back
X