- 23 Eylül 2024
- 157
- 117
- 23
Merhaba herkese ciddi bir psikojik buhrandayim gerek ülkenin siyasi ekonomik durumu olsun ( yakından takip ederim ) gerek çevredeki insanların cahilliği yobazligi olsun bu durumlar beni inanılmaz tüketti. Üstelik tuhaf bir erkek nefretine sahip oldum x te sürekli görmüş olduğum şiddet haberleri de tuzu biberi oldu. Hiçbir erkeğe tahammül edemiyorum hepsinden nefret ediyorum o bağnaz örümcek beyinlerinden kendilerini şehzade zannetmelerinden usaniyorum tiksiniyorum. Hayır acaba ben mi secemiyorum ? Evlilik lafinin yapilmasina ( yakın zamanlarda kuzenim evlendi benden 3 yaş büyük şimdi akrabalar sıra sende vs. Laflar ettiler ) akrabalara komuslara da tahammülüm kalmadı . Acaba sorun bende mi ? Etrafta kültürel olarak ciddi bir gerilesme cahillesme görüyorum ve bundan çok etkileniyorum. Toplumdan midem bulanıyor artık sosyalleşmek bile istemiyorum kimseye tahammülüm kalmadı eve ve kitaplarima sarılıyorum hayal dünyama sığınıyorum . Ama bu sefer de kendimi anormal hissediyorum . Psikolojik olarak gerçekten de cokusteyim kendimi bu insanlara ait hissetmiyorum napmaliyim? Nasıl kurtulurum bu ruh halimden