- 27 Eylül 2019
- 49
- 9
- 6
- Konu Sahibi Almilaaaaa
-
Açık açık mi yazmamı isterdinizAy rahatladı nedir ya.. Iyyy
O şekilde yazmak istemedim. Ama sonuç olarak bosaldigindada bir insan rahatlamış oluyor. Bunu rahatladı yazdigimdada, boşaldı olarak anladiginizi gordugumuze göre sorun yok demektir.Valla rahatladı yazmak çok daha itici bir tabir. Boşaldı yazmanın hiçbir ayıplanır tarafı yok. Sonuçta tıbbi olarak da bu tabir kullanılıyor.
Hanımefendi boşalma kelimesi bu kadar hoşunuza gidiyorsa hayatınız boyunca iyi BOSALMALAR size. yaşınız ve karakteriniz uslubunuzdan belli. Bilmediğiniz konulara yorum yapmayınız.Aynı anlama geliyor isteYine ıyyy diyorum
Ben başına gelen olmus olabilir diye yazmak istedim.tabiki biliyorum muneccimin burada olmadığını , teşekkürler yorumunuz içinCanım buradaki kimse müneccim değil, daha varmış adetine bekleyip göreceksin.
Şimdiden kaptırma kendini bu kadar.
Ya canım bizde 8 aydir deniyoruz korunmuyor eşim. Bu ay normalde adetim ayın 9u gibi olacak. Ve benimde en son iliskim bir hafta önce oldu . Uç gündür sol kasıgim aşırı agriyor göğsüm hassas ve normalde asla regl dönemlerimde bile çıkmaz sivilce yüzümde iki yerde kocaman sivilce çıktı . Yanı tuhafıma gitti bu belirtiler. İnsallah Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin tabiMerhaba hanimlar yumurtalama doneminde 3 kez esim vajina ustune rahatladi. yumurtalama doneminin oncesinde hafif kahverengi akinti geliyordu. Reglime 2 hafta varken regl belirtilerim basladi. Sanki her an olacakmisim gibi. Ayrica sivilce cikti yuzumde, normalde cikmaz. Uyandiktan sonrada belim cok agriyor.Bu durumlar neden oluyor yasayan var mi?
Amin insallah , herkes kalbinin ekmeğini yer bu hayatta eğer ki kaderimizde varsa olurYa canım bizde 8 aydir deniyoruz korunmuyor eşim. Bu ay normalde adetim ayın 9u gibi olacak. Ve benimde en son iliskim bir hafta önce oldu . Uç gündür sol kasıgim aşırı agriyor göğsüm hassas ve normalde asla regl dönemlerimde bile çıkmaz sivilce yüzümde iki yerde kocaman sivilce çıktı . Yanı tuhafıma gitti bu belirtiler. İnsallah Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin tabi
Evet mutlaka yazın benim adetime daha çok var yani o yüzden test yapıp umutlanmak istemiyorum açıkçası.Amin insallah , herkes kalbinin ekmeğini yer bu hayatta eğer ki kaderimizde varsa olurbenim adetime 3 gün var bir gelişme olursa haberdar ederim sizi de belki faydam dokunur
Tabiki yazarım mutlaka merak etmeyin sizEvet mutlaka yazın benim adetime daha çok var yani o yüzden test yapıp umutlanmak istemiyorum açıkçası.
Uslubunuzdan bahsediyorum ben algilariniz kapali sanirim Iyi geceler canimSize de iyi rahatlamalar
Bir de seviye yarıştırmıyoruz burada, seviye yerlerde falan diyerek ergen gibi tabirlere devam ediyorsunuz, eğer bu bir yarışsa zararlı çıkan siz olursunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?