- Konu Sahibi yemyeshill
Eşimle 6 yıldır tanışıyoruz bunun 3 yılı evlilik süreci ve 2 tane kızımız var. Benim problemim eşimin ilgisizliği iş ve internete olan aşırı ilgisi... Eşim sabah 8 bucuk 9 gibi işe gider işyeri aynı sokakta öglen yemege gelir hızlıca yer gide aksamları da 10-11 o civarda eve gelir. Uykusuna cok düşkündür geldiğinde kapıdan girerken ilk söylediği sey ne yicez olur yemek yer az tv karsısında aynı odada otururz( aşırı söylenmelerimden sonra oturmaya basladık) sonra içeri pc başına gecer 1 e kaadr falan basında oturur ve benım cok uykum var yatıyorum fazla oturma der yatar eger ben bır konusma acmazsam bırsey söylemezsem aynen böyle sürüp gidiyor günler... Önceleri işi daha ağırdı yorgun oluyordu fazla ses cıkarmamaya calısıyordum söylenıyordum ama hakta veriyordum ama artık dukkan actı ve butun gun oturuyor ama gene aynı hergun ' nedense benım bugün cok uykum geldi' vazgecılmez cümlesidir sanki sadece o gune özelmıs gıbı ctesı calısıyor dukkan actıgından berı pazarları da cogu zaman calısıyor ve ben onunla hıc vakıt gecıremıyorum söyledıgımde ıste oturuyoruz ya dıyor ( tv karsısında) ama o ara ben genelde cocukları uyutmaya doyurmaya vs ile ugrasmaya calısıyorum ama aynı odadayız ya bundan memnun olmamaı beklıyor esım. Ben ise nerden biliyim geldiğinde bir nasılsın desın güzel bırsey söylesın öpsun ilgilensin ya nerden bılıyım bırseyler paylasalım ıstıyorum bunu söyledıgımde cevap hep aynı yorgun oluyorum ne konusucaz aklıma bırsey gelmıyor vs.