Bu durumu yaşayan var mı?

Elha006

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2024
9
0
1
22
Adetim biteli 10 gün falan oldu ama dün hafif pembe kahveye çalan bi leke geldi neden olabilir Bi kaç kişiye sordum eltimde de aynı durum olmuş 2 3 gün sonra hamile olduğunu öğrenmiş aynı zaman da dediğim gibi adetim yeni bitti ama kasıklarım sanki adet olacakmışım gibi ağrıyo ara ara mide bulantım var dün de pembe leke geldi

Adetim biteli 10 gün falan oldu ama dün hafif pembe kahveye çalan bi leke geldi neden olabilir Bi kaç kişiye sordum eltimde de aynı durum olmuş 2 3 gün sonra hamile olduğunu öğrenmiş aynı zaman da dediğim gibi adetim yeni bitti ama kasıklarım sanki adet olacakmışım gibi ağrıyo ara ara mide bulantım var dün de pembe leke geldi
Merhaba canım aynı durumu 2 gün önce yaşadım hatta konu açtım bunla ilgili doktorumla konuştum yumurta çatlama kanaması olduğunu söyledi

Bende yarın hastaneye gidicem hiç şüphem yoktu ama eltimde aynı şeyleri bende yaşadım deyince Bi şüphe oluştu içimde
Bende öyle şüpheye düştüm doktorla görüştüm öyle dedi ben şuan yumurtlama dönemindeyim o yüzden olmuş çatlamış yumurta yarına ramdevu oluşturdum bende gıtcem rahatlamak içinsende yumurtlama dönemindesin heralde ama git tabi sende

Yani bilmiyorum kafam baya bi karıştı ilk defa yaşıyorum böyle Bi durumu bakalım hayırlısı

Gebelik yokmuş enfeksiyon falanda yokmuş peki neden olabilir bunlar

Kaç günde adet oluyorsunuz ? Eğer 30 günde falan oluyorsanız yumurtlama akıntısı olabilir. 16. Güne denk geliyor çünkü yumurta çatlaması..
24 ve daha az günde oluyorsanız yerleşmede olabilir

Back
X