Bu durumu yasayanlar bakabilir misiniz acil ....

ozgender_08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
35
12
38
38
Son adet tarihime göre 8 haftalik hamileyim ama bugün kontrolde 6 haftalik çıktı bebek ultrason degerlerine göre kalp atisini duymak icin gitmistik karnimdan duyamadi alttan bakip duydu ama yavas atiyo dedi düşük tehlikesi icin bi ilaç verdi vajinal yoldan kullanilan böyle olup gebeligi saglikli devam eden var mi acaba :(

Bende 7 haftalıkken gittim 6 haftalık çıktı kalp atışlarını duyduk ben gec döllenme olduğunu düşünüyorum sizde üzülmeyin

Bende 7 haftalıkken gittim 6 haftalık çıktı kalp atışlarını duyduk ben gec döllenme olduğunu düşünüyorum sizde üzülmeyin
İnşallah öyledir hastaneden geldiğimden beri elim kolum tutmuyo burda birşeyler bulabilir miyim diye bakiniyorum ya
İnşallah öyledir :( yarın başka bi dr a daha gidicem bakalım o ne diyecek

İnşallah öyledir hastaneden geldiğimden beri elim kolum tutmuyo burda birşeyler bulabilir miyim diye bakiniyorum ya

İnşallah öyledir :KK43: yarın başka bi dr a daha gidicem bakalım o ne diyecek
Bende dün gittim çok şükür hersey iyiydi ama haftası 1 hafta geri çıktı doktor gec döllenme olmuş dedi şimdilik son adet tarihinizi değiştirmeyelim belki arayı kapatır yoksa satı bir hafta ileri alıcaz dedi. Sen ne yaptın

Bende dün gittim çok şükür hersey iyiydi ama haftası 1 hafta geri çıktı doktor gec döllenme olmuş dedi şimdilik son adet tarihinizi değiştirmeyelim belki arayı kapatır yoksa satı bir hafta ileri alıcaz dedi. Sen ne yaptın
Ben dün kürtaj oldum malesef :( bebegin kalbi durdu aldilar

Ben dün kürtaj oldum malesef :KK43: bebegin kalbi durdu aldilar
Çok geçmiş olsun canım . Rabbim sınıyor bizi bende ilk gebeliğimi kaybettim . 27 haftalıktı İnan çok ama çok zordu . Bazen küçükken kaybetmek daha az acı verirdi herhalde diyorum .Sabret şükret her zaman.. sağlıklı hayırlı gebelikler diliyorum

Çok geçmiş olsun canım . Rabbim sınıyor bizi bende ilk gebeliğimi kaybettim . 27 haftalıktı İnan çok ama çok zordu . Bazen küçükken kaybetmek daha az acı verirdi herhalde diyorum .Sabret şükret her zaman.. sağlıklı hayırlı gebelikler diliyorum
Cok teşekkür ederim size de geçmiş olsun basiniz sag olsun sizinki daha zormus ( ama nokta kadar da olsa uzuluyor insan :( siz niye kaybettiniz nedeni neymiş bi de ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldinjz

Cok teşekkür ederim size de geçmiş olsun basiniz sag olsun sizinki daha zormus ( ama nokta kadar da olsa uzuluyor insan :KK43: siz niye kaybettiniz nedeni neymiş bi de ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldinjz
Gelişme geriliği oldu büyümedi bebek kalbi durdu normal Doğum yaptım doktor 6. Ay bekleyin demişti ben 8 ayda hamile kaldım . Erken düşüklerde çok bekletmiyorlar

Back
X